LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija u Plaza Event Centru

Svjetski stručnjaci i ove godine na LEAP Summitu u Zagrebu

Multidisciplinarni pristup modernim trendovima, inovacijama, poduzetništvu, digitalnoj tehnologiji i drugim temama omogućit će čak 80 svjetskih stručnjaka koji iz 23 svjetske zemlje stižu u Zagreb na novo izdanje LEAP Summita.

Multidisciplinarni pristup modernim trendovima, inovacijama, poduzetništvu, digitalnoj tehnologiji i drugim temama omogućit će čak 80 svjetskih stručnjaka koji iz 23 svjetske zemlje stižu u Zagreb na novo izdanje LEAP Summita.

Četvrti LEAP Summit održat će se od 29. do 30. ožujka u Plaza Event Centru u Zagrebu, a ove će godine okupiti čak 80 predavača iz 23 zemalja svijeta te posjetitelje iz 40 zemalja. Sudjelovanje je besplatno. Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta konferencije, najkasnije do 20. ožujka, a vrše se na službenoj internetskoj stranici.

Od Zagreba do Splita u 15 minuta s Hyperloop tehnologijom

Ovogodišnji LEAP Summit ugostit će Bibopa Grestu, suosnivača i direktora poduzeća Hyperloop Transportation Technologies. Hyperloop kao koncept prvi je predstavio inovator Elon Musk kao revolucionarni način transporta u budućnosti. Koncept se sastoji od levitirajućih vlakova koji putuju u vakuumskim tunelima, a dostižu brzinu od 1200 kilometra na sat.

Svijet bilježi rapidan porast digitalnih nomada

Broj digitalnih nomada u svijetu rapidno raste. Svjetski poznati digitalni nomad Mark van der Heijden, koji stiže u Zagreb, proputovao je u zadnjih nekoliko godina više od 27 zemalja radeći digitalne poslove za čak 32 poduzeća. U 2016. godini pokrenuo je poznatu platformu Wanderbrief za digitalne nomade.

Europski heroji svugdje su oko nas

Gost konferencije je David Timis, suosnivač europske platforme European Heroes koja ističe pozitivne priče građana u Europskoj uniji koji stvaraju pozitivne promjene. On smatra da je mnogo pozitivnih primjera i heroja svugdje oko nas, no da nisu dovoljno vidljivi. 

Digitalna transformacija potpuno će promijeniti svijet

Digitalne tehnologije konstantno mijenjaju današnji svijet, a veliki izazovi tek dolaze. Dolazi i Terence Mauri, globalni stručnjak za digitalnu disrupciju i autor svjetski poznatog bestsellera koji je Sveučilište Harvard proglasilo game-changerom. 

LEAP Summit kao središte intelektualaca

Fokus LEAP Summita je na multidisciplinarnom pristupu temama koje se bave modernim trendovima, inovacijama, poduzetništvom, digitalnim tehnologijama i različitim inspirativnim temama. Kroz multidisciplinarni pristup okuplja sudionike iz različitih zemalja svijeta te iz različitih industrija kako bi zajedno razmijenili znanje i raspravili o aktualnim trendovima i izazovima u svijetu.

Poslovni networking za poduzetnike

Uz bogat program na konferenciji će se održati i poslovni networking za poduzetnike. Budući da ovom prilikom u Zagreb dolaze poduzetnici iz više od 40 zemalja svijeta, networking program formiran je kako bi osigurao kvalitetne poslovne kontakte svim sudionicima koji će im pomoći u razvoju poslovanja te donijeti prilike za izvoz i nove suradnje.

LEAP Summit konferencija organizira se uz generalno partnerstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj te je besplatna za sudjelovanje. Više informacija o njoj te o svim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.

FOTO: LEAP SUMMIT / PR FOTO