Humanitarna akcija

Studentski zbor i Alumni klub iz Gospića: „Olakšajmo život malom Petru Šimunu!”

pomoć

– Uključimo se i olakšajmo život malom Petru Šimunu! Petrovi roditelji očajni su i iscrpljeni dugogodišnjim borbom. – poručuju iz Alumni kluba.

Studentski zbor i Alumni klub Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću pozivaju javnost da pomogne Šimunu Petru, bratu njihova prijatelja, bivšeg studenta ovoga Veleučilišta. Naime, dječak se već 8 godina bori s tumorom.

– Uključimo se i olakšajmo život malom Petru Šimunu! Petrovi roditelji očajni su i iscrpljeni dugogodišnjim borbom. Petar Šimun Maruna jedanaestogodišnji je dječak koji bitku sa zloćudnom bolešću vodi već dugih osam godina. – poručuju iz Alumni kluba.

Kažu da ova skromna obitelj iz Maslenice nikada nije tražila pomoć, već se sama borila, ali njihova sredstva nisu dovoljna da bi omogućili potrebne stvari djetetu. Račun na koji se mogu uplatiti donacije: HR5924070003104986160 / OTP BANKA - OTPVHR2X Swiss code / Šimun Petar Maruna / adresa: Alojzija Stepinca 31, Maslenica. 

Komentari na članak

Vezani članci

Dejan Nemčić i afrička deca

Udruga "Možemo zajedno"

Profesor Dejan Nemčić u Tanzaniji uručio prve donacije školskog pribora afričkoj djeci

- Oni vole učiti, marljivi su i puno rade za svoj opstanak. Ustaju u 5 sati ujutro i idu spavati u 23 sata. To su djeca koja se uvijek smiju, žive svaki trenutak i ne razmišljaju o sutra - ispričao je Nemčić.

Humanitarni Cotton party

Yem kolektiv i Mali zmaj

Humanitarna akcija za djecu: „Cotton candy: 80s vs 90s”

U ovo blagdansko vrijeme darivanja, darujmo one kojima je najpotrebnije. Yem kolektiv je u dogovoru s udrugom Mali zmaj odlučio da će se ulaznice za petak umjesto novcima kupovati slatkišima koje će Mali zmaj proslijediti dalje.

šetanje; izvor: https://unsplash.com/photos/iABe6FVJ3hU

Studentski dani zdravlja

Tajne zdravog života kriju se u SC-u

Na samom početku akademske godine Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Međunarodna udruga studenata medicine odlučili su na interaktivan način educirati studente o mnogim aspektima zdravlja i važnosti stjecanja zdravih navika.

FOTO

Potraga za kreativnim dizajnerom

Zbor raspisao natječaj za vizualni identitet Student Day Festivala; nagrada iznosi 7500 kn

Studentski zbor Sveučilišta otvorio je natječaj za najkreativniji vizualni identitet Student Day Festivala kojemu dodjeljuje 7500 kn. Prijave se primaju do 15. ožujka. Nagrada je 7500 kn.

Sveučilište u Rijeci

Prilika za stjecanje iskustva

Riječki Studentski zbor traži novog Pravobranitelja, članove, voditelje, koordinatore...

Otvorene su prijave za Studentskog pravobranitelja, članove i voditelje ureda i zbora te koordinatore. Prijaviti se mogu studenti Sveučilišta u Rijeci, a ostali uvjeti ovise o poziciji.