Uspješna humanitarna akcija

Vanna solističkim koncertom za najmlađe sa sindromom Down oduševila Lisinski

Vanna u Lisinskom

– Veliko mi je zadovoljstvo biti s vama koji ste kupnjom ulaznice pomogli djeci sa sindromom Down i podržali ovu akciju te na taj način pokazali da imate veliko srce. – rekla je Vanna za vrijeme koncerta.

Vannin peti solistički koncert održan u Lisinskom na Svjetski dan sindroma Down okupio je brojne ljude dobre volje koji su odlučili podržati akciju Uljepšajmo njihov svijet. Akciju su u partnerstvu s izvođačicom pokrenuli Rotary klub Zagreb Gradec i Adria Medija Zagreb s magazinom Story, a sav prihod namijenjen je Udruzi za sindrom Down – Zagreb. Projekt su podržali i Predsjednica Republike Hrvatske te Gradonačelnik Grada Zagreba, koji su ujedno bili i njegovi službeni pokrovitelji.

Cilj akcije Uljepšajmo njihov svijet bio je prikupiti sredstava za razvoj programa rane intervencije te edukaciju i angažman dodatnih rehabilitatora za rad s najmlađom djecom sa sindromom Down. Uspješnoj realizaciji ovog plemenitog projekta najviše je pridonio koncert jedne od naših najvećih glazbenih umjetnica. Ona je još jednom napunila Lisinski i, u pratnji Zagrebačke filharmonije te skladatelja i glazbenika Ante Gele i Gorana Kovačića, pred punom dvoranom pokazala raskoš svog vokala. Najveće oduševljenje izazvala je među najmlađima koji su cijeli koncert pratili iz prvog reda.

– Postoji li bolji razlog za koncert od želje da pomognemo drugima? Veliko mi je zadovoljstvo biti s vama koji ste kupnjom ulaznice pomogli djeci sa sindromom Down i podržali ovu akciju te tako pokazali da imate veliko srce. Vi ste, zajedno s njima, naši heroji. – istaknula je Vanna i pozvala publiku da s njom otpjeva najveće hitove.

Vanna je ovom prigodom premijerno izvela i svoj najnoviji hit Izmiješane boje koji je publika izvrsno prihvatila. Osim brojnih okupljenih, zadovoljstvo koncertom izrazili su i njegovi organizatori – predsjednik Rotary kluba Zagreb Gradec Damir Jugo i generalna direktorica Adria Medije Zagreb Ivona Čulo. Istaknuli su kako je sreća na licima najmanjih najveći motiv za akcije poput ove. Posebnu zahvalnost organizatorima i publici izrazila je predsjednica Udruge za sindrom Down – Zagreb Natalija Belošević. Pozvala je posjetitelje na daljnju podršku Udruzi i na proces integracije osoba sa sindromom Down u društvo.

Komentari na članak

Vezani članci

Vlatko Štampar 2

„Stand-up” komedija

Nastupom na „Tjednu smijeha” Vlatko Štampar najavljuje „show” karijere

Da biste prikratili vrijeme do rujna i Štamparova nastupa kojim će obilježiti 10 godina karijere, ne propustite od 4. do 10. lipnja 2018. posjetiti „Tjedan smijeha” u zagrebačkom klubu Sax – „LAJNAP comedy tjedan”.

Anthrax

Koncert na Velesajmu

Nakon trijumfalnog povratka u prvu ligu svjetskog thrash metala, Anthrax stiže u Hrvatsku

Grupa Antrax nastupit će 1. lipnja u Zagrebu. Ljubitelji thrash metala ulaznice mogu kupiti po cijeni od 220 kuna.

Macy Gray

Koncert u Tvornici kulture

Soul kraljica Macy Gray s novim ogoljenim izričajem ponovno u Zagrebu

Macy Gray stiže u Tvornicu kulture 9. ožujka 2017. Na koncertu će izvesti cijeli katalog singlova iz bogate karijere koji su je označili jednom od najpoznatijih vokalistica u zadnjih 17 godina.

throes

#12 INmusic

Portugalsko-angolski Throes + The Shine stižu na OTP World Stage INmusic festivala

Throes + The Shine, sjajni mladi portugalsko-angolski sastav, dolaze na dvanaesto izdanje INmusic festivala u sklopu ETEP projekta i programa „Multikulturalizam u glazbi”.

Koncert klape Intrade

Koncert u klubu Roko

Zvukove ljeta i Dalmacije Tomislav Bralić i klapa Intrade donose na Savu

Klapa Intrade, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa, studentima na Savi donijet će dašak ljeta i dalmatinske pjesme te ih tako zabaviti i raspjevati u ove hladne zimske dane.