Radionica u CISOK centru

Uvježbavanje uspješne poslovne komunikacije – besplatno

Poslovna komunikacija

Svi oni koji žele unaprijediti način komunikacije sa svojim poslodavcima i kolegama mogu to učiniti na besplatnoj radionici koja će se održati u zadarskom CISOK-u ovoga petka.

Kvalitetna komunikacija olakšava izazove svakodnevice i poboljšava međuljudske odnose, a kako unaprijediti svoju poslovnu komunikaciju – otkrit će vam prof. psiholog Lucija Bušljeta, savjetnica zadarskog CISOK centra. U petak, 21. rujna, od 16:30 u Centru će održati besplatnu radionicu pod nazivom Vještine poslovne komunikacije

Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti način komunikacije sa svojim (potencijalnim) poslodavcima i kolegama. Ako želite saznati koje su odlike uspješne poslovne komunikacije te je uvježbati pomoću demonstracije, igru uloga i praktične zadatke kako biste ostavili dobar prvi dojam i održali ga u poslovnom svijetu, prijavite se za sudjelovanje ispunjavanjem prijavnice.

Komentari na članak

Vezani članci

H8

Program Kinolektira

Kino Europa slavi 92. rođendan uz besplatnu projekciju kultnog hrvatskog filma

Film će biti prikazan na velikom platnu gotovo 60 godina nakon njegova nastanka i uoči 92. rođendana Kina Europa koje je 8. travnja 1925. otvorilo svoja vrata svim ljubiteljima filma.

Radionica o prevenciji nasilja u bliskim vezama

"Ljubav ne boli?!"

Nasilju u vezama izložena je trećina srednjoškolaca

Istraživanje nasilja u vezama iz 2012. dovelo je do poraznih rezultata. Liga za prevenciju ovisnosti održat će radionicu kojom će zainteresirane osnažiti za reakciju na takvo nasilje.

Orkestar mladih glazbenika

Besplatne koncertne izvedbe

„Stabat Mater“ kroz prizmu mladih glazbenika i profesionalnih solista

Ciklus koncerata nastao iz želje izvođača za izvođenjem legendarnog djela „Stabat mater“ talijanskog baroknog kompozitora Giovannija Batiste Pergolesija održat će se u Pregradi, Zagrebu i Šibeniku 16., 18. i 24. ožujka.

Vježbe disanja i vođena meditacija

Pronađi svoj unutarni Tai Chi

Besplatne vježbe disanja („pranayame”) i vođena meditacija svaki utorak tijekom cijele godine

Shakti centar poziva vas u svoje odaje na besplatan sat vježbi disanja („pranayame”) i vođenu meditaciju svakog utorka tijekom cijele godine, s početkom u 19:30.

Arheološki muzej Zadar

Arheološki muzej Zadar

Predstavljanje „Male od Caske“

Predstavljanje vrijednog nalaza s arheološkog lokaliteta na otoku Pagu.