Najljepše ljubavno pismo

U Knjižnicama grada Zagreba mjesec ljubavi nije samo veljača

ljubavna pisma

Romantičari mogu anonimno iznijeti svoje osjećaje u pismu i tako sudjelovati u natječaju za najljepše ljubavno pismo koji organiziraju Knjižnice grada Zagreba. Rok predaje je 31. siječnja 2018.

Iako je veljača mjesec ljubavi, Knjižnice grada Zagreba omogućile su da romantika započne već u siječnju. Radi se o petom natječaju za najljepše ljubavno pismo u kojemu mogu sudjelovati svi koji svoje misli najbolje opišu riječima na papiru, ali i oni koji su romantiku do sada skrivali u sebi.

Bez obzira jeste li osnovnoškolac koji želi pisati o simpatiji iz klupe, srednjoškolac koji je već prošao ljubavne muke, odnosno ljepote, ili odrasla osoba koja će u pismu uz romantične riječi unijeti ponešto iskustva, pismo možete predati do 31. siječnja 2018. osobno u ljubavni sandučić u prostoru Knjižnice Sesvete ili slanjem na e-mail citafora.sesvete@gmail.com. Sva pisma moraju biti potpisana šifrom po vlastitom izboru radi anonimnosti pri čitanju pisama i označena kategorijom u kojoj se natječete. Uz pismo morate priložiti ime i prezime, broj telefona, e-mail te pripadajuću šifru i kategoriju ovisno o tome jeste li osnovnoškolac, srednjoškolac ili odrasla osoba.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 9. veljače 2018. u prostoru Čitaonice knjižnice Sesvete, ulaz s gornje strane zgrade, na sastanku Čitafore. Osim u knjižnici, rezultati će biti objavljeni na Facebook stranici ČITAFORA – Čitateljski klub knjižnice Sesvete, kojoj možete pristupiti samo ako ste registrirani na Facebook. Završna svečanost održat će se u prostoru Čitaonice knjižnice Sesvete na sastanku Čitafore, u ponedjeljak 13. veljače 2018. kada će se najljepša pisma pročitati, a neka i nagraditi.

Komentari na članak

Vezani članci

Sajam stipendija ptičja 2015

Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Hrvatski kutak najveća je novost ovogodišnjeg Sajma stipendija

Pored stipendija Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu koji dodjeljuju najveći broj stipendija za studij u Hrvatskoj, važno je istaknuti da stipendije dodjeljuju i mnoge manje jedinice regionalne i lokalne samouprave, poput županija, općina i gradova.

Karipski orkestar „ Les colibri“

Atrakcija u centru Zagreba

Karipski orkestar „ Les colibri“ dolazi u posjet Zagrebačkim mažoretkinjama

Defileom će proći najuži centar grada – od Tkalčićeve ulice, preko Trga bana Josipa Jelačića, Bogovićeve ulice, Ulice Nikole Tesle, Trga Nikole Šubića Zrinskog, do Veleposlanstva Republike Francuske.

Sveučilište

Stipendija za sve državljane Hrvatske, Češke i Bugarske

Potpuna stipendija za Babson College u SAD-u

Kronospan Foundation pruža vam šansu za dobivanje potpune stipendije za studij iz područja društvenih znanosti na Babson Collegeu u SAD-u.

OSChackathon

Osijek Software City

Okupljanje najboljih razvojnih programera i bogate nagrade na 4. OSC Hackathonu

Udruga osječkih IT tvrtki - Osijek Software City organizira četvrti po redu OSC Hackathon. Ove godine Hackathon će se održati 10. listopada, a prijave se primaju do 30. rujna.

Stipendije

Akademska godina 2014/15.

Stipendije gradova Zagreba, Siska, Ivanca i Karlovca

I ove akademske godine raspisani su natječaji za dodjelu stipendija. Na dnu članka možete ispuniti anketu i sami provjeriti koliko čitatelja prima ili je primalo stipendiju.