Srce

Tjedan Centra za e-učenje

Facebook: djevojka na laptopu

Centar za e-učenje Srca (CEU) već tradicionalno organizira Tjedan Centra za e-učenje s nizom aktivnosti vezanih uz e-učenje kako bi se nastavnicima pružila potpora u implementaciji i uporabi tehnologija e-učenja u nastavi.

Na početku nove akademske godine, od 22. rujna do 1. listopada 2014., Centar za e-učenje Srca (CEU) već tradicionalno organizira Tjedan Centra za e-učenje s nizom aktivnosti vezanih uz e-učenje kako bi se nastavnicima pružila potpora u implementaciji i uporabi tehnologija e-učenja u nastavi.

Tijekom tog tjedna bit će održane radionice, tečajevi i predavanja vezana uz primjenu sustava Moodle, e-portfolio sustava i sustava za webinare u obrazovnom procesu. Na početku tjedna, u ponedjeljak 22. rujna, održat će se i popodne@ceu, tradicionalno druženje na temu e-učenja, ovoga puta s vrlo zanimljivom temom: Taksonomija kompetencija nastavnika za e-učenje.

U CEU-u su pripremili i dvije radionice o ishodima učenja u tradicionalnoj i virtualnoj nastavi koje su vezane i uz projekt TALOE, na kojem je Srce partner, te radionicu na temu analize potreba korisnika u e-okruženju i ispitivanja njihova zadovoljstva izvedenim e-kolegijem. 

On-line prijave i sve informacije o Tjednu Centra za e-učenje možete pronaći na mrežnoj stranici. Broj mjesta na radionicama i tečajevima je ograničen.

Komentari na članak

Vezani članci

nagradni natječaj

Nagradni natječaj

Više od 4000 mladih učilo o osobnim financijama

Nagradni natječaj “Pametno sa svojim novcem”, koji organizira udruga Štedopis, ulazi u treći krug. Više od 4000 mladih iz cijele Hrvatske u desetak dana je učilo kako voditi osobni proračun, štedjeti, kako biti odgovoran sa svojim novcem te brojne druge praktične savjete važne za svakoga građanina.

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

Pilot-projekt „e-Škole“

FOI – partner na projektu stvaranja digitalno zrelih škola

Fakultet organizacije i informatike jedina je visokoškolska institucija koja je partner na projektu, a odabran je javnim pozivom kao obrazovna institucija s ekspertizom u području informacijskih znanosti i e-učenja.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu i Centar za e-učenje

Šesti sveučilišni Dan e-učenja

Žele akademskoj zajednici, a prvenstveno nastavnicima Sveučilišta u Zagrebu, pružiti mogućnost razmjene iskustava te stjecanja novih spoznaja o primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija i tehnologija e-učenja u obrazovnom procesu.

Pomozite osobama s cerebralnom paralizom kupnjom keramičkih radova

Izložba u Info zoni

Kupnjom keramičkih radova pomažete osobama s cerebralnom paralizom

Otvaranje izložbe održat će se 18. svibnja u Info zoni. Kupnjom radova pomažete Udruzi osoba s cerebralnom paralizom "Srce".

Laptop

„Online” edukacija za volontere

#Skill me – besplatni trening pripreme edukativnih radionica

Kako bi mladi volonteri i „youth workeri“ naučili stvarati radionice neformalnog učenja, za njih 15 pripremljen je online trening koji se sastoji od 5 modula. Prijaviti se mogu do 15. siječnja.