Radionica u CISOK centru

Uvježbavanje uspješne poslovne komunikacije – besplatno

Poslovna komunikacija

Svi oni koji žele unaprijediti način komunikacije sa svojim poslodavcima i kolegama mogu to učiniti na besplatnoj radionici koja će se održati u zadarskom CISOK-u ovoga petka.

Kvalitetna komunikacija olakšava izazove svakodnevice i poboljšava međuljudske odnose, a kako unaprijediti svoju poslovnu komunikaciju – otkrit će vam prof. psiholog Lucija Bušljeta, savjetnica zadarskog CISOK centra. U petak, 21. rujna, od 16:30 u Centru će održati besplatnu radionicu pod nazivom Vještine poslovne komunikacije

Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti način komunikacije sa svojim (potencijalnim) poslodavcima i kolegama. Ako želite saznati koje su odlike uspješne poslovne komunikacije te je uvježbati pomoću demonstracije, igru uloga i praktične zadatke kako biste ostavili dobar prvi dojam i održali ga u poslovnom svijetu, prijavite se za sudjelovanje ispunjavanjem prijavnice.

Komentari na članak

Vezani članci

HOWtoWOW

Digitalni svijet

Radionica za stvarno WOW webove!

Harry Roberts, iskusni i popularni web stručnjak, 6. prosinca na HOWtoWOW radionici „Front-end performance: building faster websites“ otkrit će kako dizajnirati savršenu web stranicu, kako je napraviti što bržom i kako je učiniti „user-friendly".

Nagradni natječaj_Bachata Inspire

Zamjena uloga

Žene postaju vođe u besplatnim plesnim radionicama bachate

Na besplatnim radionicama bachate, vrlo popularnog plesa koji privlači sve više mladih, ženama će se pružiti prilika da osjete kako je to voditi, a muškarcima kako je to pratiti u plesu. 

HSA

Simulacija donošenja političkih odluka na europskoj razini

„Model European Union Zagreb” održava se ovoga tjedna u Krašu

Specifična radionica unutar koje se studentima pruža iskustvo o funkcioniranju institucija Europske unije iz prve ruke.

velika menza

Sveučilište u Zadru

Besplatan ručak razveselio zadarske studente

Sveučilište u Zadru povodom obilježavanja svoga Dana studente je počastilo besplatnim ručkom, a oni su to dočekali s oduševljenjem.

Vijesti

Edukacija u Klubu mladih Split

Na snazi su novi zakoni o udrugama – upoznajte ih!

Na snazi su novi zakoni koji se odnose na udruge. Ako ste uključeni u neku ili je tek želite osnovati, nemojte propustiti edukaciju u Klubu mladih Split.