„Cijeli svijet je pozornica“

Prijavite se na fotografski natječaj

Fotograf

Ako imaš oko za dobar kadar, fotografiju i njezinu obradu, ovaj je natječaj raspisan baš za tebe.

Povodom manifestacije Tjedan Shakespearea u SVKRI, Sveučilišna knjižnica Rijeka raspisala je fotografski natječaj Cijeli svijet je pozornica. Ovo događanje samo je jedno u nizu u sklopu obilježavanja 400. obljetnice Shakespearove smrti, a posjetiteljima će se od 18. do 22. travnja ponuditi i radionice, izložbe i brojna predavanja.

Ovim se natječajem želi Shakespearovu misao prikazati pomoću fotografija koje bi trebale prikazivati životni tijek ljudi, od rođenja do starosti, kroz različite situacije i događanja. Na natječaj se mogu prijaviti studenti Akademije primijenjenih umjetnosti, ali i svi studenti Sveučilišta u Rijeci. 

Sudionici ovog natječaja mogu poslati najviše pet fotografija koje mogu biti izmijenjene u grafičkim alatima, no obrada ne smije narušavati smisao onoga što fotografija prikazuje. Fotografije se šalju na fotonatjecaj@svkri.hr, i to zajedno s imenom i prezimenom te nazivom i godinom nastanka fotografija. Natječaj je otvoren do 17. travnja.

Pobjednici će biti nagrađeni besplatnim godišnjim paketom u Sveučilišnoj knjižnici Rijeka. Osim toga, od tih će fotografija biti napravljena prezentacija koja će se puštati tijekom svih događanja od 18. do 22. travnja. Detalje pronađite na ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Natječaj Sveučilišta u Rijeci

Priznanje i po 1000 kuna dodjeljuju se dobitnicima Rektorovih nagrada u čak četirima kategorijama

Rektorova nagrada dodjeljuje u četirima kategorijama, a sastoji se od tiskanog priznanja i novčanog iznosa od 1000 kuna. Prijave traju do 5. travnja 2018.

ZET tramvaj

Studenti reagirali na moguće naoružavanje ZET-ovaca

"Budem se u pancirki vozila u tramvaju; nismo sigurni ako kontrolorima daju oružje"

- Tomo Horvatinčić izašao je na slobodu, teroristički napadi su se pojačali, a sad će još i ZET-ovci postati kauboji?! Studentska "Lista načina na koji mogu nastradati" postala je duga u zadnje vrijeme. - jedan je od satričnih komentara.

https://pixabay.com/en/book-bread-bright-bun-cafe-casual-1986286/

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Studentske organizacije do 17. prosinca dužne obavijestiti Sveučilište o administrativnim promjenama

Ukoliko studentska udruga ne dostavi Sveučilištu u Rijeci potrebne dokumente do 17. prosinca 2018. godine ista se neće moći prijaviti na Natječaj Zbora za sufinanciranje studentskih programa i projekata.

Ilustracija posao

Dodatna zarada

Koliko su plaćeni studenti?

Satnice studentskih poslova najčešće se kreću od 15 do 25 kuna. Neke satnice ovise o broju odrađenih sati, a neke o vašem učinku. Za bolji uvid u poslove koji se nude, pogledajte našu, svakim danom sve veću, ponudu poslova.

foto

Natječaj za stipendije

Studiranje i profesionalno usavršavanje u Njemačkoj

Stipendije će se dijeliti za sve razine studija, a Njemačku ćete moći razgledati i u radnim posjetima te programima profesionalnog usavršavanja.