LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave traju do 21. studenog

Sudjelujte na besplatnoj radionici „Osvoji poslodavca”

Na radionici ćete naučiti kako napisati životopis i molbu te kako se istaknuti u mnoštvu kandidata. 

Na radionici ćete naučiti kako napisati životopis i molbu te kako se istaknuti u mnoštvu kandidata. 

Na radionici ćete naučiti kako napisati životopis i molbu te kako se istaknuti u mnoštvu kandidata. 

U subotu 22. studenog od 10 do 13 sati u Jurkovićevoj 17 održava se prva u nizu besplatnih radionica pod nazivom Osvoji poslodavca, koju organizira politička stranka Za grad.

Naime, Za grad organizira nekoliko edukativnih radionica pod nazivom Akademija ZA GRAD, čiji je cilj održavanje i podizanje svijesti o mogućnostima i nužnosti aktivnog djelovanja u lokalnoj zajednici te povezivanja sa sugrađanima radi lakšeg ostvarivanja ciljeva.

Na službenoj stranici Za grad navedeno je:

Nije lako djelovati u zajednici bez pristupa osnovnim sredstvima za život, stoga je nužno zaposliti se i biti u mogućnosti pronalaziti nove poslove, osobito u vrijeme sve veće nesigurnosti i nestabilnosti gospodarstva, a time i tržišta rada. Teško je biti zamijećen u gomili onih koji traže posao i zato je važno saznati kako povećati vlastitu vidljivost i šanse u potrazi.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na prvu besplatnu radionicu Osvoji poslodavca na kojoj će imati prilike naučiti vrlo važne stvari. Ponajprije, kako napisati životopis koji će poslodavci zapamtiti, potom kako se ponašati na razgovoru za posao, kako povećati šanse za pronalaskom željenog posla, koji su aktualni poticaji za zapošljavanje te druge korisne detalje.

Također, svi polaznici ove radionice imat će priliku dobiti komentar stručne osobe na svoj životopis i molbu te savjetovanje. Osim toga, polaznici će se moći besplatno odjenuti za razgovor za posao u Društvenom dućanu Akademije ZA GRAD.

Za samu prijavu potrebno je poslati aktualni životopis i molbu na info@za-grad.com do 21. studenog u 12 sati.

Više informacija možete pronaći na službenoj i Facebook stranici.

FOTO: SCREENSHOT/FACEBOOK