LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AEGEE-Zagreb

Prijavite se na besplatnu radionicu španjolskog jezika, običaja i kulture

AEGEE-Zagreb ove će vas subote upoznati s jezikom, tradicijom, običajima, glazbom i hranom egzotične Španjolske.

AEGEE-Zagreb ove će vas subote upoznati s jezikom, tradicijom, običajima, glazbom i hranom egzotične Španjolske.

AEGEE-Zagreb nastavlja s ciklusom jezičnih radionica. Ovaj put je na rasporedu radionica španjolskog jezika, običaja i kulture Lengua fiesta!

Koja vam je prva asocijacija na Španjolsku? Možda sangria, glazba, paella, flamenco? Sve su to sastavni dijelovi jednog odličnog raspoloženja i temperamenta koji vlada u toj zemlji, a u jednoj riječi bismo ga mogli sažeti kao - fiesta

Zato je AEGEE-Zagreb odlučio za vas pripremiti jednu jezičnu fiestu i upoznati vas s tradicijom, običajima, glazbom i hranom koja obogaćuje ovu zemlju i čini ju jednom od najprivlačnijih destinacija u svijetu.

Uza sve to naučit ćete i neke osnovne riječi koje su neizostavne na ovakvim događanjima. Ne znate španjolski ili ga već učite neko vrijeme? Odlično, ova radionica je otvorena za sve jer će nivo španjolskog biti na osnovnoj razini začinjen s bogatstvom kulture i riječima koje nećete naučiti na uobičajenim tečajevima jezika.

Broj sudionika je ograničen na 25 stoga se čim prije prijavite putem obrasca ako ste sigurni da ćete moći doći. Radionica se održava ovu subotu, 12. prosinca, od 16:30 sati u prostorima Pogona – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade. Detalje pronađite na Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK/AEGEE-ZAGREB