CISOK Varaždin

Saznajte sve o poslu turističkog animatora

Ležaljke na plaži

Ako želite ovo ljeto provesti na Jadranu radeći kao turistički animator, svakako dođite na besplatnu prezentaciju u CISOK Varaždin i saznajte sve što vas zanima o tom poslu.

Ako ste zainteresirani za posao turističkog animatora, dođite 7. ožujka u CISOK Varaždin na prezentaciju poslodavca Love Carpe Diem d.o.o. Prezentacija će započeti u 15 sati, a do 16 sati možda dobijete posao!

Za posao turističkog animatora prijavljuje se sve više mladih. Nakon odrađene jedne sezone na Jadranu, animatorima se nudi prilika rada u inozemstvu – u Europi, ali i mnogo dalje. Više informacija o uvjetima rada možete pronaći na mrežnim ili Facebook stranicama organizacije Love Carpe Diem. Mnogo više možete saznati na prezentaciji.

Sudjelovanje na aktivnosti je besplatno, uz obaveznu prijavu na e-mail: cisok-varazdin@hzz.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti

"World in the City"

AIESEC omogućuje povoljno usavršavanje brojnih stranih jezika

Stvoren je sustavni obrazovni program prilagođen sudionicima svih dobnih skupina, ovisno o predznanju stranog jezika. Tijekom pet tjedana, sudionici imaju priliku steći konkretno znanje i razviti svoje komunikacijske vještine.

Putovanje

Studentska mobilnost

U tijeku natječaj za Erasmus+ studijski boravak za studente zadarskog Sveučilišta

Zainteresirani studenti, koji imaju težinski prosjek svih ocjena sa svih razina studija jednak ili iznad 3,500, mogu se prijaviti na Natječaj za studijski boravak u okviru Erasmus+ programa studentske razmjene do 23. ožujka.

Udruga Balkanac u Beogradu

Udruga "Balkanac" protiv mržnje i netrpeljivosti među mladima u regiji

"Granica ne smije biti prepreka za sklapanje novih prijateljstava"

Udruga "Balkanac" okuplja mlade iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Zajedno žele promijeniti negativne stavove mladih i izgraditi društvo koje nije zatrovano mržnjom.

Mark Shayler

Nagradni natječaj

Brukanje na faksu više nije noćna mora, sada se nagrađuje

Vrijeme je da nadiđete bolno iskustvo brukanja prilikom održavanja prezentacije na faksu, nasmijte mu se i okrenite ga u svoju korist.

Start Up udruga - postani dio tima

Prijavi se i stekni vrijedna znanja i iskustva!

Start-Up udruga prima nove članove i volontere

Start-Up udruga raspisala je natječaj za uključivanje studenata u kreiranje i provedbu projekata, a svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem životopisa najkasnije do 5. listopada!