LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SMS

Stop Making Sense: Natječaj za DJ-eve iz regije

Stop Making Sense vraća se u Tisno petu godinu zaredom, od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014. Uz već najavljene DJ-eve, i mlade snage mogu nastupiti ako se do 1. srpnja prijave na natječaj.

Stop Making Sense vraća se u Tisno petu godinu zaredom, od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014. Uz već najavljene DJ-eve, i mlade snage mogu nastupiti ako se do 1. srpnja prijave na natječaj.

Stop Making Sense festival održava se u Tisnom od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014., a poziva sve mlade talente iz regije da pošalju svoje mikseve i zasviraju na festivalu.

Pobjednik natječaja otvara Woods stage Stop Making Sense festivala te osvaja festivalsku ulaznicu za sebe i 3 prijatelja. Pobjednik će nastupiti na programu Croatia Calling uz domaća imena, kao što su Zero, Brighton, Mimi, Luka K te Severina.

Potrebno je poslati snimku u trajanju od 45 do 60 minuta u privatnoj poruci na SoundCloud profil. Miks u opisu treba sadržavati popis pjesama, kao i objašnjenje zašto se prijavljujete na festival te kontakt mail. Žanr nije strogo definiran, no imajte u vidu program Stop Making Sense festivala. Miks će ocjenjivati žiri Stop Making Sense festivala koji će posebnu pozornost obratiti na glazbenu selekciju, ali i tehniku miksanja. Ako žiri bude neodlučan, odlučit će broj lajkova na društvenim mrežama.

Prijave se primaju do 1. srpnja 2014., a rezultati će biti poznati do 10. srpnja 2014.

Stop Making Sense osigurava novu razinu zabave u Hrvatskoj. Donoseći odličan provod na plaži na prekrasnoj lokaciji u The Gardenu Tisno, Stop Making Sense festival petu godinu vraća se na dalmatinsku obalu. Surađujući s najinovativnijim imenima elektroničke glazbe, svjetski poznatim DJ-ima i izvođačima te strastvenim promotorima, festival kombinira smirenost raja na plaži s uzbuđenjem glazbenog festivala na kojem organizatori pažljivo biraju izvođače i osiguravaju jedinstveno i intimno iskustvo.

Glazbena kulisa kroz četiri dana dolazi s pozornice smještene na plaži te one skrivene među drvećem, a zabava se proteže i na klub na otvorenom Barbarellas gdje ples ne prestaje do zore, kao i na zabave na brodovima koje se održavaju dva puta dnevno. Osiguravajući 18 sati glazbe dnevno Stop Making Sense nudi techno, electro, funk, soul i disco zvukove, a zabave na brodovima vode vas na idilične lokacije na moru. Uživajte u zvukovima Tiki bara na plaži, gozbi u gradiću Tisno, odmaranju na plaži ili jednostavno plešite pod suncem kao da vam je to najvažnija stvar na svijetu.

Kompletan line-up pogledajte na službenoj stranici festivala, a festivalske ulaznice prilagođene regiji možete kupiti u sustavu Entrio.

FOTO: SMS