Natjecanje u Klubu Zona

U Splitu se prvi put igra Svjetsko kvizaško prvenstvo

Kvizanje u Zoni!

– Prvenstvo se već 15 godina igra u svijetu te četvrti put u Hrvatskoj. Osim u Splitu, igrat će se i u Zagrebu, a ove godine još i u Požegi, Rijeci i Zadru. – napominje Stipe Mustapić

Svjetsko kvizaško prvenstvo prvi put će se igrati u Splitu. Natjecanje će se održati u Klubu Zona u subotu, 3. lipnja od 14 sati do 18 sati. Očekuje se sudjelovanje najjačih igrača splitske kviz scene, ali i drugih igrača koji žele provjeriti ili unaprijediti svoje znanje.

– Prvenstvo se već 15 godina igra u svijetu te četvrti put u Hrvatskoj. Osim u Splitu, igrat će se i u Zagrebu, a ove godine još i u Požegi, Rijeci i Zadru. Natjecanje je individualno, svi natjecatelji dobivaju ista pitanja te na papiru zapisuju svoje odgovore. Čak 240 pitanja raspoređeno je u osam kategorija – kultura, zabava, mediji, povijest, svijet, lifestyle, znanost i sport. Kotizacija za sudjelovanje je 30 kuna, a rezervacija mjesta moguća je na stranicama Hrvatskog kviz saveza ili na klub.infozona.hr. – objasnio je Stipe Mustapić, organizator splitskog izdanja kviza koji je prethodnih mjeseci u Klub Zona dovodio i manje kvizove u organizaciji Hrvatskog kviz saveza.

Komentari na članak

Vezani članci

Ekipa Resistance

Esport natjecanje

Umjesto finala Lige prvaka, odlični mečevi na CS:GO LAN-u u Zagrebu

Na izuzetno zanimljivoj LAN završnici lige CSadria Championship powered by Hangar 18 održanoj 3. lipnja u H18 Gaming Areni, srpska ekipa Resistance osvojila je prvo mjesto i nagrade u vrijednosti od 2000 €.

Akcija s Balkan kupa

Međunarodno natjecanje u stolnom nogometu

Održan prvi Balkan Cup

Stolnonogometne reprezentacije Hrvatske, Slovenije i Srbije natjecale su se u Sloveniji na prvom Balkan Cupu.

Studentska odbojka

Sveučilišno prvenstvo u odbojci

FER-ovci najbolje igraju odbojku

Odbojkaši Fakulteta elektrotehnike i računalstva osvojili su prvo mjesto u Sveučilišnom prvenstvu. U finalu su svladali ekipu Filozofskog fakulteta s 3:1 u setovima.

Publika

eSTUDENTov projekt

„Case Study Competition 2015": Riješi poslovni slučaj i osvoji odlične nagrade!

Pri rješavanju slučajeva studenti rade u timovima koji se sastoje od dva do četiri studenta. Pri tome se mogu konzultirati sa zaposlenikom poduzeća (mentorom) koji je zadužen za određeno područje istraživanja, ali i s profesorima i s asistentima na fakultetu.

Srebrna medalja na Univerzijadi

Univerzijada u Gwangjuu

VIDEO: Prva srebrna medalja za Hrvatsku na Univerzijadi

Andrea Bekić osvojila je srebrnu medalju u judu u kategoriji ispod 57 kilograma.