Četiri besplatne radionice

Udruga Zamisli educira mlade o pisanju projekata

pisanje

Radionice se održavaju od 1. do 6. ožujka u Informativnom centru za mlade Zagreb, a prijave su otvorene do 28. veljače.

Projekti se sve češće financiraju iz raznovrsnih europskih fondova, a kako biste uspješno postavili projekt i za njega dobili potrebna sredstva, morate znati kako napisati prijavu. Udruga Zamisli kroz Informativni centar za mlade Zagreb organizira četiri edukativne radionice pisanja projekata. Sam projekt Uključi se OPET financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a namijenjen je svim mladima između 15 i 30 godina.

Cilj je da se četirima radionicama educira mlade ljude za prijavu prijedloga projekata na relevantne natječaje namijenjene mladima i organizacijama koje su aktivne u radu s njima. Radionice se održavaju od 1. do 6. ožujka u Informativnom centru za mlade Zagreb (Avenija Marina Držića 71a), a prijave su otvorene do 28. veljače na poveznici.

Sva pitanja vezana uz radionice šalju se na adresu maja.dragojevic@zamisli.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Post scriptum – Specijalan softver prepoznaje kinesku kaligrafiju

„Post scriptum – povijest i značenje umijeća pisanja“

Replika Gutenbergova tiskarskog stroja na izložbi u Arheološkom muzeju u Zagrebu

Izložba promišlja razvoj ljudske svijesti i razvoj umijeća pisanja na raznim stranama svijeta. Prikazuje se pisanje kao komunikacija, ali i kao sakrivanje podataka u tradiciji šifriranja i tajnih pisama te pisanje kao umijeće kaligrafije.

Sveučilište Sjever

Radionica na Sveučilištu Sjever

Studenti prezentiraju ideje razvoja naselja u sklopu „ISD Uni-a“ vrijednog preko 168 tisuća eura

Projektom „ISD Uni“ povećava se obrazovna ponuda predmetnih lokalnih visokoškolskih ustanova, a u njegovu će sklopu studenti prezentirati svoje ideje vezane za integrirani razvoj naselja Ludbreg, Prelog i Varaždin.

Katedrala (pogled sa Strossa)

Josip Maslov

Poremećeni teatar

Sjeo sam na bicikl i maksimalno se usredotočio. Pred očima sam imao jasan cilj. Zumirao sam ga pogledom i odredio koordinate. Upravo sam se spremao krenuti u juriš kad je između mene i moje nepokretne mete prošla zdepasta brineta.

Sangha Yoga Centar

Sangha Yoga Centar slavi deseti rođendan

Steknite dublji i osobniji uvid u praksu joge na besplatnim radionicama

Poznati zagrebački joga studio, Sangha Yoga Centar, povodom desetog rođendana organizira besplatne radionice tijekom cijelog listopada u Zagrebu. Radionice su namijenjene svima zainteresiranima za jogu, uključujući i početnike.

/

Lektorske kronike

Ije ili je: kada nas intuicija prevari

Postoje primjeri u kojima se refleks jata izgovara na jedan način, a zapisuje na drugi, što govornicima hrvatskog jezika zadaje dodatnu glavobolju. Stoga donosimo nekoliko takvih primjera koje je najbolje jednostavno naučiti napamet.