Putopisno predavanje

Upoznajte Meksiko i mogućnosti volonterske prakse

Meksiko-putopisno predavanje

Ana Radelja šest je tjedana bila u Meksiku na AIESEC-ovoj volonterskoj praksI. Ove srijede će održati putopisno predavanje u splitskoj Info zoni.

Putopisno predavanje Ane Radelje održat će se u srijedu 17. veljače u Info zoni s početkom u 20 sati. Pričat će o svojih šest tjedana u Meksiku na AIESEC-ovoj volonterskoj praksi. Proputovala je gotovo cijelu državu, upoznala ljude i kulturu te uživala u odličnoj hrani.

Živjela je u Guadalajari te posjetila drevni grad Azteca i meksičke višemilijunske gradove. U Mexico Cityju obišla je katedralu u kojoj su snimana vjenčanja većine sapunica. Ispričat će zašto Meksikanci ne jedu kruh, kolike su razlike siromašnog i bogatog sloja stanovništva te zašto se čokolade ne prodaju u velikim pakiranjima. Pokazat će ljepote mjesta koje je posjetila te ispričati najzanimljivije anegdote.

 

Foto: Info zona

Predavanje će biti prilika za upoznavanje s mogućnostima, uvjetima i dostupnosti volonterskih praksi koje nudi organizacija AIESEC. Ana je u Meksiku volontirala na projektu Impacting kids te je bila angažirana kao edukatorica u ustanovi Ministerios de Amor koja brine o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi.

Komentari na članak

Vezani članci

Motivacijski tjedan na PBF-u

Motivacijski tjedan

Veliki događaj na PBF-u posvećen studentima u "najgorim patnjama"

Motivacijski tjedan održat će se od 16. do 20. svibnja. Iskusni predavači govorit će o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu.

Europa

Sveučilište u Splitu

Inicijativa „EU Back to University” donosi dva zanimljiva predavanja

Predavanja će se održati u petak, 10. svibnja, s početkom u 13 sati u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

JRR Tolkien

Zadar

Dani Tolkiena u Zadru; naučite više o Tolkienovim djelima uz zabavne radionice i predavanja

Dani Tolkiena su trodnevna manifestacija koju organizira Udruga CINAZ u sklopu projekta kluba mladih KLOOZ u suradnji sa Udrugom Tolkienovih obožavatelja 'Almarenska družina' iz Zagreba.

Zgrada fakulteta

Predavanje na FER-u

Damir Šlogar otkriva studentima kako u industriji videoigara stići od nule do 100 milijuna dolara

Za studente i sve druge aktivne u industriji videoigara ili zainteresirane za to područje organizira se predavanje na FER-u na kojem će se upoznati s poslovnim modelom jedne vrlo uspješne kompanije.

Stručna praksa

AIESEC Osijek iskustva

ISKUSTVO SA STRUČNE PRAKSE: „U budućnosti bih volio pokrenuti vlastiti posao i vjerujem da će mi ovo iskustvo pomoći u tome“

Mnogi mladi i obrazovani ljudi danas su u potrazi za poslom, a studenti ne vide budućnost kada jednog dana izađu s fakulteta. Zbog toga se sve više studenata odlučuje za odlazak na stručnu praksu, a jedan od njih je i Adis Sarilar. Pročitajte njegova iskusta s AIESEC prakse.