LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatsko Nadzemlje Split

VIDEO: Održan susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih

Nadzemlje je ovaj mjesec obogatilo susret s čak četiri filma u kojima su se između ostaloga dotaknuli ljubavnih očekivanja koja gaje mladi parovi, ali i „surove realnosti“ koja je vrlo simpatično prikazana te je izavala „val“ smijeha.

Nadzemlje je ovaj mjesec obogatilo susret s čak četiri filma u kojima su se između ostaloga dotaknuli ljubavnih očekivanja koja gaje mladi parovi, ali i „surove realnosti“ koja je vrlo simpatično prikazana te je izavala „val“ smijeha.

Mladima Splitsko-makarske nadbiskupije treću srijedu u mjesecu, 17. veljače, dvorana Nadbiskupijskog sjemeništa u Splitu bila je premala. Tradicionalno u mjesecu veljači, među studentima poznatom kao mjesecu ispitnih rokova, Hrvatsko Nadzemlje pripremilo je opušteniju temu – Valentinovo s Nadzemljem.

Tako je ovoga puta umjesto klasičnog predavača susret bio u znaku tri muško-ženska para koji su prisustvovali u zanimljivim igrama. Parovi su kroz igre pokazali koliko se dobro poznaju i slažu, ali i koliko se snalaze u vještinama inače tipičnima za suprotni spol. 

Svi prisutni imali su priliku na pozornici vidjeti cure koje su pokazale koliko su vješte s nogometnom loptom (i to pokazavši zavidne vještine!), dok su se momci natjecali tko će oguliti više krumpira. Osim što su parovi pokazali kako se izvrsno slažu, nasmijali su cijelu dvoranu i dobro se zabavili, a za sve to na kraju su i nagrađeni, ovisno o plasmanu.

Susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih – zabavne igre, FOTO: Hrvatsko Nadzemlje

Nadzemlje je ovaj mjesec obogatilo susret s čak četiri filma u kojima su se između ostaloga dotaknuli ljubavnih očekivanja koja gaje mladi parovi, ali i surove realnosti koja je vrlo simpatično prikazana te je izavala val smijeha.
 
 
 
Svojom pjesmom susret je popratio novoosnovani VIS „Veritas”, koji pjeva nedjeljom na studentskim svetim misama na sveučilišnom Kampusu u Splitu.

Susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih – pjesma, FOTO: Hrvatsko Nadzemlje

A što je pak ljubav danas? Nedostaje li je u svijetu? I nakon svih stoljeća ostaje jedan citat koji se ne može zaboraviti i koji nam daje onu pravu definiciju ljubavi, a nalazi se u Poslanici Korinćanima: 
– Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje.
 
Na idućem susretu koji, je određen za 16. ožujka, očekuje vas tema Grijeh volim, kad zaškripi molim! s gostom predavačem mr. sc. don Jenkom Bulićem.
FOTO: HRVATSKO NADZEMLJE SPLIT