LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bogat sadržaj na lijevoj obali Drave

Više od 50 izvođača na 16. Pannonian Challengeu u Osijeku!

Ovogodišnji Pannonian Challenge na lijevoj obali Drave ugostit će više od 50 izvođača, a u prodaju su puštene posebne festivalske Komančeros ulaznice po cijeni od 199 kuna.

Ovogodišnji Pannonian Challenge na lijevoj obali Drave ugostit će više od 50 izvođača, a u prodaju su puštene posebne festivalske Komančeros ulaznice po cijeni od 199 kuna.

Svjetski događaj ekstremnog sporta, glazbe i adrenalina Pannonian Challenge ove će godine na lijevoj obali Drave ugostiti više od 50 izvođača, na čelu sa zagrebačkim punk bendom Hladno pivo. Pannonian će se održati od 19. do 23. kolovoza i dovesti najbolje svjetske BMX, skate, inline sportaše i vrhunske glazbene izvođače iz regije i cijele Europe.

Više od 50 izvođača, među kojima su Urban & 4, Sassja, Eddy Ramich, Gru, SevdahBABY, Jonathan i Vanillaz, pridružuju se Big Strip Gorilla, Justin Johnsons, Soom T & Jstar, Dog House, MORT i Vlasta Popić. Nastupit će na tri festivalske pozornice. Uz glazbeni program, posjetitelji će moći  uživati u adrenalinskom skakanju slobodnim stilom s velikih visina i mnogim drugim sadržajima koje pripremaju organizatori.

U prodaju su puštene posebne Komančeros festivalske ulaznice, a cijena im je 199 kuna. Ove su ulaznice limitirane, a njima se ostvaruje poseban popust i niz pogodnosti. Nakon rasprodaje Komančeros ulaznica kreće prodaja Early bird festivalskih ulaznica, po cijeni od 239 kn, koje uključuju ulaz na sve sportske i glazbene sadržaje.

Osim Komančeros i Early bird festivalskih ulaznica, u prodaju će biti puštene i Festival Sport ulaznice, koje za cijenu od 60 kuna uključuju ulaz u Skate park i sportske sadržaje te Festival Music ulaznice, koje omogućavaju ulazak na sve tri glazbene pozornice za vrijeme trajanja Pannoniana, a cijena im je 209 kuna.

Ako festivalske ulaznice ne budu rasprodane, dnevne ulaznice moći će se kupiti na blagajni festivala. Ulaznice se mogu kupiti preko Entrio sustava ili u agenciji Luminis (Županijska 1, prvi kat, od 8 do 16 sati).

FOTO: PANNONIAN CHALLENGE