LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Pravnikovo srce”

Studenti prava prikupljaju potrepštine za socijalno ugrožene obitelji i životinje; objavili su popis potrebnih artikala

– Ove godine prikupljena sredstva, u vidu hrane i higijenskih potrepština, donirat će se udruzi Zagrebački humanitarci te udruzi Noina arka. – poručuju iz udruge Pravnik.

– Ove godine prikupljena sredstva, u vidu hrane i higijenskih potrepština, donirat će se udruzi Zagrebački humanitarci te udruzi Noina arka. – poručuju iz udruge Pravnik.

Studentska udruga Pravnik s Pravnog fakulteta u Zagrebu već dugi niz godina organizira akciju pod nazivom Pravnikovo srce kojom pomaže socijalno ugroženim obiteljima te napuštenim životinjama. Ovog puta održava od 9. do 13. prosinca, u vremenu od 10 do 18 sati, u prostorijama Fakulteta (Trg Republike Hrvatske 3).  

– Ove godine prikupljena sredstva, u vidu hrane i higijenskih potrepština, donirat će se udruzi Zagrebački humanitarci te udruzi Noina arka. – poručuju predstavnici Udruge.

Na svojim su stranicama objavili i popis potrebnih artikala. 

  • Prilozi za Zagrebačke humanitarce:

– HRANA: puding, čokolada za kuhanje, rum, prašak za pecivo, vanilin šećer, rogač, bademi, lješnjaci, orasi, mak, slatko vrhnje, šlag pjena, brašno, šećer, oblatne, kokosovo  brašno, kvasac, suhomesnati proizvodi i namazi (pašteta), mliječni i čokoladni namazi, pekmez, konzervirana hrana (ribice, kompot, grah i slično), slatkiši, kava, kakao i umaci (ketchup, majoneza, tartar i slično) i drugo.

HIGIJENSKE POTREPŠTINE: prašak za rublje, omekšivač, gel za tuširanje, šampon za kosu, toaletni papir, salvete, vlažne maramice, higijenski ulošci, britvice, pasta i četkice za zube, dezodoransi, sredstva za čišćenje i slično.

  • Prilozi za Noinu arku:

– deke, posteljine, ručnici
– hrana za pse i mačke (dehidrirana i meka)
– poslastice
– ogrlice, vodilice, hamovi
– plastični krevetići, jastučići, zdjelice.

FOTO: PIXABAY