Bezbrižno surfanje

Tele2 nagrađuje korisnike bonova dodatnim gigabajtima

Tele2 6 gigabajta

Korisnike bonova u Tele2 očekuju sjajna iznenađenja. Uz svaku slagalicu s 5 GB dobivaju 1 GB ekstra sljedeća 24 mjeseca

Mladima koji žive s roditeljima, idu u školu ili studiraju važno je da mogu kontrolirati svoju potrošnju, a istovremeno imati dovoljno minuta za pozive, internetskog prometa za surfanje, pregledavanje i dijeljenje sadržaja s prijateljima. S obzirom na to da im je svaka kuna važna, za njih su idealne tarife na bonove. U Tele2 za samo 69 kn mjesečno mogu dobiti 5 GB i 200 minuta/SMS poruka, a za 79 kn mjesečno 5 GB i 1000 minuta/SMS poruka.

Svi Tele2 korisnici bonova koji do 15. 11. 2018. aktiviraju jednu od slagalica s 5 GB stječu pravo na dodatnih 1 GB tijekom sljedeća dvadeset četiri mjeseca.

U današnje vrijeme, kada je život bez mobitela gotovo nezamisliv, svatko želi, uz idealnu tarifu, imati i mobilni uređaj koji potpuno odgovara njegovim potrebama. Meizu M5 Note DS namijenjen je upravo bonašima, a u Tele2 ponudi dostupan je za samo 899 kn.

Meizu M5 Note DS odlikuje 5.2” zaslon u boji s rezolucijom od 720 x 1280 piksela, Android OS sustav koji dolazi uz četverojezgrene 4 x 1,5 GHz procesore, dual SIM te 32GB interne memorije, dovoljno za pohranu omiljenih fotografija ili bilješki s predavanja. 13 MP digitalni fotoaparat s dual LED bljeskalicom i 5 MP prednjom kamerom garantiraju sjajne fotografije svaki puta, a izdržljiva baterija spremna je na sve dnevne izazove.

Komentari na članak

Vezani članci

Prva reklama za seks

Promotivni video

VIDEO: Prva reklama za seks na svijetu... bez seksa

Prva reklama za seks, koju možete pogledati ispod, neće biti prikazivana na televiziji već isključivo na internetu.

Google Analytics

Studentski.hr istražuje

Postoji li mogućnost ovisnosti o Google Analyticsu?

Istraživanje je provedeno na slučajnom uzorku grupe ljudi kako bismo istražili postoji li mogućnost da korištenje usluge preraste u ovisnost.

Facebook logo

Internet za sve

Zuckerberg za slobodan pristup internetu

Kao i broj 911, internet bi trebao biti dostupan svima i stalno.

online shopping plaćanje kartica

Tajne dobrog šopinga

Trikovi uspješne online kupnje: Od poštarine i carine do sigurnosti na internetu

Internetska kupnja praktična je, efikasna i može se odvijati iz sigurnosti vlastita doma, zbog čega je sve popularnija. Donosimo savjete kako iskoristiti njezine prednosti na siguran način te pritom novčano profitirati, ali i očuvati osobne podatke.

Kune

Studentske muke

Mali savjeti za štednju mukotrpno zarađenog novca tijekom sezone na moru

Donosimo vam nekoliko malih savjeta za štednju kako ne biste baš odmah potrošili apsolutno sve što ste mukotrpno zaradili tijekom ljetnih mjeseci. Prostora za sačuvati koju kunu itekako ima.