LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Susret mladih u Splitu

VIDEO: Hrvatsko nadzemlje napravilo reprizu Valentinova

Pjesma, film, zabava, nagradne igre, humanitarna akcija i ljubav prije svega obilježili su još jedan susret mladih Splićana.

Pjesma, film, zabava, nagradne igre, humanitarna akcija i ljubav prije svega obilježili su još jedan susret mladih Splićana.

Mladi Hrvatskog nadzemlja u srijedu, 21. veljače, održali su svoj, za ovaj mjesec već tradicionalan, susret pod nazivom Valentinovo s Nadzemljem. Valentinovo jest prošlo, no napravljena je mala repriza – sve je bilo u znaku ljubavi, ali i uz puno zabave! Susret itekako opuštajućeg i humorističnog karaktera zasigurno je dobro sjeo mnogobrojnim okupljenima razbivši ukočenost oko priprema ispita.

Događaj je otvoren pjesmom i kreativnim filmom iz radionice Hrvatskog nadzemlja pod naslovom Kako ne započeti vezu. Uslijedile su bogate nagradne igre koje su zapravo i zaštitni znak cijelog susreta. 

Nadzemlje je pripremilo još tri filma u svojoj filmskoj indrustrijici, stoga je prvo prikazan film o anđelu Kupidu utjelovljenu na vrlo simpatičan, moderan i drugačiji način uz puno humora. Također je emitiran nastavak nadzemljaškog kulinarskog showa Kuhanje s Galetom u kojem su se ovaj put kuhale žene. Na samom kraju susreta publika je imala priliku pogledati vesele scene sa snimanja u prilogu Iza kamere. Za glazbeni ugođaj ovaj put pobrinuo se Vis Znak mira s Pujanki.

Okupljanje je završilo humanitarnom akcijom u sklopu koje je prikazan film o Lauri i njenoj obitelji kojoj su potrebna sredstva, a prikupljeno je 4000 kuna. Don Mihael Prović, studentski kapelan i povjerenik za mlade, pozdravio je okupljene mlade uz par prigodnih riječi i iznio obavijesti za tekući mjesec. Završna meditacija bila je kakva drugačija nego – u znaku ljubavi.

Sljedeći susret Hrvatskog nadzemlja održat će se 21. ožujka, tema će biti Bog je mlad dok će gost predavač biti don Damir Stojić. 

FOTO: HRVATSKO NADZEMLJE