Predavanja, zadaci i individualni rad

Renomirani novinari stižu na novinarske radionice u Klub Zona

Novinarska radionica u Zoni

U tijeku su prijave za tradicionalne novinarske radionice Mate Prlića u Klubu Zona. Održavat će se od 17. listopada do kraja mjeseca.

Otvorene su prijave za, sada već tradicionalne, novinarske radionice Mate Prlića u Klubu Zona. Ove godine one uključuju i predavanja Dragana Miljuša, Damira Šarca i Damira Petranovića, renomiranih splitskih novinara koji će podijeliti svoja iskustva rada u novinarstvu.

Kroz dvadesetak sati predavanja, praktičnih zadataka i individualnog rada, sudionici će se upoznati s osnovama novinarskog posla, različitim novinarskim formama i najčešćim pogreškama. Realizacijom praktičnih zadataka primijenit će i usavršiti stečena teorijska znanja, a najbolji će tekstovi biti i objavljeni. Radionica će se održavati od 17. listopada do kraja istog mjeseca, gotovo svakoga radnog dana od 17 do 19 sati.

Sudjelovanje je besplatno, no potrebna je rezervacija mjesta prijavnicom dostupnom na Facebook stranici Kluba Zona. Najave ostalih događanja potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Internet

Žensko natjecanje

Njemački telekom s 3000 eura nagrađuje najbolji rad u STEM području

Ako dolazite s fakulteta znanosti, tehnologije, inženjerstva ili matematike, Njemački telekom ima izvrsnu priliku za vas. Prijavite svoj rad do 25. veljače. Osim što se najbolji nagrađuje s 3000 eura, najboljoj će se temi dodijeliti 500 eura.

Natječaj za fotografe

Natječaj za fotografe-volontere

Kreirajte foto sadržaj na portalu Info zona

Mladi od 18 do 30 godina imaju priliku za besplatnu edukaciju, stjecanje vrijednog iskustva, brojnih poznanstava i kontakata.

Nikola Tesla

Obilježavanje rada velikog znanstvenika

Bogat program Dana Nikole Tesle u muzeju koji nosi njegovo ime

Posjetite Dane Nikole Tesle u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu i od 29. do 31. siječnja saznajte nešto više o njegovom životu i ostavštini panel-diskusijom i besplatnim predavanjima koji će se održati.

Bruxelles

Stručna praksa u Bruxellesu za studente Sveučilišta u Dubrovniku

Prijavite se na stručnu praksu i ljeto provedite u Belgiji

Sveučilište u Dubrovniku u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA nudi mogućnost obavljanja stručne prakse u Bruxellesu, a rok za prijavu je 22. travnja.

AI BattleGround

Studentsko natjecanje

Programerima umjetne inteligencije i do 10 000 kuna na natjecanju „AI BattleGround“

U tijeku su prijave za natjecanje "AI BattleGround". Pravo sudjelovanja imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visoke škole).