Humanitarni koncert u Operi

Svjetski poznat Don Diablo i u Zagrebu nastupa za oboljele od raka

Don Diablo

Budući da je od svojih najranijih dana suočen s problemom i težinom malignih bolesti, nakon što je njegov otac izgubio bitku boreći se sa zloćudnim tumorom, cijenjeni DJ niže nastupe diljem svijeta za oboljele od raka.

Svjetska DJ zvijezda Don Diablo, na čijoj se trenutnoj europskoj turneji A Better Future Tour traži karta više, uskoro dolazi u Hrvatsku. Glazbenik velikog srca, koji uz uspješnu glazbenu karijeru već niz godina nesebično pomaže bolesnima i potrebitima, 30. ožujka najavljuje veliki humanitarni koncert u klubu Opera. Svirat će za sve ljude oboljele od raka, a ovom će prilikom zajedno s klubom, druženjem prije koncerta razveseliti štićenike udruge Ljubav na djelu.

Ovaj DJ i producent rođen je i odrastao u Nizozemskoj. Suradnja sa svjetski poznatim kantautorima Alexom Clareom i Kelis jasan je primjer njegove raznolikosti kao producenta. Novi album Future izdan početkom godine već osvaja top liste brojnim hitovima poput Take her place, Don't let go, Killer i Head up. Najveća je potvrda uspješnosti njegovog rada status rezident DJ-a u klubu Light, jednom od najprestižnijih klubova u Las Vegasu. Poznat po svom elektroničkom stilu produkcije i vokalizacije u većini pjesama, 2017. godine zauzeo je 11. mjesto na listi svjetskih Top 100 DJ-jeva po izboru DJ Maga.

Mladi, inspirativni umjetnik, uz ljubav prema glazbi, pomaže radu brojnih humanitarnih organizacija poput KWF Dutch cancer society, koja se zalaže za borbu protiv svih vrsta malignih oboljenja. Naime, DJ Diablo od svojih je najranijih dana suočen s problemom i težinom malignih bolesti nakon što je njegov otac izgubio bitku boreći se sa zloćudnim tumorom. Potaknut pričom iz vlastite obitelji, spremno priskače u pomoć brojnim humanitarnim organizacijama.

Obilazeći Europu, DJ zvijezda Don Diablo sav će prihod od prodanih ulaznica svoje europske turneje darovati KWF Dutch Cancer organizaciji koja se financira isključivo donacijama, a cilj joj je pomaganje što većem broju oboljelih. Ulaznice za nastup u klubu Opera mogu se kupiti po simboličnoj cijeni od 50 kuna. 

Komentari na članak

Vezani članci

Pete Rock i CL Smooth

Koncert u The Garden Breweryju

Lica iz zlatne ere hip hopa, Pete Rock i CL Smooth, u zagrebačkoj craft pivovari

Soul i jazz influenced beatovi s promišljenim tekstovima potpisni su znak hip-hopa 90-ih, kao i jednog od najvažnijih dvojaca cijele ere. Savršena kombinacija producenta i MC-a obilježit će ovaj rijetki nastup.

Balašević 1

Koncert u Slavonskom Brodu

Vječni Đorđe Balašević potvrdio zasad jedini ovogodišnji koncert u Hrvatskoj

Đorđe Balašević nastupit će u sportskoj dvorani Vijuš 11. lipnja. Dolazi u pratnji 16 izvanrednih glazbenika.

Lisa Hannigan

Koncert u Tvornici kulture

Anđeoski glas Lise Hannigan odzvanja Europom

Lisa Hannigan s najupečatljivijim albumom do sada kreće na europsku turneju. U Zagrebu će nastupiti s predizvođačem Brandonom Millerom.

Predstavljanje "Šest milimetara"

Obilazak knjige „Šest milimetara"

„Vrijedimo samo dok nam srce kuca"

Ispovijest koja govori o tome kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, s kakvim se teškoćama tijekom liječenja mora suočiti te kako prilagoditi prehranu i aktivnosti obišla je 30 gradova diljem Hrvatske.

Lisinski izvana

Nastup u Lisinskom

Iza Natali Dizdar 15 je godina karijere; proslavit će ih velikim koncertom

Svaki segment petnaestogodišnje uspješne karijere Natali Dizdar donosi na veliki slavljenički koncert, prvi samostalni u Lisinskom.