LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetna škola na Algebri

Sudjelovanje srednjoškolaca na Innovation Academyju ove godine besplatno

Innovation Academy intenzivan je program za učenike od 1. do 4. razreda srednje škole koji se održava od 19. do 23. kolovoza na Visokom učilištu Algebra. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 20. srpnja.

Innovation Academy intenzivan je program za učenike od 1. do 4. razreda srednje škole koji se održava od 19. do 23. kolovoza na Visokom učilištu Algebra. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 20. srpnja.

U tijeku su prijave za 3. izdanje inovativne ljetne škole za učenike srednjih škola – Innovation Academy. Ovogodišnje izdanje nosi niz novosti poput besplatnog sudjelovanja te dva nova programa.  

Aktivno ljeto za srednjoškolce

Innovation Academy intenzivan je program za učenike od 1. do 4. razreda srednje škole koji se održava od 19. do 23. kolovoza u Zagrebu, na Visokom učilištu Algebra. Obuhvaća čak šest programa: Future skills koji je usmjeren na vještine budućnosti, Future Entrepreneur koji je usmjeren na razvijanje poduzetničkih vještina, Future Leader koji se fokusira na razvijanje mekih vještina, odnosno vještina vodstva, Digital skills koji je usmjeren na razvoj digitalnih vještina, IT Genius s fokusom na vještine programiranja te program Robotics koji je usmjeren na vještine povezane s robotikom.

Digitalne vještine kao ključ uspjeha

Brojna istraživanja pokazuju da su digitalne vještine te kreativno i kritičko razmišljanje ključne za uspjeh u 4. industrijskoj revoluciji. Innovation Academy program usmjeren je upravo na te vještine kombinirane s kreativnim i kritičkim razmišljanjem te samostalnim i timskim radom u rješavanju problema. Iz tog razloga čak 97% bivših polaznika akademije ističe da im je on znatno pomogao u njihovu osobnom razvoju te da će sigurno nešto od naučenog primijeniti u budućnosti.

Povezivanje s kolegama iz cijele Hrvatske

U programu svake godine sudjeluju srednjoškolci iz cijele Hrvatske, a brojna prijateljstva koja se steknu tijekom programa ostaju za cijeli život. Upravo je povezivanje sudionika koji će stvoriti mrežu mladih vođa budućnosti jedna od ključnih stvari na koje organizatori stavljaju naglasak.

Prijave za Innovation Academy ljetnu školu otvorene su do 20. srpnja na poveznici. Škola počinje 19. kolovoza, a svi se programi održavaju paralelno.

FOTO: PIXABAY