Humanitarni koncert u Operi

Svjetski poznat Don Diablo i u Zagrebu nastupa za oboljele od raka

Don Diablo

Budući da je od svojih najranijih dana suočen s problemom i težinom malignih bolesti, nakon što je njegov otac izgubio bitku boreći se sa zloćudnim tumorom, cijenjeni DJ niže nastupe diljem svijeta za oboljele od raka.

Svjetska DJ zvijezda Don Diablo, na čijoj se trenutnoj europskoj turneji A Better Future Tour traži karta više, uskoro dolazi u Hrvatsku. Glazbenik velikog srca, koji uz uspješnu glazbenu karijeru već niz godina nesebično pomaže bolesnima i potrebitima, 30. ožujka najavljuje veliki humanitarni koncert u klubu Opera. Svirat će za sve ljude oboljele od raka, a ovom će prilikom zajedno s klubom, druženjem prije koncerta razveseliti štićenike udruge ljubav na djelu.

Ovaj DJ i producent rođen je i odrastao u Nizozemskoj. Suradnja sa svjetski poznatim kantautorima Alexom Clareom i Kelis jasan je primjer njegove raznolikosti kao producenta. Novi album Future izdan početkom godine već osvaja top liste brojnim hitovima poput Take her place, Don't let go, Killer i Head up. Najveća je potvrda uspješnosti njegovog rada status rezident DJ-a u klubu Light, jednom od najprestižnijih klubova u Las Vegasu. Poznat po svom elektroničkom stilu produkcije i vokalizacije u većini pjesama, 2017. godine zauzeo je 11. mjesto na listi svjetskih Top 100 DJ-jeva po izboru DJ Maga.

Mladi, inspirativni umjetnik, uz ljubav prema glazbi, pomaže radu brojnih humanitarnih organizacija poput KWF Dutch cancer society, koja se zalaže za borbu protiv svih vrsta malignih oboljenja. Naime, DJ Diablo od svojih je najranijih dana suočen s problemom i težinom malignih bolesti nakon što je njegov otac izgubio bitku boreći se sa zloćudnim tumorom. Potaknut pričom iz vlastite obitelji, spremno priskače u pomoć brojnim humanitarnim organizacijama.

Obilazeći Europu, DJ zvijezda Don Diablo sav će prihod od prodanih ulaznica svoje europske turneje darovati KWF Dutch Cancer organizaciji koja se financira isključivo donacijama, a cilj joj je pomaganje što većem broju oboljelih. Ulaznice za nastup u klubu Opera mogu se kupiti po simboličnoj cijeni od 50 kuna. 

Komentari na članak

Vezani članci

TOF-ov show premijerno u varaždinskom klubu Rogoz!

Tuborg Open Fair

TOF-ov show premijerno u varaždinskom klubu Rogoz!

Kandžija i njegove Gole žene premijerno će nastupiti na pozornici kluba Rogoz, podrumske scene varaždinskog HNK, 14. studenog.

YU GRUPA

Koncert u Vintageu

Najdugovječniji bend bivše Jugoslavije vraća se na zagrebačku pozornicu

Pioniri kombiniranja "rock" glazbe s tradicionalnim balkanskim elementima po drugi put nastupaju u Vintage Industrial Baru.

KLOOZ: humanitarni koncert

Petak 30. svibnja

Humanitarni akustični koncert Kluba mladih KLOOZ

Klub mladih KLOOZ udruge CINAZ organizira humanitarni koncert za pomoć stradalima u poplavama u petak 30.svibnja u 20 sati.

s

Humanitarni koncert

CPSA i splitski Medicinski fakultet udružili snage sve popularnije Zsa Zse i Lu Jakelić

Medicinski fakultet i Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske organiziraju humanitarni koncert u svrhu prevencije najčešćih oblika raka. Ulaznice će na dan koncerta koštati prihvatljivih 20 kuna.

Piknik Park

Vintage Industrial Bar

Good Vibrations u znaku kultnog Linkin Parka

Piknik Park je mađarski Linkin Park „tribute” bend iz Budimpešte koji postoji već priličan broj godina i najpoznatiji je LP „tribute” u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima.