Srce

Tjedan Centra za e-učenje

Facebook: djevojka na laptopu

Centar za e-učenje Srca (CEU) već tradicionalno organizira Tjedan Centra za e-učenje s nizom aktivnosti vezanih uz e-učenje kako bi se nastavnicima pružila potpora u implementaciji i uporabi tehnologija e-učenja u nastavi.

Na početku nove akademske godine, od 22. rujna do 1. listopada 2014., Centar za e-učenje Srca (CEU) već tradicionalno organizira Tjedan Centra za e-učenje s nizom aktivnosti vezanih uz e-učenje kako bi se nastavnicima pružila potpora u implementaciji i uporabi tehnologija e-učenja u nastavi.

Tijekom tog tjedna bit će održane radionice, tečajevi i predavanja vezana uz primjenu sustava Moodle, e-portfolio sustava i sustava za webinare u obrazovnom procesu. Na početku tjedna, u ponedjeljak 22. rujna, održat će se i popodne@ceu, tradicionalno druženje na temu e-učenja, ovoga puta s vrlo zanimljivom temom: Taksonomija kompetencija nastavnika za e-učenje.

U CEU-u su pripremili i dvije radionice o ishodima učenja u tradicionalnoj i virtualnoj nastavi koje su vezane i uz projekt TALOE, na kojem je Srce partner, te radionicu na temu analize potreba korisnika u e-okruženju i ispitivanja njihova zadovoljstva izvedenim e-kolegijem. 

On-line prijave i sve informacije o Tjednu Centra za e-učenje možete pronaći na mrežnoj stranici. Broj mjesta na radionicama i tečajevima je ograničen.

Komentari na članak

Vezani članci

Pomozite osobama s cerebralnom paralizom kupnjom keramičkih radova

Izložba u Info zoni

Kupnjom keramičkih radova pomažete osobama s cerebralnom paralizom

Otvaranje izložbe održat će se 18. svibnja u Info zoni. Kupnjom radova pomažete Udruzi osoba s cerebralnom paralizom "Srce".

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

Pilot-projekt „e-Škole“

FOI – partner na projektu stvaranja digitalno zrelih škola

Fakultet organizacije i informatike jedina je visokoškolska institucija koja je partner na projektu, a odabran je javnim pozivom kao obrazovna institucija s ekspertizom u području informacijskih znanosti i e-učenja.

nagradni natječaj

Nagradni natječaj

Više od 4000 mladih učilo o osobnim financijama

Nagradni natječaj “Pametno sa svojim novcem”, koji organizira udruga Štedopis, ulazi u treći krug. Više od 4000 mladih iz cijele Hrvatske u desetak dana je učilo kako voditi osobni proračun, štedjeti, kako biti odgovoran sa svojim novcem te brojne druge praktične savjete važne za svakoga građanina.

Komunikator

Prototip inspiriran kultnom serijom

Google je predstavio uređaj koji funkcionira kao komunikator iz „Star Treka“

Google je predstavio prototip komunikatora combadge iz „Star Treka“ s ciljem korištenja za pretraživanje, a ne za komunikaciju.

Android logo

Aplikacija za izgubljene mobitele

Upravitelj Android uređaja

Ova aplikacija mogla bi biti ključna u trenutcima kada žurite na faks, a mobitel je izgubljen negdje u hrpi smeća u sobi.