Poziv Udruge ZAMISLI

Traže se volonteri za pomoć osobama s invaliditetom u pripremama za državnu maturu

Ispiti rok

Udruga Zamisli u potrazi je za volonterima koji posjeduju bogato znanje na području matematike, hrvatskog i stranog jezika, a koji su u mogućnosti izdvojiti sat i pol do 2 sata tjedno te učiti zajedno s maturantima s invaliditetom.

U sklopu projekta Od mature do studentske avanture provode se različite aktivnosti za maturante s invaliditetom. One obuhvaćaju i besplatne pripreme za državnu maturu.

Iz tog je razloga u potrazi za volonterima koji posjeduju bogato znanje na području matematike, hrvatskog i stranog jezika, a koji su u mogućnosti izdvojiti sat i pol do 2 sata tjedno te učiti s maturantima s invaliditetom. Pripreme su fleksibilne te ovise o dogovoru volontera i maturanata, a moguće su uživo i preko Skypea. Prijave zainteresiranih zaprimaju se na e-mail adresi pripreme@zamisli.hr.

Projekt Od mature do studentske avanture provodi Udruga Zamisli uz financijsku podršku Zaklade Hrvatska za djecu.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Rijeci

Ljetna škola

Volonteri riječkog Sveučilišta podučavaju romsku djecu engleskom jeziku

Sveučilište u Rijeci odabrano je kao baza za početak podizanja razine svijesti u svrhu daljnjeg razvijanja studentskog volonterstva na sveučilišnoj, a kasnije i na državnoj razini.

4. Sajam karijera u Livnu

Zagrebački klub livanjskih studenata

Livanjskim maturantima predstavljeni zagrebački fakulteti na četvrtom Sajmu karijera

– Rezultati našeg rada se očituju i brojem upisanih brucoša. U akademskoj godini 2016./2017. upisalo se samo iz Livna 15 studenata više nego prethodne godine. – ističe Stipe Mišković.

NZPUSS, Ilica

Problemi studenata s invaliditetom

Zaklada koja je dijelila stipendije studentima s invaliditetom netragom je nestala

Studenti s invaliditetom ne bore se samo sa svojim poteškoćama, već i s financijskim preprekama. Natječaj za stipendiju Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu ove godine nije objavljen i zaklada kao da je prestala s radom.

Učenje jezika

Za mlade s područja Šibenika

Besplatne radionice talijanskog i rumunjskog jezika

Imaš dovoljno slobodnog vremena i želiš ga iskoristiti radeći nešto kvalitetno i korisno? Sudjeluj na besplatnim radionicama na kojima ćeš, pričajući s izvornim govornicima, dobiti fantastičnu priliku upoznati se s talijanskim i rumunjskim jezikom. Zaista izvrstan način za ulaganje u sebe i vlastito znanje, zar ne?

Slika 5

Proslavili smo rođendan

FOTO: Kako Studentski.hr tulumari

Rođendan smo proslavili 10. listopada u Maraschino baru, a slavlju su nam se pridružili i mnogi prijatelji te suradnici iz studentskih udruga.