LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga ZUM u sklopu projekta „Info-centar za mlade Pula"

Radionica „Besplatnim alatima do internetske stranice"

Radionica će se održati od 23. do 26. veljače, no prijave treba poslati najkasnije do 20. veljače.

Radionica će se održati od 23. do 26. veljače, no prijave treba poslati najkasnije do 20. veljače.

S ciljem unapređenja kompetencija mladih, Udruga ZUM u sklopu projekta „Info-centar za mlade Pula“ organizira ciklus besplatnih radionica. Ovaj put riječ je o radionici „Besplatnim alatima do internetske stranice“ koja će se održati od 23. do 26. veljače u terminima od 12 do 15 sati.

Radionicu će držati profesionalni edukatori učilišta Algebra, pa će se i radionica održavati u njihovom prostoru na adresi Ciscuttijeva 2, Pula.

Pravo sudjelovanja na radionici imaju sve mlade osobe u dobi do 18 do 30 godina koje su nezaposlene ili apsolventi/studenti viših godina kojima je, prije svega, potrebna kvalitetna edukacija i pravovremena informacija o mogućnostima usavršavanja.

Prijava na edukaciju može se izvršiti preuzimanjem prijavnice na web stranici u rubrici Novosti te je treba poslati putem e-maila na info(at)mladipula.org zaključno do petka, 20. veljače 2015.

S obzirom na potencijalni veliki interes za radionicu, prednost sudjelovanja imat će mladi nezaposleni, a svi će kandidati biti obaviješteni o procesu selekcije.

Projekt „Info-centar za mlade Pula“ provodi Udruga ZUM u partnerstvu sa START-UP Udrugom za poticanje poduzetništva i zapošljavanja mladih, a financijsku potporu pružilo je Ministarstvo socijalne politike i mladih.

FOTO: UDRUGA ZUM