LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Unlock Zagreb – otključajte tajne grada

Uzbudljiva gradska igra prati ljubavnu priču koja je dio skrivene povijesti Zagreba

Odmaknite se na jedan sat od monitora i aplikacija, poigrajte se u stvarnom prostoru na otvorenom i pomognite da jedna od najstarijih zagrebačkih ljubavnih priča dobije svoj zasluženi sretan završetak.

Odmaknite se na jedan sat od monitora i aplikacija, poigrajte se u stvarnom prostoru na otvorenom i pomognite da jedna od najstarijih zagrebačkih ljubavnih priča dobije svoj zasluženi sretan završetak.

Svi koji žele doživjeti Zagreb na dosad neviđen način ili tek prošetati zabavnom stranom dobro poznatih zagrebačkih ulica otkrivajući nešto novo na svakom uglu, od sada priliku za to mogu pronaći u uzbudljivoj gradskoj igri Unlock Zagreb

Riječ je o potpuno novom i originalnom konceptu igre na otvorenom koja igrificira starogradsku jezgru prema predaji iz 13. stoljeća i pretvara grad u uzbudljivo mjesto prepuno tajni, skrivenih kodova i mozgalica, dok svakodnevni objekti i gradske znamenitosti postaju tragovi koji vode do rješenja zagonetke. 

Zanimljiva i napeta avantura Unlock Zagreb započinje na Krvavom mostu, a prati ljubavnu priču koja je dio skrivene povijesti grada. Opremljeni knjigom zagonetki te vlastitim praktičnim i detektivskim sposobnostima igrači kreću putevima hrabrog viteza kako bi otkrili tajnu i otključali Zagreb. 

Pred igračima je šest izazova, a nakon svakog riješenog zadatka predstoji im novi, još teži. Za igru Unlock Zagreb nije potrebno predznanje, a igra se u timovima od 2 do 5 igrača. To je čini idealnim izborom ako volite obično pretvoriti u neobično, bilo da je riječ o rođendanskom poklonu za prijatelja, obiteljskom izletu ili pak romantičnom izlasku. 

FOTO: PR

Za otključati Zagreb nije važno kojim jezikom govorite, ni koliko godina imate – u ovoj igri za sve generacije mogu podjednako uživati turisti i domaći avanturisti. Odmaknite se na jedan sat od monitora i aplikacija, poigrajte se u stvarnom prostoru na otvorenom i pomognite da jedna od najstarijih zagrebačkih ljubavnih priča dobije svoj zasluženi sretan završetak. 

Igru Unlock Zagreb osmislio je Enigmarium Zagreb, prema registriranom i zaštićenom autorskom konceptu zaključane knjige koji je razvio Enigmarium iz Ljubljane, u svijetu prepoznat kao jedan od pionira i najkreativnijih escape room kreatora.

Unlock® Zagreb dio je stalne ponude igara zagrebačkog partnera tvrtke Enigmarium®, koja u svojoj ponudi ima 25 escape igara te koja je zaslužna za igrifikaciju dvorca Grimani u Svetvinčentu – prvi primjer u Europi upotrebe elemenata igre za dodavanje novog sadržaja kulturnom naslijeđu.

Dodatne informacije potražite na Facebook stranicama Enigmariuma.

FOTO: PR/UNLOCK ZAGREB