Uspješna humanitarna akcija

Vanna solističkim koncertom za najmlađe sa sindromom Down oduševila Lisinski

Vanna u Lisinskom

– Veliko mi je zadovoljstvo biti s vama koji ste kupnjom ulaznice pomogli djeci sa sindromom Down i podržali ovu akciju te na taj način pokazali da imate veliko srce. – rekla je Vanna za vrijeme koncerta.

Vannin peti solistički koncert održan u Lisinskom na Svjetski dan sindroma Down okupio je brojne ljude dobre volje koji su odlučili podržati akciju Uljepšajmo njihov svijet. Akciju su u partnerstvu s izvođačicom pokrenuli Rotary klub Zagreb Gradec i Adria Medija Zagreb s magazinom Story, a sav prihod namijenjen je Udruzi za sindrom Down – Zagreb. Projekt su podržali i Predsjednica Republike Hrvatske te Gradonačelnik Grada Zagreba, koji su ujedno bili i njegovi službeni pokrovitelji.

Cilj akcije Uljepšajmo njihov svijet bio je prikupiti sredstava za razvoj programa rane intervencije te edukaciju i angažman dodatnih rehabilitatora za rad s najmlađom djecom sa sindromom Down. Uspješnoj realizaciji ovog plemenitog projekta najviše je pridonio koncert jedne od naših najvećih glazbenih umjetnica. Ona je još jednom napunila Lisinski i, u pratnji Zagrebačke filharmonije te skladatelja i glazbenika Ante Gele i Gorana Kovačića, pred punom dvoranom pokazala raskoš svog vokala. Najveće oduševljenje izazvala je među najmlađima koji su cijeli koncert pratili iz prvog reda.

– Postoji li bolji razlog za koncert od želje da pomognemo drugima? Veliko mi je zadovoljstvo biti s vama koji ste kupnjom ulaznice pomogli djeci sa sindromom Down i podržali ovu akciju te tako pokazali da imate veliko srce. Vi ste, zajedno s njima, naši heroji. – istaknula je Vanna i pozvala publiku da s njom otpjeva najveće hitove.

Vanna je ovom prigodom premijerno izvela i svoj najnoviji hit Izmiješane boje koji je publika izvrsno prihvatila. Osim brojnih okupljenih, zadovoljstvo koncertom izrazili su i njegovi organizatori – predsjednik Rotary kluba Zagreb Gradec Damir Jugo i generalna direktorica Adria Medije Zagreb Ivona Čulo. Istaknuli su kako je sreća na licima najmanjih najveći motiv za akcije poput ove. Posebnu zahvalnost organizatorima i publici izrazila je predsjednica Udruge za sindrom Down – Zagreb Natalija Belošević. Pozvala je posjetitelje na daljnju podršku Udruzi i na proces integracije osoba sa sindromom Down u društvo.

Komentari na članak

Vezani članci

Sting u Puli

Koncert u Areni

Vojska obožavatelja okupljena na Stingovom koncertu

Riječima "Dobra večer, Pula", Sting je otvorio dugo iščekivani koncert u pulskoj Areni. Ekskluzivni koncert u Hrvatskoj privukao je posjetitelje iz čak 36 zemalja svijeta.

Humanitarna akcija za Adrijana

Pulska udruga „Probudi se“ poziva:

Humanitarna akcija za malog Adriana

Za operaciju, rehabilitaciju i liječenje potrebno je oko 50 000 kuna. Pomoći možete donacijom na žiro račun udruge koja će javno i transparentno objavljivati stanja donacije na svojim stranicama.

Apocalyptica

Koncert u KD "Lisinski"

Virtuozna Apocalyptica priprema dvosatni Metallica "show"

Dvosatni Metallica "show" u zagrebačku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog dolazi 3. travnja, a zanimljivo će biti vidjeti i hoće li Apocalyptica u set listu uvrstiti i neke skladbe sa svježe objavljenog novog studijskog albuma Metallice.

7. MAGfestival – Ansambl Ars longa

Međunarodni festival komorne glazbe

Sjajni ansambl Ars longa otvara Sedmi MAGfestival

Ansambl Ars longa povezuje ljubav prema komornom muziciranju s ljubavlju prema glazbi 18. stoljeća, jednog od najbogatijih i najraznolikijih u povijesti glazbe.

Comminor

Intervju s bendom Comminor

„Punk rock scena sada je važnija nego ikad!”

U srijedu u Vintage Industrial Baru nastupa bend Comminor koji stiže čak iz Švedske. Saznajte kakva nas svirka očekuje.