Informiranje i osnaživanje

Udruga Zamisli besplatno priprema osobe s invaliditetom za državnu maturu, prijave u tijeku

desk

Udruga „Zamisli" pomoći će mladim osobama s invaliditetom u pripremama za državnu maturu i razredbene postupke za prijavu na fakultete. Prijave za sudjelovanje u aktivnostima zaprimaju se do 23. studenog.

Potaknuta pozitivnim iskustvom svojih korisnika, Udruga Zamisli odlučila je sedmu godinu zaredom realizirati radionice motiviranja mladih s invaliditetom za uključivanje u visoko obrazovanje. Besplatne su, a obuhvaćaju grupno savjetovanje jednom u dva mjeseca od prosinca 2018. do srpnja 2019. godine te rad s volonterima Udruge na individualnoj razini. 

Školska godina polako odmiče, a uz redovito učenje, vrijeme je za pripremu i ponavljanje gradiva potrebnog za testiranje znanja na državnoj maturi i razredbenim postupcima za prijavu na fakultete. Budući da će im Zamisli u tome pomoći, poziva ih da se uključe u njezine aktivnosti. Prijave za sudjelovanje vrše se ispunjavanjem obrasca do petka, 23. studenog, u 16:00, a navedeni se nalazi na poveznici

– Kroz ove aktivnosti možete se informirati, osnažiti i uz pomoć naših volontera na vrijeme i adekvatno pripremiti za polaganje ispita. Ako su volonter i sudionik/ica priprema iz drugih gradova tada postoji mogućnost rada preko Skypea. Sudjelovanje na radionicama je obavezno. – dodaju iz Udruge Zamisli.

Komentari na članak

Vezani članci

koferi

(Javne) tajne studijskih programa

Saznali smo kojim se kriterijima i glasinama vode studenti pri odabiru grada studiranja

Anketom i intervjuom pokušali smo saznati kojim se to kriterijima budući studenti vode pri odabiru grada studiranja te što uzimaju u obzir prilikom upisa na željeni fakultet.

SD Cvjetno naselje

SD "CVJETNO NASELJE"

Jednosatna radionica koja ruši predrasude o mentalnim bolestima

Radionicu će voditi studenti farmacije i medicinske biokemije koji će ti u samo 60 minuta otkriti što izaziva taj neobjašnjivi osjećaj potištenosti i tjeskobe.

Devz Meetup

Tehnološki park Varaždin

Prijavi se na Devz Meetup

Riječ je o lokalnom meetupu za developere, dizajnere i sve druge koji žele nešto naučiti nešto novo.

Sankt Petersburg, Rusija

Klub mladih KLOOZ

Besplatni tečaj ruskog jezika za početnike

Do 19. siječnja traju prijave za besplatni petotjedni tečaj ruskog jezika za početnike koji će se provoditi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ ponedjeljcima od 22. siječnja.

Snimanje filma

Trodnevna edukacija

Besplatna radionica snimanja filmova u jednom kadru

Do 28. rujna zaprimaju se prijave za sudjelovanje na besplatnoj radionici Staše Čelana. Polaznici će, osim teorijskog pristupa snimanju filma u jednom kadru, imati prilike snimiti kratki film.