LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacija učenika

TVZ organizira besplatne pripreme za državnu maturu

Od 2. ožujka do 27. travnja, svake subote, na TVZ-u će se održavati besplatne pripreme iz A razine matematike za državnu maturu.

Od 2. ožujka do 27. travnja, svake subote, na TVZ-u će se održavati besplatne pripreme iz A razine matematike za državnu maturu.

S obzirom na prijašnja pozitivna iskustva i visoku uspješnost pri polaganju državne mature, Tehničko veleučilište u Zagrebu ponovno organizira besplatne pripreme iz matematike A razine. Za studiranje ovdje potrebno je položiti ispit A razine, stoga ih TVZ omogućava svima onima kojima je prvi, drugi ili treći izbor. 

Pripreme će trajati ukupno 36 sati. Održavat će se subotom između 9 i 13 sati – od 2. ožujka do 27. travnja, s dodatnim terminom ponavljanja zakazanim za 22. lipnja. 

Da bi polaganje državne mature bilo što lakše, profesor matematičkih predmeta na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu mr. sc. Bojan Kovačić, dipl. ing. mat., pripremio je na svojoj osobnoj internetskoj stranici dodatne materijale i sve riješene prethodne ispite na objema razinama (osnovnoj i višoj). 

Mjesto je održavanja priprema TVZ,  Konavoska 2, te graditeljski odjel na Aveniji Većeslava Holjevca 15. Učenici se mogu prijaviti na službenoj stranici ili slanjem e-maila na adresu vtadic@tvz.hr.

 

FOTO: FLICKR