LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jednodnevna akcija

Splićani ujedinjeni u želji za čišćim kvartom

Pozivaju se svi građani Splita da se ove srijede od 16 sati pridruže volonterima u akciji čišćenja i sređivanja Splita 3.

Pozivaju se svi građani Splita da se ove srijede od 16 sati pridruže volonterima u akciji čišćenja i sređivanja Splita 3.

Klub mladih Split u suradnji s Udrugom Sindrom Down 21 Split i Koturaljkaškim klubom Rošule Split organizira akciju čišćenja površina na prostorima Splita 3. Započet će 21. lipnja u 16 sati, a okupljanje je na platou ispred Prime 3.

Akcijom će se ispuniti želje djece i mladih koji su u sklopu Ruđerijade 19. svibnja 2017. godine izrazili da, između ostalog, žele čišći kvart i mreže na brankama na igralištu. Stoga, spomenute udruge pozivaju sve građane, studente, srednjoškolce, osnovnoškolce i ostale zainteresirane da se pridruže cjelodnevnoj akciji čišćenja javnih površina i prebojavanja vandaliziranih bijelih betonskih zidova.

Sponzori akcije su Čistoća d.o.o. Split i Caffe bar Dreamers. Budući da je ona volonterskog karaktera, svi se mogu uključiti tako da doniraju nešto od sljedećeg: bijela vanjska boja, kistovi, rukavice, krema za sunčanje, metle, lopatice, hrana, mreže za branke.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT