Susret mladih u Splitu

VIDEO: Hrvatsko nadzemlje napravilo reprizu Valentinova

Valentinovo s Hrvatskim nadzemljem

Pjesma, film, zabava, nagradne igre, humanitarna akcija i ljubav prije svega obilježili su još jedan susret mladih Splićana.

Mladi Hrvatskog nadzemlja u srijedu, 21. veljače, održali su svoj, za ovaj mjesec već tradicionalan, susret pod nazivom Valentinovo s Nadzemljem. Valentinovo jest prošlo, no napravljena je mala repriza – sve je bilo u znaku ljubavi, ali i uz puno zabave! Susret itekako opuštajućeg i humorističnog karaktera zasigurno je dobro sjeo mnogobrojnim okupljenima razbivši ukočenost oko priprema ispita.

Događaj je otvoren pjesmom i kreativnim filmom iz radionice Hrvatskog nadzemlja pod naslovom Kako ne započeti vezu. Uslijedile su bogate nagradne igre koje su zapravo i zaštitni znak cijelog susreta. 

Nadzemlje je pripremilo još tri filma u svojoj filmskoj indrustrijici, stoga je prvo prikazan film o anđelu Kupidu utjelovljenu na vrlo simpatičan, moderan i drugačiji način uz puno humora. Također je emitiran nastavak nadzemljaškog kulinarskog showa Kuhanje s Galetom u kojem su se ovaj put kuhale žene. Na samom kraju susreta publika je imala priliku pogledati vesele scene sa snimanja u prilogu Iza kamere. Za glazbeni ugođaj ovaj put pobrinuo se Vis Znak mira s Pujanki.

Okupljanje je završilo humanitarnom akcijom u sklopu koje je prikazan film o Lauri i njenoj obitelji kojoj su potrebna sredstva, a prikupljeno je 4000 kuna. Don Mihael Prović, studentski kapelan i povjerenik za mlade, pozdravio je okupljene mlade uz par prigodnih riječi i iznio obavijesti za tekući mjesec. Završna meditacija bila je kakva drugačija nego – u znaku ljubavi.

Sljedeći susret Hrvatskog nadzemlja održat će se 21. ožujka, tema će biti Bog je mlad dok će gost predavač biti don Damir Stojić. 

Komentari na članak

Vezani članci

Zaklada Ana Rukavina

Zaklada Ana Rukavina

Akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica

Akcija upisa u Registar održat će se 11. travnja u ambulanti Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Mogu se upisati svi zdravi građani od 18 do 40 godina starosti.

Run Croatia Advent

Humanitarna atrakcija

Utrka Djedova Božićnjaka, vila i sobova u centru Zagreba

Osim humanitarnog karaktera, posebnost utrke Zagreb Advent Run u tome je što će sudionici biti odjeveni u prigodne adventske kostime, zbog čega se očekuje da će centrom grada trčati na stotine Djedova Božićnjaka, vila i vilenjaka, sobova i drugih likova iz božićnih priča.

LET3 u Domu sportova

Let 3 najavljuje veliki koncert

Let 3: Antivalentinovo u Domu sportova

Što će nam pripremiti povodom „Antivalentinova” članovi benda za sada ne otkrivaju, a koncert najavljuju sloganom: – Ništa ljubav, samo karanje!

Prikupljen školski pribor

Pomaganje afričkoj djeci

Humanitarna udruga „Možemo zajedno" inspirirana ljubavlju prema najstarijem kontinentu

Na projektu „Afrika – Možemo zajedno" posljednjih se nekoliko mjeseci angažiralo više od 50 hrvatskih škola. Različitim akcijama prikupljene su korisne potrepštine za siromašnu djecu.

Darivanje krvi

Studentski.hr, Academia i Hrvatski crveni križ pozivaju:

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi splitskih studenata

28. travnja u splitskom caffe-baru „Academia“ organizirat će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi za sve splitske studente. Akciju združenim snagama organiziraju portal studentski.hr, caffe-bar „Academia“ i Hrvatski crveni križ.