LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Velika vijest za najveći komunikacijski festival u regiji

Weekend Media Festival dio legendarnog Monopolyja

Osim što je nezaobilazan događaj, ne samo među brojnim stručnjacima iz komunikacijske i marketinške branše, Weekend je dobio i novu generaciju posjetitelja te postao nezaobilazan dio druženja uz Monopoly.

Osim što je nezaobilazan događaj, ne samo među brojnim stručnjacima iz komunikacijske i marketinške branše, Weekend je dobio i novu generaciju posjetitelja te postao nezaobilazan dio druženja uz Monopoly.

Weekend Media Festival, najveći komunikacijski festival u regiji, dobio je svoju karticu u hrvatskom izdanju omiljene obiteljske društvene igre Monopoly. U stvaranju hrvatskog izdanja ove legendarne igre, koju od 1935. godine igra više od milijardu ljudi u 114 zemalja svijeta, sudjelovali su hrvatski građani dajući svoje prijedloge što bi voljeli vidjeti na igraćoj ploči. Tako je među većim hrvatskim gradovima i otocima, popularnim kulturnim znamenitostima i prirodnim ljepotama svoje mjesto dobila i kartica s Weekendom.

– Razveselila me informacija da se Weekend našao u Monopolyju. To nam samo potvrđuje ono što oduvijek znamo: Weekend je festival koji se ne propušta. – izjavio je Tomo Ricov, direktor festivala.

Veliko je ovo priznanje za festival koji se održava već 12. godinu zaredom, a koji donosi najnovije trendove i izazove koji nas očekuju u komunikacijskoj industriji. Osim što je nezaobilazan događaj, ne samo među brojnim stručnjacima iz komunikacijske i marketinške branše, Weekend je dobio i novu generaciju posjetitelja te postao nezaobilazan dio druženja uz Monopoly.

– Weekend već toliko dugo postoji da imamo i novu generacija posjetitelja. Broj klinaca koji posjećuju festival svake je godine sve veći pa mi je normalno da djeca naših prijatelja i suradnika, kao i naši klinci, znaju za Weekend i prate što se događa. Bio sam oduševljen kada je Nina, kćerka našeg producenta s kojom inače razmjenjujem Dylan Dogove, poslala sliku kartica Monopolyja s Weekendom. A i ja sam kao dijete s tatom i bratom napravio našu verziju Monopolyja koji je postao hit u kvartu u kojem sam odrastao. Ovime svih 11 dosadašnjih Weekend Media Festivala dobivaju neko sasvim novo značenje. – istaknuo je Boris Kovaček, izvršni direktor i producent festivala.

Najbolji Weekend u godini održat će se od 19. do 22. rujna u Rovinju. Na 12. Weekend Media Festivalu očekuje se rekordan broj posjetitelja, zanimljivi paneli, atraktivni predavači i najbolja zabava tijekom sva tri dana festivala. Novost je i Weekend paket koji omogućava rezervaciju smještaja i kotizacije. Uz to, svi marketingaši svoje radove mogu prijaviti na osmi po redu BalCannes, a najbolje digitalne radove predstavit će najvažnija regionalna digitalna nagrada – SoMo Borac.

FOTO: 404 AGENCY