Projekt „Uključi se OPET”

Udruga Zamisli održava besplatne radionice pisanja projekata; prijave u tijeku

https://pixabay.com/en/student-typing-keyboard-text-woman-849825/

Poziv je otvoren svim mladima koji imaju ideje, a ne znaju kako ih provesti u praksu. Radionice će izvoditi zaposlenici Udruge Zamisli, a prijave za sudjelovanje zaprimaju do 5. lipnja.

Udruga Zamisli u Regionalnom info-centaru za mlade Zagreb te Klubu za mlade Zagreb, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, provodi projekt Uključi se OPET. Tijekom projekta će se, među ostalim aktivnostima, održati tri ciklusa radionica pisanja projekata za mlade.

Besplatne radionice pisanja projekata namijenjene su mladima između 15 i 30 godina, a cilj je aktivno ih uključiti u proces – od ideje do razrade, čime će oni steći znanja potrebna za osmišljavanja, izrade i provođenje projekata. Konačan je cilj da mladi prijave izrađene prijedloge projekata na relevantne natječaje.

Poziv je otvoren svim mladima koji imaju ideje, a ne znaju kako ih provesti u praksu. Radionice će izvoditi zaposlenici Udruge Zamisli, osposobljeni za rad s mladima, koji imaju iskustvo u pisanju i provođenju projekta.

Prijavnicu za drugi ciklus radionica koji će se održati tijekom četiri dana, od 11. lipnja do 15. lipnja, od 17:00 do 19:00, možete pronaći na povezniciPrijave su otvorene do 5. lipnja.

Komentari na članak

Vezani članci

Zadivljena cura gleda na komp, "blowing"

Natječaj za stipendije

MOL Grupa stipendira i zapošljava talentirane studentice na „FEMMe projektu“

Naftne kompanije suočavaju se s velikim izazovima u privlačenju ženskog kadra. Iz tog je razloga MOL Grupa pokrenula „FEMMe projekt“ stipendiranja namijenjen studenticama Rudarsko-geološkog fakulteta i Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije.

Styria Scool

Interaktivna predavanja i rad na poslovnom projektu

Prijavite se na Styria: SCOOL akademiju i osvojite stipendiju ili priliku za rad

Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Udruga studenata Grada Zagreba

Hrvatske svjetske igre

FOTO: Agro sajam i koncert Miroslava Škore obilježili završnicu projekta Sve na dlanu

Završile su Hrvatske svjetske igre i projekt Udruge studenata Grada Zagreba Sve na dlanu. U galeriji pogledajte zanimljive fotografije posljednjega dana projekta.

CROZ Code Quest 2016

Natjecanje u programiranju

CROZ Code Quest: Izađi iz virtualnog labirinta

U edukacijskom centru Learn@CROZ održat će se peto po redu natjecanje u programiranju. Prijaviti se može samostalno ili u timu do 16. svibnja.

PRaznici na Bernaysu 2016.

Dvodnevna edukacija

Otputujte s "PRaznika na Bernaysu" s besplatnom školarinom

– Ovo je prilika svim sudionicima da steknu nova prijateljstva i otkriju kako je to studirati na najvećem studiju komunikacija u Hrvatskoj. – rekao je mr. sc. Zdeslav Milas, prodekan Bernaysa.