Uspješna humanitarna akcija

Vanna solističkim koncertom za najmlađe sa sindromom Down oduševila Lisinski

Vanna u Lisinskom

– Veliko mi je zadovoljstvo biti s vama koji ste kupnjom ulaznice pomogli djeci sa sindromom Down i podržali ovu akciju te na taj način pokazali da imate veliko srce. – rekla je Vanna za vrijeme koncerta.

Vannin peti solistički koncert održan u Lisinskom na Svjetski dan sindroma Down okupio je brojne ljude dobre volje koji su odlučili podržati akciju Uljepšajmo njihov svijet. Akciju su u partnerstvu s izvođačicom pokrenuli Rotary klub Zagreb Gradec i Adria Medija Zagreb s magazinom Story, a sav prihod namijenjen je Udruzi za sindrom Down – Zagreb. Projekt su podržali i Predsjednica Republike Hrvatske te Gradonačelnik Grada Zagreba, koji su ujedno bili i njegovi službeni pokrovitelji.

Cilj akcije Uljepšajmo njihov svijet bio je prikupiti sredstava za razvoj programa rane intervencije te edukaciju i angažman dodatnih rehabilitatora za rad s najmlađom djecom sa sindromom Down. Uspješnoj realizaciji ovog plemenitog projekta najviše je pridonio koncert jedne od naših najvećih glazbenih umjetnica. Ona je još jednom napunila Lisinski i, u pratnji Zagrebačke filharmonije te skladatelja i glazbenika Ante Gele i Gorana Kovačića, pred punom dvoranom pokazala raskoš svog vokala. Najveće oduševljenje izazvala je među najmlađima koji su cijeli koncert pratili iz prvog reda.

– Postoji li bolji razlog za koncert od želje da pomognemo drugima? Veliko mi je zadovoljstvo biti s vama koji ste kupnjom ulaznice pomogli djeci sa sindromom Down i podržali ovu akciju te tako pokazali da imate veliko srce. Vi ste, zajedno s njima, naši heroji. – istaknula je Vanna i pozvala publiku da s njom otpjeva najveće hitove.

Vanna je ovom prigodom premijerno izvela i svoj najnoviji hit Izmiješane boje koji je publika izvrsno prihvatila. Osim brojnih okupljenih, zadovoljstvo koncertom izrazili su i njegovi organizatori – predsjednik Rotary kluba Zagreb Gradec Damir Jugo i generalna direktorica Adria Medije Zagreb Ivona Čulo. Istaknuli su kako je sreća na licima najmanjih najveći motiv za akcije poput ove. Posebnu zahvalnost organizatorima i publici izrazila je predsjednica Udruge za sindrom Down – Zagreb Natalija Belošević. Pozvala je posjetitelje na daljnju podršku Udruzi i na proces integracije osoba sa sindromom Down u društvo.

Komentari na članak

Vezani članci

Blood Sport

Obustavljen projekt

VIDEO: Igrajući videoigru gubite pravu krv

Uređaj povezan s gamepadom izvlači vašu krv ako se povrijedite igrajući igricu - krvavi sport u kojemu ne želite izgubiti.

let3

Antivalentinovo u Domu sportova

IZVJEŠTAJ: Ludilo i provokacija s pečatom grupe Let3

Let3 je sa stilom, efektno, provokativno i ludo predstavio svoj novi album "Angela Merkel sere" i zabavio publiku svojim pjesmama s albuma "Jedina", "Bombardiranje Srbije i Čačka" itd.

Humanitarno grudanje na Savi

I studenti u akciji

Milanu i njegovom ocu studenti pomogli grudanjem

Milan i Matija žive u trošnoj kućici i gotovo nemaju primanja, a studenti su im odlučili pomoći humanitarnim grudanjem.

Warwick

Humanitarna akcija Sveučilišta Warwick

Golišavim fotografijama u borbi protiv homofobije

Članovi veslačkog kluba Sveučilišta Warwick već 6. godinu za redom poziraju goli u dobrotvorne svrhe!

Gričevanje/Kandžija i Gole žene

Sve spremno za peto izdanje Gričevanja

Od 24. rujna do 4. listopada zagrebački glazbeni festival na platoima Gradec i Tuškanac

Kao i svake godine, svi koncerti i popratni sadržaji na Gričevanju su besplatni.