Bezbrižno surfanje

Tele2 nagrađuje korisnike bonova dodatnim gigabajtima

Tele2 6 gigabajta

Korisnike bonova u Tele2 očekuju sjajna iznenađenja. Uz svaku slagalicu s 5 GB dobivaju 1 GB ekstra sljedeća 24 mjeseca

Mladima koji žive s roditeljima, idu u školu ili studiraju važno je da mogu kontrolirati svoju potrošnju, a istovremeno imati dovoljno minuta za pozive, internetskog prometa za surfanje, pregledavanje i dijeljenje sadržaja s prijateljima. S obzirom na to da im je svaka kuna važna, za njih su idealne tarife na bonove. U Tele2 za samo 69 kn mjesečno mogu dobiti 5 GB i 200 minuta/SMS poruka, a za 79 kn mjesečno 5 GB i 1000 minuta/SMS poruka.

Svi Tele2 korisnici bonova koji do 15. 11. 2018. aktiviraju jednu od slagalica s 5 GB stječu pravo na dodatnih 1 GB tijekom sljedeća dvadeset četiri mjeseca.

U današnje vrijeme, kada je život bez mobitela gotovo nezamisliv, svatko želi, uz idealnu tarifu, imati i mobilni uređaj koji potpuno odgovara njegovim potrebama. Meizu M5 Note DS namijenjen je upravo bonašima, a u Tele2 ponudi dostupan je za samo 899 kn.

Meizu M5 Note DS odlikuje 5.2” zaslon u boji s rezolucijom od 720 x 1280 piksela, Android OS sustav koji dolazi uz četverojezgrene 4 x 1,5 GHz procesore, dual SIM te 32GB interne memorije, dovoljno za pohranu omiljenih fotografija ili bilješki s predavanja. 13 MP digitalni fotoaparat s dual LED bljeskalicom i 5 MP prednjom kamerom garantiraju sjajne fotografije svaki puta, a izdržljiva baterija spremna je na sve dnevne izazove.

Komentari na članak

Vezani članci

5 godina studiranja, 0 dana radnog iskustva

Radno iskustvo

5 godina studiranja, 0 dana radnog iskustva

Ako ste jedan od studenata koji se nalazi u procesu traženja prakse ili posla, trebali biste obratiti pažnju na neke stvari koje će unaprijediti taj proces. Provjerite o kojima je riječ.

Internet kupovina

Pametna kupovina

6 proizvoda koje se više isplati kupiti preko interneta nego u fizičkim trgovinama

„Online" stranice i trgovine pravo su vrelo proizvoda s kojima će nam u novčaniku ostati koja kuna više, stoga smo izdvojili šest proizvoda koja se više isplati kupiti preko interneta, nego u fizičkoj trgovini.

Extreme

„Extreme phone pinching”

VIDEO: Internetom hara novi bizarni trend

Bizaran trend započeo je američki duo Twenty One Pilots, kojeg čine glazbenici Tyler Joseph i Josh Dun, koji su prvi počeli izlagati svoje pametne telefone „ekstremnim” opasnostima”.

Anonymous

Borba protiv terorizma

Anonymousi hakirali mrežnu stranicu ISIS-a i ostavili oglas za Viagru

Anonymousi su hakirali mrežnu stranicu koja podržava ISIS te ostavili poruku smirenja i promovirali „online“ ljekarnu.

Jadranka Grupa 1

Sezonski posao na Jadranu

Provjerite gdje možete raditi kao student ovoga ljeta

Svi koji ljeto žele provesti na jednom od najljepših jadranskih otoka i pritom dobro zaraditi – mogu to napraviti na otoku Lošinju.