Četiri besplatne radionice

Udruga Zamisli educira mlade o pisanju projekata

pisanje

Radionice se održavaju od 1. do 6. ožujka u Informativnom centru za mlade Zagreb, a prijave su otvorene do 28. veljače.

Projekti se sve češće financiraju iz raznovrsnih europskih fondova, a kako biste uspješno postavili projekt i za njega dobili potrebna sredstva, morate znati kako napisati prijavu. Udruga Zamisli kroz Informativni centar za mlade Zagreb organizira četiri edukativne radionice pisanja projekata. Sam projekt Uključi se OPET financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a namijenjen je svim mladima između 15 i 30 godina.

Cilj je da se četirima radionicama educira mlade ljude za prijavu prijedloga projekata na relevantne natječaje namijenjene mladima i organizacijama koje su aktivne u radu s njima. Radionice se održavaju od 1. do 6. ožujka u Informativnom centru za mlade Zagreb (Avenija Marina Držića 71a), a prijave su otvorene do 28. veljače na poveznici.

Sva pitanja vezana uz radionice šalju se na adresu maja.dragojevic@zamisli.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Argentinski tango, prezentacija

Prezentacija studija Tango Zagreb

Strastveni argentinski tango vodi vas k neizmjernoj slobodi

Da je argentinski tango disciplina koja plesače odvodi daleko od stvarnosti, u područje neizmjerne slobode, kreativnosti i igre, zainteresiranima će pokazati ekipa instruktora i asistenata plesnog studija Tango Zagreb.

Tvrtko, FOTO: Facebook

Intervju s Tvrtkom Pleićem

Student s Cvjetnog sa 125 tisuća kuna u džepu

Sa smiješkom i u jednom dahu rekao je da bi odustao i da su mu dali da kronološki poreda članove svoje obitelji jer je i sa 125 tisuća kuna i više nego zadovoljan i to je „12 i po puta više nego što je očekivao da može napravit'“ te se zahvalio na ponudi.

Stipendije u Chicagu

Prilika za mlade iz Hrvatske, BiH i Slovenije

Stipendiranje mladih ljudi u Chicagu

Mladi mogu u SAD-u steći radno iskustvo u području IT tehnologija.

Radionica projekta "Time 4 Science" na FOI-ju

Radionica na FOI-ju

„Time 4 Science" potaknuo razmatranje kvalitete znanstvene djelatnosti unutar akademske zajednice

U okviru projekta „Time 4 Science" održana je radionica posvećena vrednovanju kvalitete znanstvene djelatnosti. Polaznici su se kroz praktični rad upoznali s mogućnostima nekoliko baza podataka. 

Bibliocikliranje

Projekt studenata Bibliotekarstva Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Od Zagreba do Poreča - uključite se i vi u ovogodišnje Bibliocikliranje!

Prošle godine bicikliralo se od Zagreba do Splita, a ove godine putuje se sve do Pule. Pritom, studenti žele promicati druženje u knjižnicama i razvijanje čitateljskih navika kod djece!