LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodna razmjena

Pub kviz za mlade iz pet europskih zemalja u sklopu „Event Bees-a”

U sklopu međunarodne razmjene mladih koja se održava u Vinkovcima, 26. listopada održat će se pub kviz na kojem će sudionici na zanimljiv način prezentirati svoje zemlje.

U sklopu međunarodne razmjene mladih koja se održava u Vinkovcima, 26. listopada održat će se pub kviz na kojem će sudionici na zanimljiv način prezentirati svoje zemlje.

U tijeku je međunarodna razmjena mladih Event Bees, koju organizira Life Potential organizacija. Održava se u Hostelu Plus u Vinkovcima od 23. do 30. listopada 2017.

Riječ je o razmjeni mladih koja će kroz neformalno učenje, kreativnost, timski rad, event management, multikulturalni dijalog i dijeljenje iskustva u sedam dana okupiti 30 mladih ljudi iz pet europskih zemalja: Češke, Finske, Latvije, Mađarske i Hrvatske. Projekt financira Europska unija i njime se mlade želi osnažiti za preuzimanje odgovornosti za integraciju u društvo koristeći event management kao alat, pružiti im znanja, vještine event managementa i pregled migracijskih procesa u EU, problema i prepreka s kojima se migranti suočavaju.

U sklopu projekta održat će se i pub quiz, u čijem će sklopu sudionici na zanimljiv način prezentirati svoje zemlje. Zakazan je za četvrtak, 26. listopada 2017. od 19h sati u Caffe baru Papermint, u Osijeku.

Life Potential je neprofitna organizacija za kreativna rješenja u području osobnog i timskog razvoja. Organizira i provodi brojne društvene projekte i projekte za mlade u okviru Europske unije i hrvatskih državnih subvencija. Njen je cilj kreiranje pozitivnih društvenih promjena u zajednici, pomaganje mladim ljudima da razviju svoje vještine i socijalnu uključenost.

FOTO: LIFE POTENTIAL