Uspješni studentski projekt

Prvom hrvatskom aplikacijom za usporedbu cijena Nabava.net obilježila 15. obljetnicu

Pokretači trgovine nabava.net

Jedan od pokretača stranice, Josip Maslać, na konferenciji za medije istaknuo je da će mobilnom aplikacijom omogućiti ljudima lakše i ugodnije korištenje servisa.

Nabava.net, najpopularnija hrvatska stranica za uspoređivanje cijena trgovina, održala je konferenciju za medije na kojoj je predstavila prvu hrvatsku mobilnu aplikaciju za usporedbu cijena trgovina. Između ostalog, time je proslavila i 15 godina svojega postojanja, kao i širenje na područje Slovenije.

Mobilna aplikacija razvijena je u suradnji s tvrtkom Ars Futura, a dostupna je za Android i iPhone uređaje. Koristeći je, korisnici lako i brzo mogu pronaći gdje kupiti određeni proizvod, i to po najpovoljnijoj cijeni. Osim standardnih mogućnosti pretraživanja po ključnim riječima i filtriranja po raznim kriterijima (kategorijama, proizvođačima, karakteristikama proizvoda itd.), nudi opciju postavljanje Price Alarma. Odnosno, za željeni proizvod može se definirati ciljna cijena te kada cijena proizvoda padne ispod te definirane, na mobitel će stići obavijest o tome.

Mobilna aplikacija, samo je dio noviteta kojima Nabava.net obilježava svoju 15. obljetnicu. Kako ovaj studentski projekt, kojeg su 2001. pokrenuli Josip Maslać i Šime Essert, uspješno posluje u hrvatskim okvirima, kao sljedeći logični korak nametnulo se širenje na regiju. Svoju verziju stranice već nekoliko godina mogu koristiti građani Srbije – ponuda.rs, a od početka ove godine i građani Slovenije pametno.si. Preko 60 trgovina i 450 tisuća objavljenih proizvoda u prva tri mjeseca rada pokazuje da veliki interes za ovakvim servisom postoji i u susjednoj Sloveniji.

Foto: Nabava.net
 
Osim spomenutih, predstavljeni su i noviteti na samoj stranici. Od sada će posjetitelji na Nabava.net stranicama moći pročitati niz tekstova u vidu vodiča, savjeta i preporuka koji će im olakšati odabir prilikom kupovine.
 

Naš cilj oduvijek je bio olakšati ljudima postupak kupovine. Agregiranim prikazom ponude hrpe trgovina na jednom mjestu taj cilj samo je djelomično ostvaren. Vodičima i savjetima za kupovinu koje smo počeli pisati nadamo se da ćemo upotpuniti ostvarenje tog cilja, a mobilnom aplikacijom omogućiti ljudima lakše i ugodnije korištenje našeg servisa u bilo kojem trenutku i na bilo kojoj lokaciji. – pojasnio je Josip Maslać, jedan od pokretača stranice.

Budući da se obilježava velika obljetnica, organizirana je prikladna nagradna igra. Svi koji preuzmu mobilnu aplikaciju i točno odgovore na postavljeno nagradno pitanje ulaze u krug kandidata za osvajanje bogatih nagrada, od kojih se ističe zadnje izdani iPhone SE.

Komentari na članak

Vezani članci

Advent u Osijeku

Kada glamur i nepraktičnost zamijene idilu

Besmisao i kaos obilježili Advent u Osijeku, ništa od studentskih cijena i sadržaja

Mnogi će se složiti da advent u Osijeku nema istu čar kao u protekle dvije godine. Toplu, rustikalnu atmosferu malog, ali smislenog i simpatičnog adventa u Tvrđi prekinula je nekakva nelogična i nesimetrična postava ovogodišnjeg adventa u centru grada. Pitanje je: što promijeniti i kako se vratiti na staro?

Lovac u žitu, FOTO: Flickr

Na današnji dan

65 godina kontroverznog prvijenca proze u trapericama

Na današnji je dan 1951. objavljen „Lovac u žitu“, roman kojim je J. D. Salinger proslavljen. Na 65. obljetnicu prvoga izdanja romana saznajte čime je zaslužio naslov jedne od najznačajnijih, ali i najkontroverznijih knjiga 20. stoljeća.

Logo Udruge studenata Koprivničko-križevačke županije

Udruga studenata Koprivničko-križevačke županije

Podravsko-prigorska fešta uz hladni gemišt i Dangube

Udruga ponovno sprema pravu pravcatu veselicu koja će se održati 27. 10. u zagrebačkom klubu Roko. Ovogodišnja će fešta početi u 22 sata, a karte možete nabaviti u Studentskom centru u Zagrebu od 11 do 16 sati.

Avio kompanija Ryanair

Odletite u neku od europskih metropola po nevjerojatnim cijenama

Krenula Ryanairova rasprodaja proljetnih karata – iz Hrvatske već za 17,99 €!

Uz ranije planiranje i organiziranje vašeg putovanja te svakako što brže hvatanje povoljnih karata, provod iz snova bit će jeftiniji nego što ste ikada mogli i pomisliti.

OTP banka

Savjeti za tvoj džep

Preživjeti mjesec sa skromnim studentskim budžetom

Kako biste spremni dočekali novu akademsku godinu i uspješno svladali obaveze koje vas čekaju, donosimo vam savjete o pametnoj studentskoj potrošnji, a najsretnije među vama OTP banka nagrađuje novim iPhone mobitelom. Nastavite čitati članak i saznajte kako.