LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova dimenzija putovanja

Tucan Travel avanturistička putovanja stigla u Hrvatsku

Za sve one koji bi putovali kao avanturisti, ali se ne usude, nemaju vremena za organizaciju ili pak društvo, evo prave prilike.

Za sve one koji bi putovali kao avanturisti, ali se ne usude, nemaju vremena za organizaciju ili pak društvo, evo prave prilike.

Dosadne su vam standardne ponude putovanja? Želite isprobati nešto novo, a opet iskusiti pravo avanturističko putovanje, upoznati lokalne običaje, putovati lokalnim prijevozom, preživjeti u divljini, putovati na drugačiji način?

Australsko-britanski touroperator Tucan Travel osnovan je 1987. godine, a 2012. godine dobio je nagradu kao "najbolji mali touroperator godine" na British Travel Awardsu. Brojni putnici biraju njihove ture jer uz Tucan Travel avanturističko putovanje postaje puno jednostavnije. Naime oslobađaju vas svih komplikacija vezanih uz rezervacije smještaja, organiziranje prijevoza te pronalaženje izleta u pratnji kvalitetnih vodiča. Tucan Travel može vam ponuditi avanturu života u turističkom stilu, a da odgovara vašim potrebama, bilo da putujete sami ili u društvu. Fokusira se na putnika avanturista, on će vas usmjeriti na lokalne prijevoze, pokazati gdje je najbolja hrana, družit ćete se s lokalnim stanovništvom i na taj način upoznati zemlju koju posjećujete.

Tri različita stila putovanja

Tucan Travel nudi tri različita stila putovanja koja su osmišljena za tri različita "tipa putnika", koji žele nešto novo i drugačije: 

Adventure Tours su ture na kojima ćete putovati lokalnim prijevozom, upoznati lokalnu kulturu i provesti vrijeme s lokalnim stanovništvom. Nitko vam ne nosi prtljagu, a često i sami sudjelujete u pripremi hrane.  

Overland Tours su ture koje pružaju puno stapanje s okolinom da uz zabavu, ekonomičan i uzbudljiv način steknete pravi doživljaj o zemlji u koju putujete. Na ovim turama morat ćete se maksimalno uključiti, što znači da ćete prati suđe, guliti krumpire, spavati u kamionu ili šatoru. Pravi avanturizam. 

Budget Expeditions su ture za mlade od 18 do 35 godina. Uključuju povoljna putovanja prilagođena budžetu mladih uz mnogo zabave i druženja, ali naravno, na avanturistički način.

Putovanja kroz sve kontinente

S Tucan Travelom možete putovati u 72 zemlje kroz 450 različitih tura na jednom od sljedećih kontinenata: Afrika, Antartika, Azija, Južna i Centralna Amerika te Europa. Na svakom putovanju prati vas vodič koji će vas savjetovati i usmjeravati te se potruditi da zemlju u kojoj se nalazite doživite kao avanturist, kao njegov stanovnik, a ne da kao turist samo projurite kroz nju.

Možete posjetiti nacionalne parkove u cijelom svijetu; od Pantanala u Patagoniji, do Kostarike i Kenije. Tu su i brojne opcije poput ronjenja u Egiptu, vožnje najvišim zatvorenim roller coasterom na svijetu u Kuala Lumpuru te jahanja deva u Maroku. Također se možete iskušati u raftingu, bungee jumpingu, penjanju na aktivni vulkan, jahanju, trekingu.

Tucan putovanja od sada su dostupna u Hrvatskoj putem generalnog zastupnika Griffin travela.

Sve što trebate kako biste se pridružili većini aktivnosti jest avanturistički duh i spremnost da sudjelujete i zabavite se!

FOTO: MOJA PUTOVANJA