Događanja u CINAZ-u

Radionica za one koje žele proizvoditi zvukove laveža, sirena i megafona

Beatbox

Ovog će se četvrtka u udruzi CINAZ održati Beatbox radionica. Prijave zainteresiranih mladih zaprimaju se do srijede u 18 sati.

Davno popularna Policijska akademija mnogima je ostala u sjećanju po šaljivom beatboxeru iz čijih usta su izlazili zvukovi laveža, sirena, megafona, ali i poluautomatske puške. Kako bi zainteresirani ovladali tom vještinom i usmjerili je u glazbene svrhe, udruga CINAZ organizira Beatbox radionicu u Zadru.

Održat će se ovog četvrtka, 19. listopada, od 18 sati u prostorijama udruge na adresi Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača. Događaj će voditi Filip Rušin koji već 10 godina živi beatbox izričaj. Član je a cappella grupe A.k.a. Crescendo te benda No Ordinary u kojima uz vokalni obol, glazbenim nastupima daje posebnost beatboxom

Jedinstvena se prilika pruža zainteresiranima s obzirom na to da Filip namjerava s polaznicima nastaviti raditi tijekom cijele godine, stvoriti beatbox zajednicu te organizirati zajedničke nastupe, natjecanja i druženja. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se na poveznici do srijede, 18. listopada, u 15 sati. Prednost pri odabiru imaju mladi od 15 do 30 godina.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada fakulteta

Interaktivna radionica

Sat programiranja na FER-u

Interaktivna radionica „Sat programiranja” održat će se u sklopu Tjedna promicanja računarske znanosti.

Papirologija

CINAZ-ova edukacija

Besplatni korisni savjeti za osnivanje udruge

Udruga CINAZ poziva te na Edukaciju za osnivanje udruge na kojoj ćeš doznati sve o osnivanju, registraciji i poslovanju udruge te o ostalim važnim aspektima uključivanja u civilni sektor i aktivnom sudjelovanju u zajednici.

https://pixabay.com/en/adult-blur-book-business-color-1850177/

„Dijalog o mobilnosti”

ODRAZ poziva na besplatnu radionicu o održivom razvoju i organiziranju zajednice

Besplatna radionica pod nazivom „Održivi lokalni razvoj i organiziranje zajednice” namijenjena je svim zainteresiranim građanima sa zagrebačkog područja. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 2. listopada.

https://pixabay.com/en/literature-book-adult-education-3068940/

Norveški dani u Rijeci

Konferencija na Filozofskom propituje mogućnost uvođenja obrazovanja za demokraciju u obrazovni sustav

Konferencija pod nazivom „Obrazovanje za demokraciju – Aktivni građani od učionice do zajednice” koja će se održati 23. travnja na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci otvorila je poziv za prijave za sudjelovanje sve do 17. travnja 2018. godine.

laptop

Centar za ženske studije

Otvorene prijave za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

Odlična prilika za sve studente koji su kreativni, britki i imaju dovoljno znanja o ženskoj i rodnoj problematici.