Poziv Udruge ZAMISLI

Traže se volonteri za pomoć osobama s invaliditetom u pripremama za državnu maturu

Ispiti rok

Udruga Zamisli u potrazi je za volonterima koji posjeduju bogato znanje na području matematike, hrvatskog i stranog jezika, a koji su u mogućnosti izdvojiti sat i pol do 2 sata tjedno te učiti zajedno s maturantima s invaliditetom.

U sklopu projekta Od mature do studentske avanture provode se različite aktivnosti za maturante s invaliditetom. One obuhvaćaju i besplatne pripreme za državnu maturu.

Iz tog je razloga u potrazi za volonterima koji posjeduju bogato znanje na području matematike, hrvatskog i stranog jezika, a koji su u mogućnosti izdvojiti sat i pol do 2 sata tjedno te učiti s maturantima s invaliditetom. Pripreme su fleksibilne te ovise o dogovoru volontera i maturanata, a moguće su uživo i preko Skypea. Prijave zainteresiranih zaprimaju se na e-mail adresi pripreme@zamisli.hr.

Projekt Od mature do studentske avanture provodi Udruga Zamisli uz financijsku podršku Zaklade Hrvatska za djecu.

Komentari na članak

Vezani članci

LOGO YTB

Priprema za državnu maturu

Maturanti, iTHEom vam je pripremio video o Kiklopovoj intertekstulnosti

Novi video serijala "Priprema za državnu maturu" obrađuje Kiklopa, najzahtjevnije djelo u ispitnom katalogu.

Volonteri

Regrutacija volontera

"Rockaj" s Ri Rockom

Za predanost Ri Rock nudi učenje i zabavu volontiranjem, besplatnim „upadima“, edukacijama i savjetovanjima, preporukom za posao te svojom bezgraničnom zahvalnošću.

Kape u zraku

Iskustvo zlata vrijedi

Večernji i Poslovni dnevnik olakšavaju zapošljavanje studentima s invaliditetom

– Do sada je kroz projekt  omogućena radna praksa za ukupno više od 60 studenata s invalidnošću te studenata slabijega materijalnog statusa. Ponosno ističemo da je nekoliko studenata nakon odrađene prakse dobilo i stalan posao u istoj tvrtki – tvrde inicijatori projekta.

Probna državna matura u Klubu Zona

Testiranje u Klubu Zona

Za splitske maturante besplatna probna državna matura iz engleskog jezika; prijave u tijeku

– Ovo je prilika da se već na početku školske godine provjeri svoje znanje, ukloni strah od nepoznatog i bolje pripremi za pravi ispit. – ističe Branka Šegvić.

https://cdn.pixabay.com/photo/2015/05/08/05/09/mathematics-757566__340.jpg

Ususret upisima

TVZ pruža besplatne pripreme za državnu maturu

Za studiranje na TVZ-u potrebno je položiti ispit A razine matematike na državnoj maturi. Zato za sve učenike kojem je ono prvi, drugi ili treći izbor ova institucija organizira besplatne pripreme.