Uspješna humanitarna akcija

Vanna solističkim koncertom za najmlađe sa sindromom Down oduševila Lisinski

Vanna u Lisinskom

– Veliko mi je zadovoljstvo biti s vama koji ste kupnjom ulaznice pomogli djeci sa sindromom Down i podržali ovu akciju te na taj način pokazali da imate veliko srce. – rekla je Vanna za vrijeme koncerta.

Vannin peti solistički koncert održan u Lisinskom na Svjetski dan sindroma Down okupio je brojne ljude dobre volje koji su odlučili podržati akciju Uljepšajmo njihov svijet. Akciju su u partnerstvu s izvođačicom pokrenuli Rotary klub Zagreb Gradec i Adria Medija Zagreb s magazinom Story, a sav prihod namijenjen je Udruzi za sindrom Down – Zagreb. Projekt su podržali i Predsjednica Republike Hrvatske te Gradonačelnik Grada Zagreba, koji su ujedno bili i njegovi službeni pokrovitelji.

Cilj akcije Uljepšajmo njihov svijet bio je prikupiti sredstava za razvoj programa rane intervencije te edukaciju i angažman dodatnih rehabilitatora za rad s najmlađom djecom sa sindromom Down. Uspješnoj realizaciji ovog plemenitog projekta najviše je pridonio koncert jedne od naših najvećih glazbenih umjetnica. Ona je još jednom napunila Lisinski i, u pratnji Zagrebačke filharmonije te skladatelja i glazbenika Ante Gele i Gorana Kovačića, pred punom dvoranom pokazala raskoš svog vokala. Najveće oduševljenje izazvala je među najmlađima koji su cijeli koncert pratili iz prvog reda.

– Postoji li bolji razlog za koncert od želje da pomognemo drugima? Veliko mi je zadovoljstvo biti s vama koji ste kupnjom ulaznice pomogli djeci sa sindromom Down i podržali ovu akciju te tako pokazali da imate veliko srce. Vi ste, zajedno s njima, naši heroji. – istaknula je Vanna i pozvala publiku da s njom otpjeva najveće hitove.

Vanna je ovom prigodom premijerno izvela i svoj najnoviji hit Izmiješane boje koji je publika izvrsno prihvatila. Osim brojnih okupljenih, zadovoljstvo koncertom izrazili su i njegovi organizatori – predsjednik Rotary kluba Zagreb Gradec Damir Jugo i generalna direktorica Adria Medije Zagreb Ivona Čulo. Istaknuli su kako je sreća na licima najmanjih najveći motiv za akcije poput ove. Posebnu zahvalnost organizatorima i publici izrazila je predsjednica Udruge za sindrom Down – Zagreb Natalija Belošević. Pozvala je posjetitelje na daljnju podršku Udruzi i na proces integracije osoba sa sindromom Down u društvo.

Komentari na članak

Vezani članci

Neki to vole vruće

Koncert u Vintageu

Uz duo "Neki to vole vruće" prisjećamo se hitova iz voljenih osamdesetih

Program "Sviraj Stare" na pozornicu Vintage Industrial Bara 17. ožujka dovodi jedan od najvećih hrvatskih bendova '80-ih godina – Neki to vole vruće!

Macy Gray

Koncert u Tvornici kulture

Soul kraljica Macy Gray s novim ogoljenim izričajem ponovno u Zagrebu

Macy Gray stiže u Tvornicu kulture 9. ožujka 2017. Na koncertu će izvesti cijeli katalog singlova iz bogate karijere koji su je označili jednom od najpoznatijih vokalistica u zadnjih 17 godina.

Deseti jubilarni koncert "Želim život"

„Želim život”

Više od 20 tisuća ljudi u raspjevanom ritmu slavilo život i rad Zaklade Ana Rukavina

Na zagrebačkom glavnom trgu ovog se ponedjeljka održao deseti jubilarni koncert „Želim život”. Podršku radu Zaklade Ana Rukavina dalo je više od 20 tisuća ljudi, poznata lica s domaće estrade i visoki politički dužnosnici. Građani su svojim pozivima donirali više od 1,2 milijuna kuna za ostvarivanje Aninog sna i pomoć oboljelima.

gwgwe

Malo punka, malo indie-rocka

INmusic donosi velika imena koja će nastupiti ove godine na Jarunu

Uz Kawasaki 3P, Žen, Gustafe i druge, Gretta je još jedno hrvatsko ime koje će začiniti ovogodišnji INmusic. Svojom punk energijom dodatno će ga uljepšati bend Pennywise.

Koncert popularne Cosovel uz potporu mlade hrvatske nade uskoro u KSETU

Večer avangardnog i new age popa

Koncert popularne Cosovel uz potporu mlade hrvatske nade uskoro u KSET-u

U KSET dolazi popularna poljska pjevačica Cosovel koja se može pohvaliti nastupima na vrhunskim europskim festivalima. Uz nju će nastupiti Matt Shaft, novo talentirano ime s naše domaće scene.