LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih - Split

Program „Promijeni sebe, promijeni svijet”

Program "Promijeni sebe, promijeni svijet" održat će se 27. i 28. veljače na Ekonomskom fakultetu u Splitu, a prijaviti se možete do 25. veljače.

Program "Promijeni sebe, promijeni svijet" održat će se 27. i 28. veljače na Ekonomskom fakultetu u Splitu, a prijaviti se možete do 25. veljače.

Program „Promijeni sebe, promijeni svijet” održat će se 27. i 28. veljače na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Kroz teme: Perspektivne industrije, Institucionalno poduzetništvo, Kako sam počeo?, Što nisam naučio na faksu?, Alternativni izvori financiranja te Networking i tim, predavači će polaznicima predstaviti temeljne segmente poduzetništva. 

Predavači na ovom programu poznata su imena iz svijeta poduzetništva poput Saše Cvetojevića, Krešimira Macana, Marija Medaka, Ive Špigela, Stevice Kuharskog, Matea Peraka, Ilije Brajkovića, Antonia Perića, Ivane Ninčević i drugih.

U samom programu sudjelovat će i predstavnici raznovrsnih institucija te će ukazati na značaj poduzetničkih mehanizama prilikom upravljanja javnim institucijama, a to su Jakov Vetma (načelnik općine Klis), Milan Tankosić (donačelnik općine Gračac), dekan Ekonomskog fakulteta prof.dr.sc. Željko Garača i rektor splitskog Sveučilišta prof.dr.sc. Šimun Anđelinović.

U sklopu programa bit će organiziran i besplatni Speed Date Consulting putem kojeg će predavači biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i to teknamjeravaju postati. 

Sudjelovanje u programu je besplatno, a polaznicima će biti uručeni i certifikati o sudjelovanju. Prijave na program te obrazac za prijavu na Speed Date Consulting mogu se pronaći na službenoj stranici projekta. 

Program #3P Split započeo je 2013. godine u suradnji Američke alumni zajednice Hrvatske, Američkog Veleposlanstva u Zagrebu te Ekonomskog fakulteta u Splitu s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih. Program je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, malim poduzetnicima i svima koje zanima poduzetništvo. 

FOTO: 3PSPLIT