Humanitarni koncert u Operi

Svjetski poznat Don Diablo i u Zagrebu nastupa za oboljele od raka

Don Diablo

Budući da je od svojih najranijih dana suočen s problemom i težinom malignih bolesti, nakon što je njegov otac izgubio bitku boreći se sa zloćudnim tumorom, cijenjeni DJ niže nastupe diljem svijeta za oboljele od raka.

Svjetska DJ zvijezda Don Diablo, na čijoj se trenutnoj europskoj turneji A Better Future Tour traži karta više, uskoro dolazi u Hrvatsku. Glazbenik velikog srca, koji uz uspješnu glazbenu karijeru već niz godina nesebično pomaže bolesnima i potrebitima, 30. ožujka najavljuje veliki humanitarni koncert u klubu Opera. Svirat će za sve ljude oboljele od raka, a ovom će prilikom zajedno s klubom, druženjem prije koncerta razveseliti štićenike udruge Ljubav na djelu.

Ovaj DJ i producent rođen je i odrastao u Nizozemskoj. Suradnja sa svjetski poznatim kantautorima Alexom Clareom i Kelis jasan je primjer njegove raznolikosti kao producenta. Novi album Future izdan početkom godine već osvaja top liste brojnim hitovima poput Take her place, Don't let go, Killer i Head up. Najveća je potvrda uspješnosti njegovog rada status rezident DJ-a u klubu Light, jednom od najprestižnijih klubova u Las Vegasu. Poznat po svom elektroničkom stilu produkcije i vokalizacije u većini pjesama, 2017. godine zauzeo je 11. mjesto na listi svjetskih Top 100 DJ-jeva po izboru DJ Maga.

Mladi, inspirativni umjetnik, uz ljubav prema glazbi, pomaže radu brojnih humanitarnih organizacija poput KWF Dutch cancer society, koja se zalaže za borbu protiv svih vrsta malignih oboljenja. Naime, DJ Diablo od svojih je najranijih dana suočen s problemom i težinom malignih bolesti nakon što je njegov otac izgubio bitku boreći se sa zloćudnim tumorom. Potaknut pričom iz vlastite obitelji, spremno priskače u pomoć brojnim humanitarnim organizacijama.

Obilazeći Europu, DJ zvijezda Don Diablo sav će prihod od prodanih ulaznica svoje europske turneje darovati KWF Dutch Cancer organizaciji koja se financira isključivo donacijama, a cilj joj je pomaganje što većem broju oboljelih. Ulaznice za nastup u klubu Opera mogu se kupiti po simboličnoj cijeni od 50 kuna. 

Komentari na članak

Vezani članci

Predstava "Međuprostor"

Kulturni festival

Ganz: Simbioza inovativnih umjetničkih praksi za kraj godine u Studentskom centru

– Festival će istraživati nove načine prezentacije umjetničkih radova, poticati umrežavanje s lokalnom i internacionalnom zajednicom te poticati umjetničku kreaciju, razmjenu znanja i iskustva te intenzivirati suradnju umjetnika uključenih u projekt. – ističe Saša Božić.

LET3 u Domu sportova

Let 3 najavljuje veliki koncert

Let 3: Antivalentinovo u Domu sportova

Što će nam pripremiti povodom „Antivalentinova” članovi benda za sada ne otkrivaju, a koncert najavljuju sloganom: – Ništa ljubav, samo karanje!

Naslovna (srce)

„Warm up“ u Jiggy baru

Let3 Disco zagrijava atmosferu za dugoočekivano Antivalentinovo

Let3 Disco priprema nenadmašnu zabavu u Jiggy baru nakon koje nećete moći dočekati drugo izdanje Antivalentinova.

Muscle Tribe

40 godina KSET-a

Muscle Tribe of Danger and Exellence na KSET-ovom rođendanu

Zagrebački bend ovom prilikom ne dolazi samo proslaviti rođendan Kluba, nego se KSET-u pridružuje u slavlju, obilježavajući pet godina postojanja benda.

Ministry

Koncert u Tvornici kulture

Ministry, div industrial glazbe, najavio premijerni hrvatski nastup

U prodaji su ulaznice za premijerni zagrebački nastup poznatog benda Ministry. Ne propustite nastup živopisnog frontmena koji začuđuje povjesničare glazbene industrije.