LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija u Šibeniku

Ulazak u novo desetljeće COMBIS-a obilježava fokus na budućnost IT-a

– Sudionici konferencije iskusit će novu razinu networkinga, niz well-being sadržaja za opuštanje, zabavu i rekreaciju, kao i edukaciju kroz predavanja i pomno pripremljene radionice koje su dio programa koji nije vezan isključivo uz IT. – napominje direktorica konferencije.

– Sudionici konferencije iskusit će novu razinu networkinga, niz well-being sadržaja za opuštanje, zabavu i rekreaciju, kao i edukaciju kroz predavanja i pomno pripremljene radionice koje su dio programa koji nije vezan isključivo uz IT. – napominje direktorica konferencije.

Očekuje nas jedanaesto izdanje COMBIS konferencije, jedne od najvećih regionalnih tehnoloških konferencija. Održat će se u srijedu, četvrtak i petak, 27., 28. i 29. rujna u novom Konvencijskom centru Solaris Beach Resorta u Šibeniku.

Putem mota Challenge the future, cilj je potaknuti raspravu o budućnosti tehnologije i izazovima u procesu razvoja naprednih rješenja i usluga. Tijekom tri dana eksperti COMBISa-a i gostujući stručnjaci prezentirat će kompleksne studije slučaja, nova znanja i trendove te uvid u ekskluzivne rezultate projekata kompanija koje su pokrenule vlastite digitalne evolucije.

– Kroz program konferencije želimo istaknuti COMBIS-ove tehnološke i poslovne kompetencije u ključnim područjima poput sigurnosti, Big Data, IoT, poslovanja u oblaku, IT infrastrukture, a kroz primjere uspješnih projekata te prezentirati sudionicima našu viziju daljnjeg razvoja cjelokupnog IT-a. – rekao je Mario Špundak, direktor sadržaja ovogodišnjeg izdanja.

Mario Špundak; Foto: COMBIS

Program ovogodišnje konferencije podijeljen je na inspirativna poslovna predavanja, studije slučaja, na technical i soft skills radionice te niz predavanja na temu COMBIS-ove vizije IT budućnosti. Ovaj se put uvodi niz mini evenata pod brendom konferencije, poput CoCo Get Together, CoCo Dating, CoCo Beer Up, CoCo Value Add, CoCo Networking, CoCo Power Up te CoCo Vision sadržaja.

– Sudionici konferencije iskusit će novu razinu networkinga, niz well-being sadržaja za opuštanje, zabavu i rekreaciju, kao i edukaciju kroz predavanja i pomno pripremljene radionice koje su dio programa koji nije vezan isključivo uz IT. Uz konferencijski pristup od 360 stupnjeva za svakog sudionika pripremamo kako inspirativan, tako i relaksirajući program, a sve kako bi stvorili idealnu atmosferu te omogućili drugačije i personalizirano konferencijskom iskustvo. – najavila je Renee Saboti Slovenc, direktorica konferencije.

Jedna od novosti 11. izdanja konferencije su i besplatne kotizacije i prijevoz za redovne studente FER-a i FOI-ja te za redovne studente upisane na smjerove računarstva PMF-a, TVZ-a i Algebre.

Prošlogodišnje izdanje COMBIS konferencije osvojilo je Attend nagradu. Tako je 10. COMBIS konferencija proglašena najboljom konferencijom u 2016. godini na dodjeli strukovnih nagrada RSVP.

– Jako smo ponosni na priznanje za prošlo izdanje COMBIS konferencije – osvojiti nagradu u tako jakoj konkurenciji iznimna je čast, ali i znak da nismo upali u zamke subjektivnosti nakon deset godina organizacije COMBIS konferencije. Istodobno, Attend nagrada dala nam je vjetar u leđa za eksperimentiranje i inoviranje novih event aspekata. Izuzetno smo uzbuđeni zbog novog koncepta i pozivam vas da sudjelujete i istražite našu viziju poslovnog ICT druženja. – napominje Saboti Slovenc.

Uz Hrvatski Telekom, partnera konferencije, COMBIS konferenciju su podržali platinum sponzor Cisco, zlatni sponzori Citrix, Dell EMC i Intel, Fortinet, Hewlett Packard Enterprise, Veeam Software i Wacom Europe GmbH, srebrni sponzori Lexmark i VMware te medijski pokrovitelji ICTbusiness.info, Jutarnji list, Lider, Mreža, Netokracija, Novi list, Studentski.hr, ŠibenikIN, tportal.hr i Večernji list.

Više informacija potražite na službenoj stranici.

FOTO: COMBIS