Digitalni svijet

Radionica za stvarno WOW webove!

HOWtoWOW

Harry Roberts, iskusni i popularni web stručnjak, 6. prosinca na HOWtoWOW radionici „Front-end performance: building faster websites“ otkrit će kako dizajnirati savršenu web stranicu, kako je napraviti što bržom i kako je učiniti „user-friendly".

Živciraju te spore web stranice, frustriraju nepregledna sučelja, potpuno izbacuje iz takta web optimizacija koja ti donosi neželjene oglase? Sve navedeno stvara ti probleme, a znaš da net radi i da nije do internetskog kabla ili Wi-Fi mreže? Dođi na radionicu Front-end performance: building faster websites i nauči kako dizajnirati web stranicu koja neće frustrirati svoje korisnike nego ih učiniti zadovoljnima. Održat će se u srijedu, 6. prosinca, s početkom u 9 sati u prostorijama HUB385, Petračićeva ul. 4, Zagreb.  

Harry Roberts, cijenjeni i nagrađivani konzultant i front-end arhitekt, dizajner i developer s klijentima poput Googlea, UN-a i Unilevera pomaže tvrtkama i timovima diljem svijeta stvoriti kvalitetnije stranice i bolja korisnička iskustva. Konzultira, razvija projekte i prenosi znanja i vještine na radionicama svima zainteresiranima za web dizajn.  

Foto: HURA

Na ovoj radionici Harry će te naučiti kako mreža zapravo funkcionira, kako dizajnirati u skladu s njome te kako ubrzati web stranice, a da korisnici pritom ostanu zadovoljni. Naučit će te i kako optimizirati datoteke za bržu dostavu korisniku, kako postići da internetski preglednik dostavlja datoteke prema različitim prioritetima te kako izmjeriti dobar ili loš rad stranice. Možda zvuči kompliciranije, ali je vrlo korisno i nužno u današnjem modernom svijetu.

Ako te zanima digitalni svijet, dizajn internetskih stranica, kodiranje i mikrooptimizacija, pridruži se! Imaš jedinstvenu priliku upoznati i družiti se s ekipom iz industrije te si možda osigurati radno mjesto u bliskoj budućnosti.

Vjerojatno se pitaš koliko košta ova front-end radionica? Ipak si student, a ne neka faca iz industrije. Imamo odličnu vijest za tebe! Studenti do 26 godina, uz predočenje indeksa, ostvaruju popust od 50% za ovu, ali i sve ostale HOWtoWOW radionice Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA). Sve što je potrebno jest prijaviti se na stranici www.hura.hr/howtowow.

Još je bolja vijest što možeš sudjelovati na radionici 6. prosinca potpuno besplatno ako pobijediš na nagradnom natječaju HURA-e i portala Studentski.hr. Pronađi lošu web stranicu po tvome mišljenju, objasni što je čini lošom i daj svoj prijedlog za njeno unaprjeđenje u komentarima objave ovog članka na Facebook stranici portala jer najbolji se komentar nagrađuje. Natječaj je otvoren do 1. prosinca.

Komentari na članak

Vezani članci

Adeo Ressi

Founder Institute i HUB385

Investicijski anđeli održat će radionicu u zagrebačkom centru inovacija

Želite osnažiti svoje poduzetičke vještine? Prijavite se za besplatnu radionicu s Adeom Ressijem i Kimbalom Muskom.

Snickers

Nastavak kampanje u Australiji

Cijena čokoladica Snickers ovisit će o raspoloženju potrošača

Ako su kupci loše volje, manje će platiti omiljene čokoladice.

Inspire me Predavanje

Start-Up udruga

Inspire Me konferencija sa sjajnim govornicima stiže u Osijek

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika – koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva.

Interliber 2016

39. međunarodni sajam knjiga i učila

Knjigoljupci, spremite se za šoping!

Ovogodišnji Interliber svoja vrata otvora 8. studenoga, a ulaz je na sajam već tradicionalno besplatan. Posjetite knjiški raj i uživajte u ogromnoj ponudi koju su za vas pripremili organizatori te brojnim popustima.

Radionica "Primijenjeni video"

Upotreba 3D gaming tehnologija

Izrada animacija i interaktivnih instalacija na radionici „Primijenjeni video“

Radionica „Primijenjeni video“ namijenjena je filmašima, studentima, montažerima, videoumjetnicima, programerima, entuzijastima i svima zainteresiranima za eksperimente u području novih medija. Prijave za sudjelovanje traju do 2. listopada.