PULA +2020

Pula vas poziva na svjetlosnu instalaciju „Prekidač“ i otvorenje skate-parka

Prekidač

Kao kandidat za Europsku prijestolnicu, Pula poziva građane da poprate svjetlosnu instalaciju „Prekidač“ i otvorenje skate-parka.

Kao kandidat za Europsku prijestolnicu kulture, Pula poziva sve građane da u subotu, 12. ožujka, od 18 do 19 sati sudjeluju u svjetlosnoj instalaciji „Prekidač“. Događaj se zbiva na zgradi na Trgu kralja Tomislava na Verudi, a svi su pozvani da poprate instalaciju koja će se prvi put u svijetu izvesti uz sudjelovanje stanara zgrade. Oganizaciju „Prekidač“ osnovali su Pula+2020, multimedijska platforma VisuaLab/EduSplash i Visualie Festival.

Vikend nakon toga, 19. ožujka, očekuje vas otvorenje pulskog skate-parka. Od 12 do 17 sati održava se WANTED Skate Contest koji će biti podijeljen u dvije kategorije – do 18 godina i više od 18 godina. Prva tri natjecatelja osvojit će nagrade sponzora Lenovo, Chill shopa, TargetBaga, Nixona, Monster Energyja, Enduro bike shopa, Wanted Crewa, Keitre Skateboardsa i Kult Eyeweara. Nakon toga, od 17 do 18 sati Wanted i Keitre timovi pružit će vam pogled na trikove domaćih vozača, ali i vozača gostiju. Proglašenje pobjednika i podjela nagrada bit će u 18:10, a za kraj programa slijedi after party u S.M.C.-u D.C. Rojc. Na afteru će vas zabaviti DJ Teddy Lee, DJ Kuna i DJ SF.

Dođite i podržite Pulu!

Komentari na članak

Vezani članci

Izložba „Tekuća arheološka istraživanja u Hrvatskoj“

Arheološki muzej Zadar

Pogledajte kako izgleda arheološko istraživanje

Na izložbi „Tekuća arheološka istraživanja u Hrvatskoj“ posjetitelji će dobiti uvid u rad na arheološkom lokalitetu, proces iskapanja i nalaze.

Ekonomski fakultet III

Ekonomski fakultet u Zagrebu

Svečano otvorenje Knjižnično-dokumentacijskog centra Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Knjižnicu će svečano otvoriti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras.

Pulska arena 2

Međunarodna triatlon utrka izdržljivosti

Volontirajte na ovogodišnjem IRONMAN-u u Puli

Organizatori Međunarodne triatlon utrke izdržljivosti, poznatije kao IRONMAN 70.3 Pula - Croatia pozivaju sve zainteresirane volontere da sudjeluju u realizaciji i organizaciji događaja od 13. do 19. rujna.

Fotografija Nives Milješić

Otvorenje izložbe

Isti Francuski paviljon u Studentskom centru, različite fotografije

Boris Cvjetanović, Luka Kedžo, Silvestar Kolbas, Mario Kučera, Jerko Macura, Nives Milješić, Barbara Šarić, Nikola Zelmanović i Tajana Zver fotografirali su unutrašnjost Francuskog paviljona kako bi istražili koliko istost uvjetuje različitost.

Best of regional stand up stiže u Dubrovnik

„Best of regional stand up"

Spektakl humora putuje u Dubrovnik, Šibenik i Pulu

Studio Smijeha s velikim oduševljenjem i ponosom predstavlja „Best of regional Stand up". Šest velikih komičarki i komičara zabavljat će brojnu publiku izvan klupskih okvira.