LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volonterski centar Zagreb

Upoznajte se s volontiranjem u međunarodnim kampovima na Međunarodnim danima VCZ-a

Program Međunarodnih dana u VCZ-u namijenjen je svima zainteresiranima za međunarodno volontiranje.

Program Međunarodnih dana u VCZ-u namijenjen je svima zainteresiranima za međunarodno volontiranje.

Ako ste se ikada željeli uključiti u međunarodno volontiranje i putovati svijetom pomažući drugima, a niste znali kako, sve informacije možete dobiti na Međunarodnim danima u organizaciji Volonterskog centra Zagreb. Sljedećeg tjedna, od 20. do 24. travnja, od 17 do 20 sati u Volonterskom centru Zagreb, u Ilici 29, očekuju vas aktivnosti kojima će se predstaviti programi međunarodnog volontiranja.

Organizatori su pripremili predavanja, radionice, projekcije filmova i fotografija te dodatna iznenađenja za posjetitelje. Dio programa bit će posvećen Međunarodnim volonterskim kampovima u kojima se okupljaju volonteri iz čitavog svijeta. Moći ćete saznati kako je volontirati u Češkoj, Njemačkoj, Irskoj, na Islandu ili Tajvanu. Strani će predavači predstaviti iskustva u sklopu Europske volonterske službe koja je dio programa Mladi na djelu, a omogućuje da se mladi uključe u volonterski rad u stranoj državi u Europi i svijetu.

Na događanju ćete moći čuti priče volontera koji posjeduju međunarodno iskustvo volontiranja. Oni će odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice vezane za boravak i rad u inozemstvu. Putovanja, upoznavanje s novim kulturama te rad s mladima samo su neke prednosti volontiranja. Volontiranjem se mogu steći vrijednosti poput solidarnosti, tolerancije i otvorenosti prema različitosti.

O svemu tome te o načinima uključivanja u volontiranje možete saznati na Međunarodnim danima u VCZ-u. Sve informacije i detaljan program možete pronaći na stranicama Volonterskog centra Zagreb.

FOTO: FACEBOOK/VCZ