LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NEM u Dubrovniku

Studentima osigurane besplatne akreditacije za najveće okupljanje medijskh profesionalaca

Na konferenciji će sudjelovati neka od najvećih imena svjetske medijske scene, među kojima su producentica Simpsona Bonita Pietila, producent Trilogije Millennium Peter Nadermann i autor serije Oz Tom Fontana

Na konferenciji će sudjelovati neka od najvećih imena svjetske medijske scene, među kojima su producentica Simpsona Bonita Pietila, producent Trilogije Millennium Peter Nadermann i autor serije Oz Tom Fontana

Najveće okupljanje medijskih profesionalaca, New Europe Market (NEM), otvorilo je prijave za članove studentske zajednice.

Naime, NEM 2015. svim će studentima humanističkih znanosti omogućiti prisustvovanje ovogodišnjoj konferenciji u Dubrovniku, koja će se održati od 9. do 11. lipnja u hotelu Dubrovnik Palace.

Tako će prisutni studenti imati pristup svim događanjima na ovogodišnjem NEM-u, uključujući panele na kojima će sudjelovati neka od najvećih imena svjetske medijske scene, među kojima su producentica Simpsona Bonita Pietila, producent Trilogije Millennium Peter Nadermann i autor serije Oz Tom Fontana; a tu su i mnogobrojne prilike za networking i upoznavanje novih ljudi, uključujući pauze za kavu i večernje partyje.

U protekla dva izdanja NEM je privukao profesionalce s područja IPTV i kabelske distribucije, televizije, produkcije i marketinga, kao i vodeće medijske znalce, kako bi otkrili golemi potencijal koji ova regija pruža. Paneli na NEM-u daju uvid u aktualne teme pa je tako u samo dvije godine na panelima gostovalo više od 120 najeksponiranijih govornika, koji su prenijeli svoja iskustva, mišljenja i know-how u vezi s novim tehnologijama, izazovima koje donosi oglašavanje u doba multimedije i upravljanjem društvenim mrežama s ciljem povećanja prepoznatljivosti televizijskih sadržaja.

Broj besplatnih akreditacija koje omogućuju pristup svim događanjima na NEM-u ograničen je, a prijave traju od 4. svibnja do 4. lipnja ove godine Sve što studenti trebaju napraviti jest prijaviti svoje podatke, uključujući ime fakulteta, na e-mail adresu dana@neweumarket.com.

NEM 2015 medijska je konferencija popraćena partyjima na kojoj se studentima pruža savršena prilika slušati svjetske stručnjake i poduzetnike iz medijske industrije i učiti od najboljih, a sve to zapakirano u odličnu zabavu u Dubrovniku!

FOTO: NEM