Veliki dvoboj filmskih znalaca

Prijavite se na Veliki filmski kviz

FinLE vfk 2016

Finale kviza nije rezervirano samo za pobjednike prošlih kvizova. Ovaj je Veliki filmski kviz kao i svaki drugi – svi su pozvani da se natječu u Aplauzu nakon poduže pauze od filmskog kvizovanja.

subotu, 6. veljače, s početkom u 19 sati, održat će se godišnje finale Velikog filmskog kviza.

U prostoru Produkcije kulture Aplauz (Zvonimirova 63), pod vodstvom stand-up „meštra" Gorana Vugrineca Goca, svi pobjednici kvizova iz prošle godine ukrstit će svoja intelektualna koplja u borbi za bogate nagrade. Glavni pobjednik godišnjeg finala VFK-a dobit će godišnje kino ulaznice za Cineplexx kina u Hrvatskoj!

Naravno, finale kviza nije rezervirano samo za pobjednike prošlih kvizova. Ovaj je Veliki filmski kviz kao i svaki drugi – svi su pozvani da se natječu u Aplauzu nakon poduže pauze od filmskog kvizovanja.

Kao i dosad, kviz će se sastojati od šest kategorija. Čovjek koji je previše znao donosi opća pitanja o svijetu filma (i nešto malo televizije), Sofijin izbor ponudit će vam teme koje će sretnici iz publike moći izabrati, Izgubljeni u prijevodu ponovno će vas pokušati zbuniti audiovizualnom kombinacijom triju filmova odjedanput, Krik i bijes izmiješat će govornike iz različitih filmova, tvoreći prilično kaotičan dijalog, a Memento nam ponovno donosi dvije asocijacije sastavljene od pet hintova

Točno u podne, veliko finale na pozornici, ovaj će se put sastojati od dvaju dvoboja. U regularnom dijelu kviza saznat ćemo pobjednika prvog Velikog filmskog kviza u 2016. godini, dok će kraj kvizaške večeri obilježiti dvoboj dvaju najbolje plasiranih prošlogodišnjih pobjednika, koji će se boriti za Cineplexxove kartice i prestižnu titulu godišnjeg majstora VFK-a.

Ulaznice će koštati 15 kuna po natjecatelju. Ekipe se smiju sastojati od najmanje dva i najviše četiri člana. Kako biste osigurali svoje mjesto u limitiranoj dvorani, prijavite se na mail info@fak.hr („prijava za kviz” u naslov, a ime ekipe u sadržaj poruke) ili putem  online obrasca.

Pobjednici prošlogodišnjih kvizova trebali bi se što prije javiti na gore navedeni mail radi pojašnjavanja subotnjeg natjecanja i davanja finalnih uputa.

Komentari na članak

Vezani članci

Kako uživati u dočeku Nove godine bez osjećaja anksioznosti

Ispratite staru godinu s osmijehom

Kako uživati u dočeku Nove godine bez osjećaja anksioznosti

Rezimirajući sve što smo postigli ili propustili postići u protekloj godini lako nas preplave osjećaji razočaranja, melankolije i anksioznosti. Mi vam donosimo savjete kako ih izbjeći i super se zabaviti na dočeku nove 2016. godine.

Zvjezdane staze

Na današnji dan

Umro tvorac Zvjezdanih staza, Gene Roddenberry

Na današnji dan preminuo je osnivač Zvjezdanih staza, Eugene Wesley "Gene" Roddenberry, koji je za 70 godina svoga života imao uspona i padova, ali i najvažnijih odluka koje su ga lansirale u svijet popularne kulture.

poljubac

Prisjetite se najboljih filmskih parova uz romantičnu galeriju

FOTO I VIDEO: Najljepši poljupci s velikih i malih ekrana

Ekipa portala Studentski.hr za vas je odabrala najljepše poljupce iz filmova, TV serija i crtića.

Citat iz filma 8

Životne lekcije iz filmova

10 inspirativnih filmskih citata

Iz filmova možemo svašta naučiti, kakva stvarnost može, a i ne mora biti. Donosimo vam deset citata koji nam mogu poslužiti kao životne lekcije.

TVZ MC2 2014

TVZ Mobile Challenge Cup

Na pripremama za TVZ-ovo natjecanje sudjeluje više od 200 studenata

Studenti će se kroz radionice upoznati s osnovama odabranog operativnog mobilnog sustava, vizualnim izgledom aplikacija, spajanjem mobilnih aplikacija na web servise te bazama podataka. Po završetku radionica bit će u stanju izraditi mobilnu aplikaciju za odabranu platformu.