LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija udruge S4S

Split pruža ruku za COO Juraj Bonači

Štićenici, njegovateljice i članovi Udruge su zajedničkim naporima izradili predmete koji će se prodavati na štandovima, te osmislili koreografiju koju će izvoditi štićenici.

Štićenici, njegovateljice i članovi Udruge su zajedničkim naporima izradili predmete koji će se prodavati na štandovima, te osmislili koreografiju koju će izvoditi štićenici.

Udruga Studenti za studente Split prije otprilike godinu i pol zasnovala je suradnju sa Centrom za obrazovanje i odgoj Juraj Bonači. Oduševljeni zahvalnošću i pozitivnim vibracijama štićenika Centra, druženje su organizirali i ove godine pod pokroviteljstvom lanca McDonald's, što je označilo početak velikog prijateljstva i suradnje na humanitarnom planu.

Ovoga petka, 14. veljače održat će se humanitarna akcija u organizaciji Udruge S4S i COO Juraj Bonači pod nazivom ˝Splite, pruži ruku!˝, koju medijski pokriva Radio Dalmacija. Naime, Centru kronično nedostaje kombi vozilo kojim bi se štićenici prevozili od kuće do centra i natrag te su članovi S4S-a odlučili pripomoć u prikupljanju sredstava. Štićenici, njegovateljice i članovi Udruge zajedničkim su naporima izradili predmete koji će se prodavati na štandovima te osmislili koreografiju koju će izvoditi štićenici.

Akcija će se održati na splitskoj rivi od 10 do 13 sati i u trgovačkom centru Joker od 18 do 21 sat. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, jutarnji će se termin s rive prebaciti u TC Joker. Uz simpatičnu koreografiju štićenika Centra, posjetitelji će imati priliku kupnjom predmeta i donacijama pomoći kupnju prijeko potrebnog kombija. Također, Metronet je ustupio broj 060 90 27 putem kojeg će se za svaki poziv uplatiti 5 kuna za nabavu vozila, a koji će biti aktivan od 14. veljače.

Ovim putem pozivaju se svi ljudi dobre volje da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima i otkriju humanitarno lice grada pod Marjanom, te da na ovogodišnje Valentinovo pokažu koliko vole svoj grad i one kojima je pomoć najpotrebnija! Simboličnom donacijom, uz malo dobre volje, donijet ćete sreću i zahvalnost brojnima!

FOTO: UDRUGA S4S