LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija

Splitski studenti uveseljavaju djecu iz doma Maestral

Udruga S4S prikuplja različite donacije za štićenike doma za nezbrinutu djecu Maestral. Humanitarna akcija traje do 21. prosinca.

Udruga S4S prikuplja različite donacije za štićenike doma za nezbrinutu djecu Maestral. Humanitarna akcija traje do 21. prosinca.

Povodom nadolazećih blagdana Udruga S4S odlučila je napraviti malu humanitarnu akciju za kraj ove godine i uveseliti štićenike doma za nezbrinutu djecu Maestral. Pozivaju se sve studentske udruge Sveučilišta u Splitu, kao i svi ljudi dobre volje da se pridruže.

Potrebno je samo malo slobodnog vremena, volje i pokoje dječje igračke ili knjige. Što god donesete, dobrodošlo je i dovoljno. Također, ako ste u mogućnosti, možete donijeti u prostorije udruge i druge stvari poput školskog pribora, odjeće, obuće, higijenskih potrepština ili pak slatkiše, koji će zasigurno djeci izmamiti osmijeh na lice.

Donacije možete donijeti svakog dana, do srijede 21. prosinca, u vremenu od 10 do 11 ili od 15 do 16 sati (21. prosinca do 11 sati) u Studentušu na adresi Zrinsko-Frankopanska 38 (zgrada bivšeg Pomorskog fakulteta) gdje će vas dočekati članovi udruge. Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i uveseliti blagdane djeci i štićenicima doma Maestral u Splitu.

FOTO: FLICKR