Hrvatsko Nadzemlje Split

VIDEO: Održan susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih

Susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih – parovi

Nadzemlje je ovaj mjesec obogatilo susret s čak četiri filma u kojima su se između ostaloga dotaknuli ljubavnih očekivanja koja gaje mladi parovi, ali i „surove realnosti“ koja je vrlo simpatično prikazana te je izavala „val“ smijeha.

Mladima Splitsko-makarske nadbiskupije treću srijedu u mjesecu, 17. veljače, dvorana Nadbiskupijskog sjemeništa u Splitu bila je premala. Tradicionalno u mjesecu veljači, među studentima poznatom kao mjesecu ispitnih rokova, Hrvatsko Nadzemlje pripremilo je opušteniju temu – Valentinovo s Nadzemljem.

Tako je ovoga puta umjesto klasičnog predavača susret bio u znaku tri muško-ženska para koji su prisustvovali u zanimljivim igrama. Parovi su kroz igre pokazali koliko se dobro poznaju i slažu, ali i koliko se snalaze u vještinama inače tipičnima za suprotni spol. 

Svi prisutni imali su priliku na pozornici vidjeti cure koje su pokazale koliko su vješte s nogometnom loptom (i to pokazavši zavidne vještine!), dok su se momci natjecali tko će oguliti više krumpira. Osim što su parovi pokazali kako se izvrsno slažu, nasmijali su cijelu dvoranu i dobro se zabavili, a za sve to na kraju su i nagrađeni, ovisno o plasmanu.

Susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih – zabavne igre, FOTO: Hrvatsko Nadzemlje

Nadzemlje je ovaj mjesec obogatilo susret s čak četiri filma u kojima su se između ostaloga dotaknuli ljubavnih očekivanja koja gaje mladi parovi, ali i surove realnosti koja je vrlo simpatično prikazana te je izavala val smijeha.
 
 
 
Svojom pjesmom susret je popratio novoosnovani VIS „Veritas”, koji pjeva nedjeljom na studentskim svetim misama na sveučilišnom Kampusu u Splitu.

Susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih – pjesma, FOTO: Hrvatsko Nadzemlje

A što je pak ljubav danas? Nedostaje li je u svijetu? I nakon svih stoljeća ostaje jedan citat koji se ne može zaboraviti i koji nam daje onu pravu definiciju ljubavi, a nalazi se u Poslanici Korinćanima: 
– Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje.
 
Na idućem susretu koji, je određen za 16. ožujka, očekuje vas tema Grijeh volim, kad zaškripi molim! s gostom predavačem mr. sc. don Jenkom Bulićem.

Komentari na članak

Vezani članci

Blendanje pudera kondomom

Nova generacija kozmetičkih preparata

Kondomi su idealan odabir za nanošenje pudera

Svakodnevno otkrivamo nove metode kako se što bolje našminkati. Posljednji beauty trend rijetke će ostaviti bez komentara.

Projekt „72 sata bez kompromisa“ - logo

„72 sata bez kompromisa“

Sudjelujte u međunarodnom volonterskom projektu

Uključite se u projekt „72 sata bez kompromisa“ i odvojite 72 sata svoga života kako biste živote drugih učinili boljima!

Podsjetnik na anketu o prvom spoju

„Studentologija: Zavodljive istine o ljubavnim navikama“

Još nije kasno da nam otkrijete poruke, poljupce i ostale pikanterije prvog spoja

Prema dosadašnjim rezultatima više studenata nego studentica nikada nije bilo na spoju. Vjerujete li da je uistinu tako ili nam možete dokazati suprotno?

Festival klapa

Udruga studenata grada Splita vas poziva

Drugi Festival studentskih klapa

Prošlogodišnja i više nego napunjena dvorana Kino Foruma u studentskom domu Stjepan Radić posvjedočila je o potrebi ovakvog festivala ne samo za kulturni aspekt, nego i za studente iz Dalmacije, prvenstveno Splita, koji su se na ovaj način uspjeli barem malo približiti rodnome gradu i zaboraviti na nostalgiju.

MLK naslovna

Na današnji dan

Najveći borac za ljudska prava dobio Nobelovu nagradu za mir

Martin Luther King Jr, jedan od najvećih američkih aktivista i zagovornika građanskih prava crnaca, na današnji je dan dobio Nobelovu nagradu za mir, zapisavši se tako u povijest kao najmlađi dobitnik.