Poziv Udruge ZAMISLI

Traže se volonteri za pomoć osobama s invaliditetom u pripremama za državnu maturu

Ispiti rok

Udruga Zamisli u potrazi je za volonterima koji posjeduju bogato znanje na području matematike, hrvatskog i stranog jezika, a koji su u mogućnosti izdvojiti sat i pol do 2 sata tjedno te učiti zajedno s maturantima s invaliditetom.

U sklopu projekta Od mature do studentske avanture provode se različite aktivnosti za maturante s invaliditetom. One obuhvaćaju i besplatne pripreme za državnu maturu.

Iz tog je razloga u potrazi za volonterima koji posjeduju bogato znanje na području matematike, hrvatskog i stranog jezika, a koji su u mogućnosti izdvojiti sat i pol do 2 sata tjedno te učiti s maturantima s invaliditetom. Pripreme su fleksibilne te ovise o dogovoru volontera i maturanata, a moguće su uživo i preko Skypea. Prijave zainteresiranih zaprimaju se na e-mail adresi pripreme@zamisli.hr.

Projekt Od mature do studentske avanture provodi Udruga Zamisli uz financijsku podršku Zaklade Hrvatska za djecu.

Komentari na članak

Vezani članci

mikroskop

Volontersko stjecanje znanja i vještina

Studentski „startup” traži nove članove uSCOPE tima koji će razvijati 3D printane mikroskope

Ukoliko vas zanima znanost i razvoj novih tehnologija, a student ste jedne od sastavnica Sveučilišta Jurja Dobrile, postanite dio tima na zanimljivom projektu. Rok za prijavu je 1. lipnja.

Volonteri

Regrutacija volontera

"Rockaj" s Ri Rockom

Za predanost Ri Rock nudi učenje i zabavu volontiranjem, besplatnim „upadima“, edukacijama i savjetovanjima, preporukom za posao te svojom bezgraničnom zahvalnošću.

ZagrebDox volonteri

Međunarodni festival dokumentarnog filma

ZagrebDox traži volontere

Svi zainteresirani za volontiranje trebali bi poslati kratko motivacijsko pismo s osobnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, broj telefona i e-mail) te okvirni raspored slobodnog vremena zbog usklađivanja rasporeda.   

women-studying

Državna matura

Objavljen prijedlog kalendara državne mature u školskoj godini 2015/2016.

Prema prijedlogu kalendara državne mature u školskoj godini 2015/2016, koji je sastavio NCVVO, državna matura provodit će se od 6. do 27. lipnja 2016. godine.

Parkirno mjesto za invalide

Vršnjačka podrška

Traže se asistenti studentima s invaliditetom

Traže se redovni studenti koji će pomagati studentima s invaliditetom prilikom kretanja, nabavljanja literature, obavljanja administrativnih procedura i slično. Prijave na natječaj zaprimaju se do 23. rujna.