Predavanje o istočnim pitanjima u Klubu mladih Split

Saznajte kako teroristički napadi izgledaju u očima žene

Predavanje o istočnim pitanjima u ženskom pismu

Da se iza svake suvremene (ne)zgode krije pisana riječ, otkrit će predavanje u Klubu mladih Split.

Svi zainteresirani mogu se priključiti predavanju o istočnim pitanjima u ženskom pismu u Klubu mladih Split. Održat će se u utorak 3. svibnja, s početkom u 19 sati.

S ciljem da nam ukažu kako se iza svake suvremene (ne)zgode krije pisana riječ, ovaj put su se prihvatili analize istočnih pitanja u ženskom pismu, posebice u knjigama suvremene talijanske autorice Oriane Fallaci.

Kako problemi Istoka, položaj žene, teroristički napadi i migrantska kriza izgledaju u očima jedne žene, otkrit ćete samo ako dođete i poslušate što nam to imaju otkriti. Uz kratko izlaganje Ivane Granić, bit će prilike za raspravu. Detalje pronađite na Facebook događaju

Komentari na članak

Vezani članci

stres

Predavanje u Klubu mladih Split

Stručni savjeti za preživljavanje stresnih ispitnih rokova

– Dođite na naše predavanje gdje ćete naučiti kako ublažiti ili spriječiti negativne stresne reakcije koje iz njih proizlaze. – pozivaju stručne predavačice.

EU komisija

EK i Ekonomski fakultet u Zagrebu pozivaju

Future of Europe: na Ekonomskom fakultetu gostuje Jyrki Katainen, potpredsjednik Europske komisije

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj s velikim zadovoljstvom najavljuje gostujuće predavanje svojeg potpredsjednika, i to na temu budućnosti Europe koja je usko vezana s mladima, a posebice studentima. Predavanje se održava u ponedjeljak na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 12 sati.

Hrvatski studiji

Odjel za filozofiju Hrvatskih studija i Udruga za promicanje filozofije pozivaju

Predavanje Wernera Callebauta: "Philosophy of Biology and the Challenge of EvoDevo"

Odjel za filozofiju Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i Udruga za promicanje filozofije pozivaju Vas na predavanje “Philosophy of Biology and the Challenge of EvoDevo” koje će održati profesor Werner Callebaut (KLI Institut & Sveučilište u Beču).

Horor

Predavanje u Klubu Zona

Erik Lončar uranja u horor film – tvornicu jeze, strave i užasa

– Čudovišta, serijske ubojice, duhovi, vampiri, mučenja i velike količine krvi glavni su elementi ovih legendarnih filmova. – objašnjava predavač.

Nicolo Sertorio

Fotografija u svijetu društvenih medija

Sertorio prenosi svoja iskustva u kreiranju fotografske scene

Sveučilišni centar Koprivnica ugostit će poznatog kalifornijskog fotografa. Kroz predstavljanje autorskih fotografija i zanimljivo predavanje, Sertorio će studentima prenijeti svoja bogata iskustva.