Fotografsko natjecanje

Stižu posljednje upute za Split fotomaraton 2017.

Foto

Predstavljanje fotografskog natjecanja održat će se 4. rujna u Galeriji fotografija Fotokluba Split, kada će detaljno biti objašnjena pravila sudjelovanja.

Zbog tehničkih razloga, Split fotomaraton 2017. održat će se 16. rujna 2017. umjesto prvotno planiranog 9. rujna. Ovo fotografsko natjecanje predstavit će se u ponedjeljak, 4. rujna 2017. u 19:30 sati. Zainteresirani se mogu priružiti u Galeriji fotografija Fotokluba Split na adresi Marmontova 5.

Na predstavljaju će biti detaljno objašnjena pravila, a posjetitelji će imati priliku zatražiti sve informacije koje im oko koncepta i pravila natjecanja nisu jasne. Također, predstavit će se sponzori koji su osigurali bogati nagradni fond namijenjen najboljim natjecatejima.

Otvorenje izložbe i dodjela nagrada pobjednicima održat će se 25. rujna u Galeriji fotografije, a najbolje radovi prikazivat će se javnosti do 3. listopada. Više informacija potražite na službenoj Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Još jedna "Biciklopopravljaonica"

Posebno izdanje Biciklopopravljaonice

Ako još niste popravili svoj bicikl, učinite to ove subote u Info zoni

U subotu se održava posebno izdanje Biciklopopravljaonice u Info zoni. Ovog će puta udruga Permakultura Dalmacija predstaviti svoj rad.

Predstavljanje originalnog načina promocije turističkih destinacija

Drugo izdanje splitske USE-IT mape

Predstavljanje originalnog načina promocije turističkih destinacija

USE-IT mapa je informativni, zabavni, besplatni i originalni hit među mladim putnicima i djelatnicima u turizmu. Ukoliko želite gradove doživjeti iz perspektive koju ne nude turistički vodiči, posjetite klub Quasimodo.

Udruga SUPEUS

Studentsko natjecanje

SUPEUS Case Study stiže na FER, FSB i AF/GF; obuhvaća edukaciju studenta i nagrađivanje najboljih

U sklopu SUPEUS Case Studyja studenti će imati priliku poslušati predavanja stručnjaka iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje, a podijeljeni u timove od dvije do tri osobe rješavat će zadatke koji im donose vrijedne nagrade.

Studentski.hr izložba

Izložba u Klovićevim dvorima

Upoznajte se s najznačajnijim predstavnicima street arta na izložbi "Street art 2.0: Inovacija u srcu pokreta"

Do 29. listopada traje izložba posvećena street artu u galeriji Klovićevih dvora. Bilo da ste znatiželjni, zaljubljenik u street art ili ste samo željni isprobati razne interaktivne sadržaje, nećete požaliti.

1

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera

Prva međunarodna studentska „green” konferencija održava se u Osijeku

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera organizator je 1. studentske „green” konferencije na kojoj će studenti imati priliku izložiti svoje znanstvene spoznaje, a uz to se i zabaviti i upoznati ljepote Slavonije.