LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga 3D za lokalni razvoj

Stručnjaci za tržište rada otkrivaju kako do posla

Panel je namijenjen svima koji razmišljaju o traženju (boljeg) posla, bilo da je riječ o srednjoškolcima, studentima, nezaposlenima ili zaposlenima. Sudjelovanje na panelu je besplatno.

Panel je namijenjen svima koji razmišljaju o traženju (boljeg) posla, bilo da je riječ o srednjoškolcima, studentima, nezaposlenima ili zaposlenima. Sudjelovanje na panelu je besplatno.

Na sve dinamičnijem tržištu rada mnogi u potrazi za poslom, posebice mladi ljudi, nisu svjesni odakle bi krenuli s traženjem posla, kako se predstaviti svom budućem poslodavcu, kako poboljšati svoje izglede za dobiti posao, te što napraviti da nađu bolji posao od onoga kojeg trenutno imaju.

Udruga 3D za lokalni razvoj iz Svete Nedelje organizira panel tijekom kojeg će, uz sudjelovanje brojnih stručnjaka za tržište rada i realno tržište u Republici Hrvatskoj, čuti savjete u kojem smjeru i na koji način se potrebno pripremati i razvijati za što bolje rezultate pronalaska (boljeg) posla.

Panel Kako do (boljeg) posla? održat će se 20. listopada 2016. u 19 sati u Svetoj Nedelji, u prostorima Rimac Automobila, Ljubljanska ulica 7, Brezje. Sudionici panela su Emil Cvitan (Deloitte), Ante Lučić (A-Link), Dario Miljković (Msan), Aco Momčilović (Rimac automobili) i Tanja Prekodravac (Selectio).

Panel je namijenjen svima koji razmišljaju o traženju (boljeg) posla, bilo da je riječ o srednjoškolcima, studentima, nezaposlenima ili zaposlenima. Primarni cilj je educirati publiku s područja Svete Nedelje i Samobora, ali organizatori očekuju i posjetitelje iz Zagreba te drugih mjesta.

Sudjelovanje na panelu je besplatno, a potrebno je prethodno se prijaviti do 18. listopada putem obrasca na poveznici. Prijavom ulazite u nagradnu igru koju sponzorira A-Link d.o.o. Sretni dobitnik će ostvariti pravo na besplatno poboljšanje CV-a. Dodatne informacije potražite na mrežnim stranicama Udruge 3D za lokalni razvoj te na Facebook događaju.

FOTO: UDRUGA 3D ZA LOKALNI RAZVOJ