LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kako psiholog može pomoći?

U Balama se održava Dan otvorenih vrata psihološkog savjetovališta Sinapsa

Zanima li vas kako psiholog može unaprijediti vaše poslovanje, povećati motivaciju zaposlenika ili njihove vještine prodaje? Kako psiholog može unaprijediti studenta?

Zanima li vas kako psiholog može unaprijediti vaše poslovanje, povećati motivaciju zaposlenika ili njihove vještine prodaje? Kako psiholog može unaprijediti studenta?

U vrijeme nesigurnosti, nestabilnosti, raznih promjena, ubrzanog načina života i brojnih izazova s kojima se svakodnevno suočavamo, ostati na pravom putu, svoj i uz sve to ne izgubiti volju, ponekad se može čini kao preveliki zalogaj. No, ne mora.

Upravo nas najveći izazovi oblikuju, uče i grade te je vještina od onoga kroz što danas prolazite napraviti bolju budućnost. To nije jednostavno i većini ljudi potreba je pomoć. Neki ju potraže u obitelji i prijateljima, dok se oni najhrabriji odlučuju za stručnu pomoć i kreću u proces psihološkog savjetovanja.

Zašto se to naziva procesom, kako to točno izgleda i što vi time dobivate, možete saznati ako napravite najvažniji korak i pridružite se „Danu otvorenih vrata” u psihološkom savjetovalištu Sinapsa u Balama, 7. travnja 2015. Svim građanima zainteresiranim za osobni rast i razvoj te rad na sebi uz pomoć psihologa, vrata su otvorena tijekom cijelog dana. Dođite, pitajte, čujte, vidite, okusite, osjetite, provjerite i razmislite koliko je to upravo ono što vam je u danas potrebno.

Zanima li vas kako psiholog može unaprijediti vaše poslovanje, povećati motivaciju zaposlenika ili njihove vještine prodaje, saznajte kroz predavanje „NLP i vi/mi” u 18 sati, kojim će se predstaviti novi terapijski i komunikacijski pravac kojim se postižu brze i dugotrajne promjene te se danas široko koristi u školstvu, zdravstvu, organizacijskom poslovanju, vojsci i sportu. Uz to, prezentirat će se informacije o pohađanju stručne edukacije Neurolingvističkog programiranja koja započinje u travnju te je jedina ove vrste na području Istre.

FOTO: SINAPSA