Predavanje o istočnim pitanjima u Klubu mladih Split

Saznajte kako teroristički napadi izgledaju u očima žene

Predavanje o istočnim pitanjima u ženskom pismu

Da se iza svake suvremene (ne)zgode krije pisana riječ, otkrit će predavanje u Klubu mladih Split.

Svi zainteresirani mogu se priključiti predavanju o istočnim pitanjima u ženskom pismu u Klubu mladih Split. Održat će se u utorak 3. svibnja, s početkom u 19 sati.

S ciljem da nam ukažu kako se iza svake suvremene (ne)zgode krije pisana riječ, ovaj put su se prihvatili analize istočnih pitanja u ženskom pismu, posebice u knjigama suvremene talijanske autorice Oriane Fallaci.

Kako problemi Istoka, položaj žene, teroristički napadi i migrantska kriza izgledaju u očima jedne žene, otkrit ćete samo ako dođete i poslušate što nam to imaju otkriti. Uz kratko izlaganje Ivane Granić, bit će prilike za raspravu. Detalje pronađite na Facebook događaju

Komentari na članak

Vezani članci

Judith Reisman

Reakcije na predavanje Judith Reisman

Judith Reisman ponovno izaziva kontroverze u hrvatskoj javnosti

Nakon što se u medijima stvorila strka poslije jučerašnjeg predavanja Judith Reisman, kontaktirali smo organizatore iz građanske inicijative "Ne dirajte djecu!" i zamolili ih za komentar. Odgovore pročitajte u članku.

Voće-razno

Predavanje o prehrani po krvnim grupama

Ako patite od migrene, prestanite jesti svinjetinu

Denis Urošević Beroš u Klubu mladih Split ovog će četvrtka održati predavanje o kemijskim reakcijama organizma na hranu.

Predavanje o Crvenom jezeru u Info zoni

Ciklus predavanja "Moozgavci"

Milijuni Japanaca već znaju za revolucionarna otkrića o Crvenom jezeru

Mladi su znanstvenici, istraživači i zanesenjaci u Info zoni kroz ciklus predavanja "Moozgavci" predstavili područja interesa i istraživanja. Na predavanju 7. travnja je dano mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija o genezi i morfologiji Crvenog jezera, jedinstvenog u svijetu.

CB

Završio prvi Career Booster Zagreb

Tri dana puna ideja, kreativnosti, zanimljivih predavanja i poslovnih slučajeva

Career Booster Zagreb odvijao se od 23. do 25. svibnja na Ekonomskom fakultetu. Sudionici su imali priliku rješavati pet poslovnih slučajeva različitih kompanija.

foto

Izložba inovacija

Inovativna Hrvatska ovoga se tjedna okuplja u Ivanić-Gradu

Više od 200 sudionika iz nekoliko hrvatskih županija predstavit će inovativne ideje i projekte na Izložbi inovacija u Ivanić-Gradu. Posjetitelje očekuje bogat popratni program u obliku predavanja, radionica i panel diskusije.