Putopisno predavanje

Upoznajte Meksiko i mogućnosti volonterske prakse

Meksiko-putopisno predavanje

Ana Radelja šest je tjedana bila u Meksiku na AIESEC-ovoj volonterskoj praksI. Ove srijede će održati putopisno predavanje u splitskoj Info zoni.

Putopisno predavanje Ane Radelje održat će se u srijedu 17. veljače u Info zoni s početkom u 20 sati. Pričat će o svojih šest tjedana u Meksiku na AIESEC-ovoj volonterskoj praksi. Proputovala je gotovo cijelu državu, upoznala ljude i kulturu te uživala u odličnoj hrani.

Živjela je u Guadalajari te posjetila drevni grad Azteca i meksičke višemilijunske gradove. U Mexico Cityju obišla je katedralu u kojoj su snimana vjenčanja većine sapunica. Ispričat će zašto Meksikanci ne jedu kruh, kolike su razlike siromašnog i bogatog sloja stanovništva te zašto se čokolade ne prodaju u velikim pakiranjima. Pokazat će ljepote mjesta koje je posjetila te ispričati najzanimljivije anegdote.

 

Foto: Info zona

Predavanje će biti prilika za upoznavanje s mogućnostima, uvjetima i dostupnosti volonterskih praksi koje nudi organizacija AIESEC. Ana je u Meksiku volontirala na projektu Impacting kids te je bila angažirana kao edukatorica u ustanovi Ministerios de Amor koja brine o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi.

Komentari na članak

Vezani članci

Predstavljanje sociokulturnih karakteristika "gamera" u Info zoni

Serija predavanja "Mala škola sociologije"

Predstavljanje sociokulturnih karakteristika "gamera" u Info zoni

Udruga "Imaginacija- splitsko društvo sociologa" i Info zona organiziraju seriju tematskih socioloških predavanja. Iduće na redu je predavanje Krešimira Krole o "gamerima" i njihovoj subkulturi.

Alkohol

Predavanje Crvenog križa

Tuširanje, prisilno povraćanje i kava mogu dodatno ugroziti osobu pod utjecajem alkohola

– Uobičajeni je ritual noćnih izlazaka još izraženiji u blagdansko vrijeme, no rijetki su oni koji znaju pružiti pomoć prijatelju u pijanom stanju. – ističu stručnjaci Gradskog društva Crvenog križa.

Snimite svoj prvi kratkometražni film u Info zoni

Filmska radionica

Snimite svoj prvi kratkometražni film u Info zoni

Erik Lončar održat će nekoliko radionica iz područja filmske umjetnosti u splitskoj Info zoni. Prijavite se i napravite prvi korak prema nekom od filmskih festivala.

Poslovno pre(na)govaranje 1

Predavanje na EFOS-u

Studenti se okušali u poslovnom pregovaranju između Adverte i Hladnog piva

– Kad ste mali i kad tek počinjete raditi, velik dio vašeg pregovaranja bit će zapravo nagovaranje. – ističe Ivan Grgić, vlasnik kreativne agencije Adverta.

Još jedna "Biciklopopravljaonica"

Permakultura Dalmacija

Stara Biciklopopravljaonica u novoj sezoni Kluba Zona

U novoj sezoni, sve popularnija „Bicpopka” gostovat će u Klubu Zona svake prve subote u mjesecu.