Tech-konzultantstvo

Sve o novim karijernim mogućnostima za studente zainteresirane za ICT – iz prve ruke

Mladi rade

Do 11. listopada zaprimaju se prijave za besplatno sudjelovanje na meetupima u čijem će se sklopu održati predavanja i razgovori s vodećim ljudima u industriji tech-konzultantstva.

Tvrtka mStart i tech-portal Netokracija u suradnji sa KSET-om, udrugom DUMP i FERIT-om odlučili su odškrinuti prozor u svijet tech-konzultantstva te otkriti zašto je ta karijera sve samo ne prosječna. Studenti informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) moći će prisustvovati meetupima 16. listopada u Zagrebu (KSET), 23. listopada u Osijeku (FERIT) i 5. studenoga u Splitu (FESB) u terminima od 16 do 20 sati.  

– U svakom gradu možete očekivati predavanja i razgovore s vodećim ljudima u industriji tech-konzultantstva, poput Krešimira Ležaića, potpredsjednika IT odjela Mercatora i Joze Džakule, direktora IT odjela u Konzumu. Uvod u svijet konzultantstva napravit će konzultant i osnivač Netokracije – Ivan Brezak Brkan – koji će objasniti tko se sve bavi konzultantstvom i zašto je to nova IT karijera, dok će vam predavači i stručnjaci iz mStarta dati stvarni pregled kako razviti karijeru u enterprise softveru i postati IT konzultant. – poručuju organizatori.

Tech-konzultantstvo pruža nove karijerne mogućnosti studentima koji su zaljubljenici u ICT i preferiraju raditi na razvoju poslovanja, savjetovanju te u suradnji s ljudima. Opcije su mnoge, a velike ICT korporacije uvijek su u potrazi za ljudima koji će im pomoći izgraditi njihov posao te objektivno sagledati sve prednosti i nedostatke proizvoda koji razvijaju.

– Ovom meetupu mogu se pridružiti svi koji smatraju da je tech-konzultantstvo jedini izbor za njihovu budućnost i zanima ih kako započeti svoju karijeru, ali i oni koji nisu sigurni što uopće znači biti tech-konzultant, ali svoj put vide u razvoju poslovanja i radu na više projekata odjednom. – dodaju iz organizacije.

Sudjelovanje je besplatno, a prijave se zaprimaju do petka, 11. listopada, na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Veterinarski fakultet Zagreb

Kulturna manifestacija

Sastavnice Sveučilišta u Zagrebu pridružuju se manifestaciji Noć muzeja 2019.

Veterinarski fakultet, Fakultet elektrotehnike i računarstva te Akademija likovnih umjetnosti sastavnice su zagrebačkog Sveučilišta koje se sa svojim besplatnim programom pridružuju brojci od 200-tinjak institucija koje obilježavaju ovogodišnju Noć muzeja.

Diplomanti 2

Kamo dalje?

Što nakon diplome ako imate različite interese

Dobili ste diplomu i krećete u potragu za poslom? Donosimo vam nekoliko savjeta kako olakšati taj proces i uskladiti vaše obrazovanje sa strastima i snovima.

Brave New World

Oaza za digitalne fanatike

Još se stignete pridružiti Brave New Worldu, najvećem festivalu novih tehnologija

BNW tehnološkim entuzijastima, inženjerima i svima zainteresiranima nudi mogućnost besplatne edukacije i upoznavanje s tehnološkim izazovima budućnosti – bilo da su to znanja o robotici, programiranju ili nekoj sličnoj tehnološkoj vještini.

Wix

Postanite sam svoj web dizajner

Wix: Besplatni servis za dizajn web stranica

Wix nudi opciju kreacije profesionalnog online shopa, mobilne web stranice ili Facebook stranice.

Pogled s Matejuške na rivu

Internetska povezanost

Split postao grad s najbržim javnim internetom u Europi

Split je na atraktivnim lokacijama dobio besplatnu Wi-Fi mrežu. Za spajanje na nju nisu potrebne lozinke niti je korištenje interneta vremenski ograničeno.