LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Arena Centar Zagreb

Zaigrajte niz društvenih igara na 8. Danu društvenih igara!

Tijekom dana volonteri udruge „Igranje" prezentirat će igre, objašnjavati pravila i pomagati posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara.

Tijekom dana volonteri udruge „Igranje" prezentirat će igre, objašnjavati pravila i pomagati posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara.

Arena Centar poziva sve zaljubljenike društvenih igara i one koji će to tek postati na 8. Dan društvenih igara koji će se održati u nedjelju, 12. srpnja. Ovaj (osmi po redu) Dan društvenih igara održat će se u prostoru Arena Centra u Zagrebu, na 1. katu na prostoru crvenog tepiha s početkom u 11 sati, a trajat će sve do 20 sati navečer. Ulaz je besplatan, a cjelodnevna zabava je zagarantirana.

Tijekom dana volonteri udruge „Igranje" prezentirat će igre, objašnjavati pravila i pomagati posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara. Za one koji su već malo iskusniji, na raspolaganju će biti pedesetak igara koje će moći zaigrati sa svojim društvom ili pak s novim društvom te steći neke nove prijatelje. Moći ćete iskusiti razne svjetove igara i fantastike u raznim „kutcima", u svakom „kutku" čekat će vas različititi tipovi igara, a bit će i naslova za predškolce.

Ako želite putovati vlakom kroz Europu u igri Ticket to Ride, osvojiti srednjovjekovni dvorac Carcassonne, naseliti otok Catan u igri Settlers of Catan, živjeti kao u kamenom dobu u igri Stone Age, biti dio ponosnog tima koji će spasiti svijet od pandemije u igri Pandemic ili si pak dati mašti na volju u fenomenalnom Dixitu, Dan društvenih igara pravo je mjesto za vas.

Za ovaj su događaj pripremljeni i drugi sadržaji, poput raznih iznenađenja s bogatim nagradama koje su osigurali Algoritam Profil Mozak te Igračke.eu zajedno s Arena Centrom. Zatim, održat će se Boardgame i pop kviz, kao i demonstracije boardgame hitova iz 2014. 

Za obitelji s djecom pripremljeno je i nekoliko izvrsnih i nagrađivanih dječjih društvenih igara uz koje će se, osim mladih igrača, zabaviti i njihovi roditelji.

Prijavite sebe i svoju ekipu što prije na e-pošti: dogadjanja@arenacentar.hr