LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
European Festival Awards

The Garden Festival među 10 najboljih

Prema European Festival Awardsu, The Garden Festival pripada najboljima u svijetu.

Prema European Festival Awardsu, The Garden Festival pripada najboljima u svijetu.

The Garden Festival je ušao u finalni izbor za dodjelu nagrade European Festival Awards 2013. godine, i to u kategoriji najbolji mali festival.

The Garden je jedan od najboljih boutique festivala te je nedavno svrstan među nekolicinu najboljih prema UK Festival Awards. Važno je istaknuti da se upravo The Garden Festival našao u društvu 10 najboljih festivala European Festival Awardsa, i to u kategoriji najbolji mali festival u kombinaciji s inteligentnim rješenjima u prostoru. Na natječaj se prijavilo više od 360 festivala iz 34 zemlje, a 620 tisuća posjetitelja i glasovi žirija odlučit će o pobjednicima. Pobjednici će biti proglašeni 15. siječnja 2014. u nizozemskom gradu Groningenu, a popis svih nominiranih možete vidjeti ovdje.

Nakon što je The Garden Festival nedavno svrstan u društvo najboljih, ovo je još jedno priznanje festivalu i našem turizmu. Naime, ovo je deveti put da se festival održava u Dalmaciji, točnije u The Gardenu Tisno.

Uz to, The Garden Festival je objavio prve partnere 18 zabava na brodovima Argonaughty i Arbiana te 8 večeri u klubu na otvorenom Barbarellas, a i ove godine održat će se zabava na tajnom otoku. Bad Passion Project, Beats In Space, Crazy P vs El Diablos, Edible, Flux, Futureboogie, Hidden Agenda, Just Jack, Krankbrother, Kontrapunkt, Last Waltz, Leftfoot, Louche, One Records, Ransom Note, Resident Advisor, Sunset Sound System, The Great Outdoors, The Pool, Tief, Underbron i Wolf Music pružat će zvučnu podlogu za idilične ljetne dane i plesne noći, a prve izvođače na lineupu festival će objaviti u siječnju 2014. godine

Ako još uvijek ne znate kamo za Novu godinu, The Garden Festival Novu godinu slavi u klubu The Brunswick u engleskom Brightonu, ovaj put s partnerskim festivalom Electric Elephant. Za novogodišnju kućnu proslavu zaduženi su, između ostalih, Crazy P (DJ Set), The Unabombers te Red Rack’Em, a cijeli klub će biti uređen kao prostor za stanovanje. Ako se želite pridružiti slavlju, zgrabite ulaznice na The Garden Festival i Electric Elephant.

The Garden Festival i Electric Elephant i za 2014. godinu najavljuju dvostruku festivalsku poslasticu  - uživanje u oba festivala po povlaštenoj cijeni. Ulaznice možete nabaviti ovdje. Electric Elephant će se održati od 10. do 14. srpnja 2014., a prva imena bit će objavljena uskoro. Sve informacije provjerite na stranici.

FOTO: FACEBOOK