CISOK Varaždin

Saznajte sve o poslu turističkog animatora

Ležaljke na plaži

Ako želite ovo ljeto provesti na Jadranu radeći kao turistički animator, svakako dođite na besplatnu prezentaciju u CISOK Varaždin i saznajte sve što vas zanima o tom poslu.

Ako ste zainteresirani za posao turističkog animatora, dođite 7. ožujka u CISOK Varaždin na prezentaciju poslodavca Love Carpe Diem d.o.o. Prezentacija će započeti u 15 sati, a do 16 sati možda dobijete posao!

Za posao turističkog animatora prijavljuje se sve više mladih. Nakon odrađene jedne sezone na Jadranu, animatorima se nudi prilika rada u inozemstvu – u Europi, ali i mnogo dalje. Više informacija o uvjetima rada možete pronaći na mrežnim ili Facebook stranicama organizacije Love Carpe Diem. Mnogo više možete saznati na prezentaciji.

Sudjelovanje na aktivnosti je besplatno, uz obaveznu prijavu na e-mail: cisok-varazdin@hzz.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti

Edukacije u četiri grada

„ESN Youth Academy” nudi studentima korisna životna znanja; prijave u tijeku

ESN Hrvatska priprema program u Splitu, Zagrebu, Osijeku i Rijeci, čiji je cilj mladima iz lokalnih zajednica u kojima djeluje prenijeti vještine i znanja koja su njeni volonteri stekli i usavršili svakodnevnim angažmanom u svojoj lokalnoj sredini.

Žena gleda u ocean

Propitkivanje ideje majčinstva

O ženama, majkama, kraljicama na susretu Hrvatskog nadzemlja

Mladi će propitkivati ideju majčinstva na prezadnjem ovosezonskom susretu Hrvatskog nadzemlja koji će se održati ove srijede, 16. svibnja, u 20:30.

Program Kluba Zona u siječnju

Siječanjski program

Besplatno liječenje postblagdanske depresije u Klubu Zona

Ovog će siječnja mlade Splićane obradovati program Kluba Zona koji donosimo. Nalazi se u njemu za svakoga ponešto.

StES konferencija

Međunarodna konferencija

StES prikazuje znanstvena i stručna studentska dostignuća

U tijeku su prijave za sudjelovanje na multidisciplinarnoj i međunarodnoj konferenciji „Studenti u susret nauci” koja će se održati u Banjoj Luci. Njenim dijelom možete biti kao aktivni ili kao pasivni sudionik. Pročitajte kako!

Isto

Financijska podrška

Dodjela stipendija za studiranje u Republici Turskoj

Fakulteti u Republici Turskoj sudjeluju u različitim programima razmjene studenata te imaju kvalitetne programe na engleskom jeziku, a Vlada dodjeljuje studentima stipendije u iznosu od 1000 do 4700 kuna.