Susret mladih u Splitu

VIDEO: Hrvatsko nadzemlje napravilo reprizu Valentinova

Valentinovo s Hrvatskim nadzemljem

Pjesma, film, zabava, nagradne igre, humanitarna akcija i ljubav prije svega obilježili su još jedan susret mladih Splićana.

Mladi Hrvatskog nadzemlja u srijedu, 21. veljače, održali su svoj, za ovaj mjesec već tradicionalan, susret pod nazivom Valentinovo s Nadzemljem. Valentinovo jest prošlo, no napravljena je mala repriza – sve je bilo u znaku ljubavi, ali i uz puno zabave! Susret itekako opuštajućeg i humorističnog karaktera zasigurno je dobro sjeo mnogobrojnim okupljenima razbivši ukočenost oko priprema ispita.

Događaj je otvoren pjesmom i kreativnim filmom iz radionice Hrvatskog nadzemlja pod naslovom Kako ne započeti vezu. Uslijedile su bogate nagradne igre koje su zapravo i zaštitni znak cijelog susreta. 

Nadzemlje je pripremilo još tri filma u svojoj filmskoj indrustrijici, stoga je prvo prikazan film o anđelu Kupidu utjelovljenu na vrlo simpatičan, moderan i drugačiji način uz puno humora. Također je emitiran nastavak nadzemljaškog kulinarskog showa Kuhanje s Galetom u kojem su se ovaj put kuhale žene. Na samom kraju susreta publika je imala priliku pogledati vesele scene sa snimanja u prilogu Iza kamere. Za glazbeni ugođaj ovaj put pobrinuo se Vis Znak mira s Pujanki.

Okupljanje je završilo humanitarnom akcijom u sklopu koje je prikazan film o Lauri i njenoj obitelji kojoj su potrebna sredstva, a prikupljeno je 4000 kuna. Don Mihael Prović, studentski kapelan i povjerenik za mlade, pozdravio je okupljene mlade uz par prigodnih riječi i iznio obavijesti za tekući mjesec. Završna meditacija bila je kakva drugačija nego – u znaku ljubavi.

Sljedeći susret Hrvatskog nadzemlja održat će se 21. ožujka, tema će biti Bog je mlad dok će gost predavač biti don Damir Stojić. 

Komentari na članak

Vezani članci

Susret mladih grada Splita u travnju

Hrvatsko Nadzemlje Split

Dame imaju prednost na susretu mladih u Splitu

Hrvatsko Nadzemlje na idućem susretu otkriva da je žena zapravo bila glavna u obitelji i uzvišenija od muškarca prema izvještaju iz Knjige Postanka i svom daru.

Humanitarna akcija u Mostaru

Sveučilište u Mostaru

Mostarski studenti u organizaciji humanitarne akcije za Bosnu

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru pokrenuo je veliku humanitarnu akciju kojoj je u cilj skupiti potrebna sredstva za osobe pogođene poplavama.

Naslovna (srce)

Tamara Kordovan

Dvije-tri o vezama

Ako ćemo iskreno, ja sam tri Valentinova provela u vezi, što ti ostavlja solidnih 17 koje sam bila sama. U oba slučaja mi taj dan nije predstavljao ništa posebno. Uvjerljivo najbolje pitanje koje sam čula je – kako ćeš proslaviti Valentinovo. Odmah da ti kažem, to je kao da me pitaš kako ću slaviti Dan sabora – nema smisla.

Darivanje krvi

Hvalevrijedna akcija

Studenti pod Marjanom, darujte krv!

Drugu godinu zaredom u gradu Splitu studenti organiziraju dobrovoljno darivanje krvi.

Darivanje krvi, Split

Udruga Alumni

Splitski studenti u 5. akciji dobrovoljnog darivanja krvi

Ovog utorka, 31. listopada, svi studenti i djelatnici splitskog Sveučilišta imat će priliku darovati krv i time nekome spasiti život.